χαλλλαρά... στο χέρι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα χαλλλαρά.... Υπάρχουν 2 οριστικά κλειστά καταστήματα.
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΚασσάνδρου 121, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΑπρίλιο 2015
ΈκλεισεΑύγουστο-Οκτώβριο 2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Δούκας και η Γεύση. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Doctor Food και το Black Corner.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Epicurean
Ξεκίνησε με πεντανόστιμες χειροποίητες τηγανητές πατάτες που διαφήμιζε με πινακίδες στο κατάστημα, χαμηλές τιμές και καλούτσικα κρέατα (βρώσιμα). Στην πορεία, αμέσως μόλις "έπιασε" λίγο, ανέβασε τις τιμές σε όλα ανεξαιρέτως τα είδη (μέχρι και το μπουκαλάκι νερό), και αντικατέστησε τις νόστιμες χειροποίητες πατάτες με πλαστικές άνοστες προκάτ σε... υψηλότερη τιμή. Παρότι παραμένει φτηνός, δεν έχει να προσφέρει τίποτα διαφορετικό πλέον και δεν αξίζει ιδιαίτερα. Το σουβλάκι του αρκετά στεγνό και αδιάφορο.
niramis
Δοκίμασα προχτές για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά ένα μενού των 5,5 ευρώ με 2 σουβλάκια χοιρινά, ένα λουκάνικο κι ένα σουτζουκάκι, 2 πίτες και μια μερίδα πατάτες. Το λουκάνικο μ'άρεσε πιο πολύ απ'όλα, τα σουβλάκια είχαν λίγο κρέας και ήταν οκ, το σουτζουκάκι άρεσε πολύ στην κοπέλα μου, πατάτες αδιάφορες.

Ενώ θα μπορούσα να πω ότι θα το έχω στα υπόψιν μου, γιατί μάλλον είναι value for money, με τσάτισε που κλασικά φέρνουν δελτίο παραγγελίας κι όχι απόδειξη, κι ότι ενώ η επιβεβαίωση από διαδικτυακή σελίδα παραγγελίας έλεγε μισή ώρα, η παραγγελία έκανε να έρθει 1 ώρα και 15 λεπτά! Όταν πήρα τηλέφωνο στα 50 λεπτά να ρωτήσω τι φάση, μου είπε μια ευγενέστατη κι απολογητική κυρία ότι το παιδί έχει φύγει και σε 2-3 λεπτά θα είναι εκεί. Χρειάστηκε να περιμένω άλλη μισή ώρα από τότε, κι ο πακετάς μου ζήτησε κι αυτός συγγνώμη, αλλά δυστυχώς το μαγαζί δε βρίσκεται γευστικά εκεί όπου θα μπορούσα να παραβλέψω τέτοια λάθη, ειδικά με τόσες εναλλακτικές.