Ταξύδια

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΛώρη 15, Βόλος
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαRaimanda Gjenari

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

φαγητό:2/3 φράγκα:3/3 λαϊκό:3/3
Πήγα Αύγουστο 2008. Φοιτητικό βολιώτικο τσιπουράδικο σε ένα ωραίο στενό αλλά χωρίς κανένα άλλο γαστρονομικό ενδιαφέρον! Αρκετά μέτριο φαγητό, πάντως αρκετά φθηνό μιας και για 2 άτομα πληρώσαμε 9€ έκαστος. Σίγουρα πάντως καλύτερη επιλογή από τα μαγαζιά στην παραλία του Βόλου!

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Συνοδευτικά μεζεδάκια τσίπουρου: κροκέτες
[εικόνα]
Συνοδευτικά μεζεδάκια τσίπουρου: γαύρο τηγανητό
[εικόνα]
Συνοδευτικά μεζεδάκια τσίπουρου: αλίπαστα
[εικόνα]
Συνοδευτικά μεζεδάκια τσίπουρου: χταποδάκι
[εικόνα]
Συνοδευτικά μεζεδάκια τσίπουρου: ενδιαφέρουσα πατατοσαλάτα
[εικόνα]
25αράκια τσίπουρο (25άρι=50ml)

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
επίκουρος
Πήγα πριν χρόνια και μου είχε αρέσει. Ίσως επειδή το συνέκρινα με τα παραλιακά. Ήπιαμε 10 τσίπουρα/άτομο και άλλαζε συνέχεια τους μεζέδες οι οποίοι ήταν αρκετά καλοί. Πήγα πριν από 3 χρόνια με ένα φίλο και παραγγείλαμε (όχι μεζέδες) και δε μου άρεσε τόσο αλλά πάλι νομίζω ότι είναι καλή επιλογή...
manolis76
Πολύ τίμιο μαγαζί, με λογικές τιμές. Δεν είναι μόνο τσιπουράδικο αλλά έχει και κρασομεζέδες. Συμπαθητικό περιβάλλον, μεζέδες καλοί έως μέτριοι και νεολαία στο full.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
taverniaris!
Πολύ ωραίο μαγαζάκι στο κέντρο με πολύ καλούς μεζέδες και ποιοτικό χύμα τσίπουρο. Είναι σχεδόν πάντα γεμάτο και λόγο του μικρού μεγέθους του είναι λίγο δύσκολο να βρεις σε ώρες αιχμής.Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και σίγουρα πολύ καλύτερο από πολλά τσιπουράδικα του Βόλου!
monimapeinasmenos
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο το μαγαζί τόσο απο εξυπηρέτηση όσο και απο τα φαγητά. Επίσης είχε πολύ καλό ημίγλυκο κρασάκι και αρκετά ελαφρύ.Τιμές αρκετά καλές και σίγουρα το μαγαζί διαφέρει αρκετά απο τα υπερτιμημένα της παραλίας. Θα ξαναπήγαινα σίγουρα!!
madfish
καλο μαγαζι ,χορταστικοί μεζέδες. Στα πλην οτι αν πηγαίνεις συχνά οι μεζεδες ειναι σχεδόν ίδιοι ...
Nίκος©
Έχω φίλο στο Βόλο και ήρθαμε για τσιπουράκια πριν κάνα μήνα, το μαγαζί απλά άψογο.Από τους μεζέδες σκάσαμε στο φαγητό, και έφερε τα πάντα.Από πατατοσαλάτα, μέχρι γαρίδες και μπακαλιαράκια. Το παιδί που δούελευε εκεί πολύ ευγενικό.
τρελος
έχω αφήσει τα κόκαλα μου εκεί εποχές λυκείου.