Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Cookoovaya
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Παρακολουθώ τον σεφ Κλεομένη Ζουρνατζή που γνώρισα από παλιότερη δραστηριότητα του στο Cucina Povera, και πλέον ένας εκ των συνιδιοκτητών του Cookoovaya.
Μικρότερος ο κατάλογος σε σχέση με προ 2 ετών, μάλλον προσαρμοσμένος στην μετά καραντίνας εποχή και με πολλές επιλογές σε ψάρι.
Εξαιρετικό Service, δοκιμάστηκαν 2 φιλέτα, 2 σαλάτες, μια ανοιχτή κρεατόπιτα με τρούφα και σουφλέ σοκολάτας για γλυκό, κρασί Μegas Oinos Σκούρα, σύνολο 165 ευρώ.
Προτείνεται.
.. πολύ καλό το σέρβις στο τέλος κεραστηκαν κάποια έξτρα επιδόρπια και παλαιωμένη γραπα
Καθαρά μαγειρικά έχω δει και αστοχίες αλλά για μένα πάντα μετράει η συνολική εμπειρία αν ξέρεις τι να πάρεις τρως πάντα καλά. Γενικά αποφεύγω ψάρια και θαλασσινά και προτιμώ κρέατα και ορεκτικά.
Πολύ καλή λίστα κρασιών, καλό το σέρβις, τιμές περίπου 40 ευρώ το άτομο με το κρασί. Μία ασφαλής επιλογή για Αθήνα.