Le poulet [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΔημητρίου Γούναρη 11, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
λε πουλέ, #κοτόπουλο
Άνοιξε6 Φεβρουαρίου 2015
Έκλεισε1 Δεκεμβρίου 2016
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το yogurtlandia και το Break. Στη θέση του άνοιξε το The Pizza Store.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σαλάτα healthy με πληγούρι

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dokimastis
Χτες Κυριακή και με ανοιχτή αγορά το βρήκα κλειστό και λίγο παραξενεύτηκα.
Πιο ύστερα ήταν ένας μέσα και μπήκα και του μίλησα. Τελικά: έκλεισε και δε θα ξαναανοίξει όπως το ξέραμε.
Τι θα ακολουθήσει σ' αυτή τη θέση άγνωστο, είπε..
Γιαντράνκα
Δοκιμάστηκε η τορτίγια (3,6€) και η caesar's (5,5€). Πράγματι οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες για το μέγεθος των πιάτων, αλλά η ποιότητα και το γευστικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν το προτείνω για σαντουιτσανθρώπους που χορταίνουν δύσκολα και έχουν συνηθίσει σε θηρία τύπου Πρασσάς, για τους λοιπούς το προτείνω ανεπιφύλακτα.
niramis
Το επισκέφτηκα σήμερα και γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο, κυρίως τουρίστες για κάποιο λόγο. Για το λόγο αυτό κάτσαμε στον πάγκο. Ο χώρος ωραίος, μου άρεσαν τα μεγάλα τραπέζια, αλλά δε το βρίσκω λογικό 2 παππούδες να μονοπωλούν ένα τραπέζι 6 ατόμων και να μην προτείνουν οι ίδιοι, ή το μαγαζί, να το μοιραστούν με άλλη παρέα, απ΄τη στιγμή που ο κοσμός δε χωράει.
Παρόλα αυτά το σέρβις γρήγορο, μας ζήτησε και συγγνώμη που μας στρίμωξε στην άκρη και μπροστά στην πορτά, να κρυώνουμε κάθε τόσο, στο τέλος μας έπιασε και την κουβέντα. Πήραμε μια σαλάτα ceasar's πολύ καλή και με τις εξής παρατηρήσεις: το κοτόπουλο ήρθε σε σουβλάκια, όχι σε κομματάκια πάνω στη σαλάτα, και το ντέσινγκ ήταν όντως το ντρέσινγκ της σίζαρς, που το αυθεντικό φτιάχνεται από αντζούγια, οπότε ενημερώνω ότι άφηνε μια τέτοια επίγευση, που πάντως εμένα μου πήγαινε.
Πήραμε μια μερίδα πατάτες country 2,50 ευρώ, μεγαλούτσικη μερίδα, αλλά πρώτη φορά τρώω τόσο άνοστες πατάτες, όσο ωραίες φαίνονταν, άλλο τόσο αδιάφορες ήταν (προσπάθησα να τις σώσω κάπως μ'αλάτι και σως). Πήραμε και 2 κοτογκρίλ, το ένα bbq και το άλλο med (με μέλι, θυμάρι και μουστάρδα), που συνοδεύονταν από 4 κομμάτια πίτας, καλαμπόκι κι ένα μπολάκι μ'αρκετή σως. Και τα 2 κοτόπουλα ήταν νόστιμα, (η bbq sause ολίγον τι πικάντικη) αλλά πολύ μικρές μερίδες. Είχε κυριολεκτικά 3 κομματάκια κοτόπουλο, που όσο νόστιμο κι ωραίο στο μάτι να είναι, το 4,80 έκαστο, μου φαίνεται πολύ. Αν δεν είχα φουσκώσει κάπως με τη σαλάτα και την κοκακόλα, δε θα χόρταινα με τίποτα.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε 19 ευρώ/2 άτομα. Κάνουν take away και θα ξεκινήσουν delivery στο κέντρο. Μάλλον θετική πρώτη εντύπωση γευστικά, όχι και τόσο σε ποσότητα και value for money. Μπορεί να ξαναπάω μετά από λίγο καιρό να δω πώς θα έχει εξελιχτεί το μαγαζί και να του δώσω μια ευκαιρία, ή να μεγαλώσει τις μερίδες, ή να ρίξει τις τιμές.