Τρεις κι εξήντα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Τρεις κι εξήντα. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΑγίας Θεοδώρας 7, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310279595
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-02:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεαρχές 2015
ΙδιοκτησίαΗσαΐα Τουλκερίδου & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 2ο υποκατάστημα της αλυσίδας.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Pitaki et Souvlaki, το σπιτικό & νόστιμο και το Melrose.

Εικόνες (29)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κέρασμα
[εικόνα]
Σταβλίσια χοιρινή μπριζόλα
[εικόνα]
Ταλιάτα
[εικόνα]
[εικόνα]
Πατάτες
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Γλυκό (κερασμένο, ok)
[εικόνα]
"Γύρος κοτόπουλο" (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Κοντοσούβλι χοιρινό" (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Σαγανοτύρι Μετσόβου" (καλό)
[εικόνα]
"Μανιτάρια ψητά πλευρώτους" (καλά)
[εικόνα]
"Βραστά διάφορα" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Πατάτες τηγανητές" (καλές)
[εικόνα]
Πιτάκια (καλά)
[εικόνα]
Φάβα
[εικόνα]
Τηγανιά κοτόπουλο
[εικόνα]
Πικάντικη
[εικόνα]
Μπριζολάκια
[εικόνα]
Γύρος χοιρινός
[εικόνα]
Γλυκό

Κατάλογος (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2022: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2022: σελίδα 2/2

Σxόλια (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Theomd57
Ευγενικό και πρόσχαρο προσωπικό.
Σταβλίσια χοιρινή μπριζόλα και ταλιάτα πολύ εύγευστα και προσεγμένα, φρέσκιες πατάτες τηγανισμένες πολύ καλές. Τιμές αρκετά καλές για τα δεδομένα της σημερινής κατάστασης.
fisher
Είχα να παω από το τελευταίο μου σχόλιο. Εξακολουθεί να είναι η επιλογή μου όταν δεν βρίσκω τραπέζι εκεί που θέλω και περνάει η ώρα.
Χοιρινή πανσετομπριζολα πολύ καλά ψημένη, πολύ μεγάλο μέγεθος.
Χοιρινό κοντοσούβλι αρκετά καλό.
Φάβα οκ: μεγάλη μερίδα.
Κολοκυθοκεφτέδες : νόστιμοι.
Χύμα κρασί μια χαρά.
Απόδειξη και κέρασμα παγωτο.
Οι τιμές υπερβολικά καλές για την τοποθεσία, κόσμο πάντως δεν είχε πολύ.
Το θεωρώ μια safe επιλογή για να φας στο πολύ κέντρο χωρίς εκπλήξεις.
fisher
Αν και γενικά δεν κάνω τέτοια σχόλια στον ταβερνοχώρο....Σε μια νέα επίσκεψη μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση ότι το τσίπουρο Κανένας το είχανε 10ε. Ρώτησα αν ήταν λάθος και μου λένε όχι τόσο κάνει. Στα του φαγητού ήταν όλα συμπαθητικά.
fisher
3 άτομα καθημερινή μετά απο τριήμερο. Το μαγαζί ήταν χαλαρά και ότι πήραμε ήταν μια χαρά εκτός από τα αυγά με καβουρμά.
Μου έκανε τρελή εντύπωση το πόσο καλά ήταν ψημένη η χοιρινή σταβλίσια όπως την λέει στον κατάλογο. Δεν ξέρω αν έτυχε αλλά θα ζήλευαν πολλά εστιατόρια το ψήσιμο που είχε κάνει. Στάθηκα μόνο στο ψήσιμο γιατί ήθελε αλάτι αρκετό κάτι το οποίο το διόρθωσα στο πιάτο μου.
Χύμα κρασί χωρίς παρενέργειες, απόδειξη κανονικά όπως και γλυκό.
Νομίζω ότι για κέντρο και για τις τιμές του είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Θα ξαναπάω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
thomakaros
Έχω φάει 2-3 φορές απ' τη μέρα που άνοιξε. Όσα έχω δοκιμάσει κατά καιρούς (κυρίως κρέατα) ήταν νόστιμα, όπως και τα διάφορα ορεκτικά. Πιάτο "σήμα-κατατεθέν," πάντως, δεν έχουν... Από το σέρβις προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποιο παράπονο, αλλά γενικά πιάνεις στον αέρα μια ατμόσφαιρα που δικαιολογεί τα προηγούμενα κακά σχόλια. Τιμές φυσιολογικές προς καλές.
Ammon
Σάββατο 18:00. Ζέστη, τραπέζι στον πεζόδρομο, μερικά "επιθετικά" περιστέρια.
Θυμάμαι τα πολύ καλά: τηγανιά κοτόπουλο, σαλάτα με σταφύλι, μανιτάρι σχάρας.
Θυμάμαι πως έφαγα πολύ, δεν υπέφερα καθόλου, ούτε αφού είδα τον λογαριασμό, ούτε αφού γύρισα σπίτι.
Εξυπηρέτηση μέτρια.
Σίγουρα το υποκατάστημα στην Τούμπα αποτελεί καλύτερη εμπειρία.
Taper
Δε θα το σύστηνα. Όχι τόσο για το φαγητό αλλά περισσότερο για τη συμπεριφορά του προσωπικού. Κι όταν ο πελάτης θα δεχτεί μια περιφρονητική απάντηση, έχει δεν έχει δίκαιο, δύσκολα να το κερδίσεις να ξαναπάει. Πήγα εχθές σε αυτό το ταβερνάκι και παρήγγειλα μανιτάρια ψητά πλευρώτους, μια φάβα, μύδια, καλαμαράκια τηγανητά και γαρίδες σαγανάκι. Η φάβα ήταν αδιάφορη. Τα καλαμαράκια πίκριζαν επειδή χάθηκαν σε ήδη χρησιμοποιημένο λάδι και οι γαρίδες σαγανάκι δεν είχαν γαρίδες αλλά μόνο το κέλυφος από τις γαρίδες. Βρήκαμε με το ζόρι συνολικά 4 γαρίδες. Ρωτήσαμε τη μια σερβιτόρα, μας είπε έτσι μαγειρεύουμε το σαγανάκι εδώ. Ρωτήσαμε μια άλλη σερβιτόρα μας είπε όχι δεν τα μαγειρεύουμε έτσι και ότι ήταν λάθος. Το περιστατικό έφτασε στα αυτιά του μάνατζερ ή αφεντικού ο οποίος καθόταν μέσα στο μαγαζί και αντιμετώπισε το θέμα πολύ περιφρονητικά, σχεδόν κοροϊδεύοντας μας, γιατί όταν ο σερβιτόρος μας έφερε την απόδειξη μας είπε ότι πιθανόν οι γαρίδες να έλιωσαν μέσα στο σαγανάκι. Πράγμα που μου φαίνεται κοροϊδία, αλλά ο καημένος ο σερβιτόρος ακολουθούσε τις οδηγίες ανώτερων. Και εφόσον αναγνώρισαν το λάθος τους, ζητώντας συγγνώμη, μας είπαν και το κορυφαίο ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έφυγα από εκεί αγανακτισμένος. Κάνεις δεν είχε να μου πει τίποτα, ούτε να δικαιολογήσει αυτό που έγινε και στο φινάλε, οκ έγινε πες από λάθος, αλλά οι περιφρονητικές απαντήσεις που λάβαμε με τη συγκατάθεση του μάνατζερ/αφεντικού ο οποίος γελούσε από μέσα από το μαγαζί, δεν χωράνε στο χώρο εστίασης. Και η ανταπόκριση των σερβιτόρων με τις απαντήσεις τους, ακούγοντας από τον καθένα κάτι διαφορετικό αλλά αναγνωρίζοντας το σφάλμα που έγινε, επιβεβαιώνει ότι ο πελάτης αυτή τη φορά είχε δίκαιο και δεν του αναγνωρίστηκε. Υπάρχουν πολύ πιο γευστικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και με χαμηλότερες τιμές.
Mandy
Αστείοι πραγματικά.. Προέκυψαν 2 έξτρα άτομα στην παρέα κ ενώ, παρά την αγένεια αρχικά, συμφωνήσαμε να μείνουμε όσο περιμέναμε να βολευτούμε με καρέκλες οι σερβιτόροι περνούσαν κ μας έσπρωχναν με θράσος. Ο σερβιτόρος που μας σέρβιρε το φαγητό φώναζε κάθε φορά που ερχόταν να μαζέψουμε τα πιάτα για να έχει χώρο να αφήσει τα αλλά (αυτό το πράμα σε βαθμό που ήρθε ο άλλος σερβιτόρος κ του τα πήρε από το χέρι για να σταματήσει να μιλάει έτσι). Προκλητικά ο ίδιος-μετά το πέρας της βάρδιας του- φώναξε άλλο σερβιτόρο να μαζέψει τα πιάτα των διπλανών κ να φέρει γλυκό ενώ εμάς μας προσπερνούσαν επιδεικτικά. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!
taverniaris!
Πάρα πολύ καλό μαγαζί για φαγητό στο κέντρο με πολύ καλές τιμές! Έκατσα φεβρουάριο του 2017 για κρεατικά με ρετσίνες και το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο, οι μερίδες τίμιες σε ποσότητα και ο χώρος πολύ ωραίος και μοντέρνος. Θα ήθελα να έχει και λίγο μουσική βέβαια γιατί όταν πήγα έπαιζε πολύ σιγά! Ελπίζω να βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο και να το επισκεφθώ μια μέρα με ήλιο για δοκιμή στα ψαρικά του και στο τσίπουρο του!
dokimastis
Ήρθε και η ώρα που περίμενα από καιρό, να βολέψει δηλαδή, και να δοκιμάσω και γω το 3,60.. Σάββατο μεσημέρι αργά, με πολύ καλό καιρό. Τραπεζάκια έξω.. Ιδανικά!!

Εδώ ένα μικρό σχόλιο για τα τραπέζια έξω: είναι λίγα και μαζεμένα, κολλητά το ένα με το άλλο, αλλά φυσικά δεν παραπονιόμαστε, γιατί σέβονται τον πεζόδρομο και πιάνουν περιορισμένο χώρο. Κρατήσεις ΔΕΝ κάνει το μαγαζί τηλεφωνικά, πράμα που δέχομαι (ή θα έχει να κάτσεις, ή θα είναι φουλ και έτσι κι αλλιώς θα σε ταλαιπωρούσαν στην κράτηση)

Πήγα με παιδιά, και φυσικά για όσους είναι σ' αυτή τη φάση έχω να πω ότι είναι εξαιρετικά: πεζόδρομος, αμάξια δεν υπάρχουν ούτε ζωγραφιστά..

Για τα παιδιά του σέρβις έχω πολύ καλή εικόνα, ήταν εξυπηρετικότατοι όλοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Στο φαγητό τώρα: πίστευα ότι θα έχουν πιο πολύ κρέας, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι έχει και αρκετά ψαρικά που μας αρέσουν πιο πολύ, ειδικά με τα παιδάκια: σκουμπρί καπνιστό, γάβρος σαγανάκι πολύ νόστιμος με εξτρά ντομάτα..
Σαρδέλες ψητές ήταν λίγο στεγνές, αλλά είναι δύσκολο πιάτο στο να κάνει εντύπωση.
Ντοματοκεφτέδες ζουμεροί, καλοί.

Όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά παρουσιασμένα, με λεπτομέρειες καλές (μεγάλο πιάτο ή κάτι εντυπωσιακό πχ. ο γάβρος σε στενό- στενόμακρο πιάτο) και παρουσίαση ιδιαίτερη πάνω στο πιάτο.

Τσίπουρο-χωρίς πολύ καλό, καθαρή γεύση κατά γενική ομολογία από την παρέα.. (και χωρίς καμία παρενέργεια)

Στο λογαριασμό δεν έχω πλήρη εικόνα, γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και παραγγέλθηκαν πολλά πιάτα και έχασα την αίσθηση. Αποδείξεις ήρθαν κανονικά, αλλά άπειρες μικρές αντί για κάποιες συνολικές ή μερικές κάθε τόσο (γενικά αυτό με μπέρδεψε)

Συνολικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξαναπάω *οπωσδήποτε* μόλις μπορέσω ξανά, για να επιβεβαιώσω τη θετική άποψη (και να ξαναπεράσω καλά).
fisher
Κυριακάτικη επίσκεψη. Λόγω κόσμου μάλλον η κουζίνα φράκαρε και ερχότανε ενα ενα πιάτο κάτι το οποίο ειναι αρκετά ενοχλητικό. Από γεύση και τιμές ειναι αρκετά καλό. Μπορώ να πω οτι την τελευταία φορά που είχα πάει ήταν πιο ωραία αλλά πιστεύω οτι έφταιγε καθαρά το οτι γέμισε απότομα το μαγαζί.
loukoulos
Ανέβασε τις τιμές ( 5,9 τα κρεατικά απο 5,5 και 4,2 οι σαλάτες απο 3,9) πράγμα που θα ήταν αποδεκτό αν έμενε ίδια η ποιότητα αλλά χθεσινή δοκιμή 16/08 τα κρεατικά ήταν χειρότερα και οι σαλάτες κατάτι μικρότερες ...
Κοψίδια πιο στεγνά και άγευστα , κοτοπουλο τηγανιά το κρέας μέτριο , γύρος το ίδιο , όλα στο ψήσιμο υστερούσαν . Τα ορεκτικά σε αρκετά καλό επίπεδο .
Συνολικά δεν είναι άσχημο αλλά δεν είναι και για να το συστήνω...
mikroulis
Πολύ καλό φαγητό και καλή εξυπηρέτηση. τέσσερα άτομα και δύο παιδάκια, πήραμε : 2 σουτζουκάκια, 1 κοψίδια,1 λουκάνικο γραβιέρας, 1 κοτοτηγανιά, 1 κοπανιστή, 1 χωριάτικη, 1 πατάτες, 1 μεζέ καραμανλή (καταπληκτικό), 1 μανιτάρια πλευρώτους ( ήταν λίγο στεγνά) και 4 μισόλιτρα χύμα λευκό κρασί και 3 νερά, Σύνολο 68 €. Αν πρέπει να βρω αρνητικό, θα έλεγα το στενό τραπέζι. Στα κυβικά μας...την θέλουμε την άπλα μας...
loukoulos
Μας πήγανε φίλοι για φθηνό ταβερνάκι στο κέντρο και ήμουν κάπως επιφυλακτικός γιατί συνήθως αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ξαναζεσταμμένο μέτριο ποιοτικά φαγητό .

Κι όμως το φαγητό ήταν παραπάνω απο καλό και μάλιστα για κλασική ταβέρνα το ψήσιμο ήταν πολύ καλό και στη σχάρα και στο τηγάνι . Λυπάμαι που το λέω γιατί αυτό δείχνει δυστυχώς το χαμηλό επίπεδο σε τέτοιου είδους μαγαζιά , αλλά είχα χρόνια να φάω σε αντίστοιχο μαγαζί κολοκυθοκεφτέδες και ντοματοκεφτέδες που δεν βγήκαν απο μικροκύματα !! Εύγε γιατί ήταν και καλά τηγανισμένοι . Οι κολοκυθοκεφτέδες νόστιμοι , οι ντοματοκεφτέδες καλοί αλλά με περισσότερο αλεύρι νομίζω στο μείγμα . Για τους μύστες η πατάτα πραγματικά χειροποίητη νωπή πατατούλα , το αυτονόητο δηλαδή που στις μέρες μας έγινε κριτήριο...

Ευχάριστη έκπληξη ο λογαριασμός όπου 4 ενήλικες και 2 προνηπιακής ηλικίας παιδιά με 4 μερίδες , 1 σαλάτα , 5 ορεκτικά , 3 μπύρες , 1 λιτρο κρασί χύμα , 60 ευρώ σύνολο.Όλες οι μερίδες έχουν 5,5 ευρώ!! Πράσινη σαλάτα 3,8 ευρώ .

Δεν ξέρω αν τα πρώτα τους χρήματα τα επενδύσουν σε...φούρνους μικροκυμάτων , αλλά αν όχι θα σκίσουν σίγουρα. Σπουδαίο το value for money , το συστήνω