OPSO

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ξένο
Διεύθυνση10 Paddington Street, Marylebone, London
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+44 20 7487 5088
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΟΨΟ, #greek
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ίδια ιδιοκτησία έχει το kima.

Εικόνες (40)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Χταπόδι γιουβέτσι (οκ)
[εικόνα]
Τζατζίκι (οκ)
[εικόνα]
[εικόνα]
Graniola
[εικόνα]
Μαρούλι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί κοτόπουλο
[εικόνα]
Lotus pancake (ok)
[εικόνα]
Αυγά με φέτα και ντομάτα (οκ)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί κοτόπουλο (καλό)
[εικόνα]
Αλοιφές (οκ)
[εικόνα]
Ταραμάς (οκ)
[εικόνα]
Τηγανητό κοτόπουλο (οκ)
[εικόνα]
Αυγά με μανιτάρια (καλό)
[εικόνα]
Lunch box με pull pork (παραδόξως καλό)
[εικόνα]
Τσουρέκι (μάπα)
[εικόνα]
Σπανακόπιτα (οκ)
[εικόνα]
Κουλούρι με λαχανικά
[εικόνα]
Κουλούρι με λαχανικά
[εικόνα]
Salmon burger (αστεία μικρή ποσότητα)
[εικόνα]
Salmon burger (αστεία μικρή ποσότητα)
[εικόνα]
Salmon burger (αστεία μικρή ποσότητα)
[εικόνα]
Pancakes (ok)
[εικόνα]
Eggs benedict (πολύ καλά)
[εικόνα]
Φάβα με καπνιστό χέλι (φάβα μέτρια, χέλι καλό)
[εικόνα]
Σολομός (οκ)
[εικόνα]
Ντάκος (κακός)
[εικόνα]
Μανιτάρι cappuccino (δεν τρωγόταν, το επιστρέψαμε)
[εικόνα]
Μανιτάρι cappuccino (δεν τρωγόταν, το επιστρέψαμε)
[εικόνα]
Δεξιά κουλούρι, αριστερά "φέτα", κάτω house ψωμί (μέτρια και τα τρία)
[εικόνα]
"Γαλακτομπούρεκο" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Signature tapas (σολομός με πουρέ)
[εικόνα]
Rib eye (ok)
[εικόνα]
Cocktail (καλό)
[εικόνα]
Κάρτα
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2015: γλυκά
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2015

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
AG
Το φαγητό έχει βελτιωθεί αρκετά πλέον . Φάγαμε καλά. Ωστόσο έχει γίνει πολύ ακριβό , υπολογίστε 60 ευρώ το άτομο για πλήρες γεύμα
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
Πρόσφατη επίσκεψη-μετά σχεδόν από 1 χρόνο από την πρώτη- μου επιβεβαίωσε την μετριότητα του φαγητού (μοναδική εξαίρεση των eggs benedict που γευστικά ήταν πολύ δυνατά).

Μικρές μερίδες, ακριβό, πολύ βαβούρα με γεμάτο μαγαζί, βελτιωμένο πολύ το service...αντε και του χρόνου πάλι....
AG
Δοκίμασα επιτέλους (!) και το "περιβόητο" OPSO που τόσα είχα διαβάσει στον τύπο και άλλα τόσα είχα ακούσει.

Το μαγαζί είναι πολύ καλό ώς προς το design του εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο (γωνία) αλλά τα θετικά σταματούν εδώ δυστυχώς....:

Φαγητό: έχει πιάσει μια μανία τους Έλληνες να προμοτάρουν την "μοντερνα ελληνική κουζίνα" (το οποίο δεν με βρισκει απαραίτητα ενάντιο), αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι εξωτερικό ο μέν Έλληνας του εξωτερικού θέλει να έρθει να γευθεί πιάτα που του θυμίζουν την μαμά-πατρίδα, και ο μέν μη-Έλληνας να αναπολίσει π.χ. τον ντάκο που έφαγε στις διακοπές του σε κάποιο ταβερνάκι στην Κρήτη ή την λαχταριστή φέτα με μπόλικο ελαιόλαδο που το σέρβιραν σε κάποιο ορεινό χωριό κ.ο.κ
Στο OPSO τα πιάτα δυστυχώς δεν έπεισαν ούτε εμένα σαν Έλληνα, ούτε το άλλο άτομο σαν μη-Έλληνα. Μικρές μερίδες με πιάτα όπως: "σολομός πάνω σε πουρέ", φέτα βαρελίσια η οποίο ήταν ουσιαστικά μια μέτρια τυρομπάλα με ποιός ξέρει τι μίγμα τυριού, σολομός με απλό βραστό φασολάκι, ντάκος σπασμένος και λειψός με ντοματίνια και "φετα" πολύ μέτριος. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσω το ψωμί-αφρός που το παρασκευάζουν house και το χρεώνουν 1 λίρα την φέτα (κλέψιμο) κτλ. Το rib eye ήταν καλοψημένο αλλά χωρίς γέυση και το μοναδικό πιάτο που ξεχώρισα γευστικά ήταν το γαλακτομπούρεκο από τα επιδόρπια που ήταν πολύ καλό σαν παρουσίαση αλλά και ακόμη καλύτερο στην γέυση με real βανίλια στην κράμα του και τραγανό φύλλο. Ένα βελουτέ cappuccino μανιταριών ηταν τίγκα στο αλάτι-τους το γυρίσαμε πίσω (καμιά φορά συμβαίνουν και λάθη-οκ, αλλά θα μπορούσε ο chef να δοκίμαζε από την κατσαρόλα ένα κουταλάκι πρίν το στείλει έξω, να δεί αν τρώγεται).

Το service ήταν ευγενικό αλλά λίγο στα "χαμενα" με σερβιτόρους που δεν ήταν έλληνες αλλά και καθόλου επαρκώς καταρτησμένοι για το τί πιάτα σερβίρουν, με τί υλικά είναι φτιαγμένα κτλ.

Σαν Έλληνας, εύχομαι να παέι καλά το μαγαζί, αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη το φαγητό τους για να σε "κερδίσει" σαν πελάτη.

2 άτομα, με 1 cocktail και 1 ανθρακούχο νερό δώσαμε κοντά 150 ευρώ.