Avra by the sea

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΌρμος Παναγιάς
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2375031177
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Αύρα
Άνοιξεμάλλον 2015
ΙδιοκτησίαΑ. Γεραλόπουλος - Μ. Αναγνωστάρα Ο.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Avra.

Στη θέση του υπήρχε το Ακρογιάλι.

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
nazoraios
Μείναμε στο ξενοδοχείο. Φάγαμε το πρώτο βράδυ. Ξαναφάγαμε το τρίτο (και τελευταίο).

Το φαγητό ήταν ΟΚ, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Φρέσκο και καλοψημένο ψάρι, χωριάτικη μέτρια, πατάτες τηγανητές καλές, σαλάτα με σολωμό οκ, όχι του γούστου μου. Κορμός και παγωτό στο τέλος, μοσχοβολούσε πραλίνα (και τις δυο μέρες).

Η τήρηση των μέτρων σε καλό σχετικά επίπεδο.

Αν πάτε να χαϊδέψετε και την Ίρμα, τη μαύρη σκυλίτσα που κάνει βουτιές και είναι πολύ φιλική.

Σε σχέση με το διπλανό μαγαζί, τον Αρίστο, που γράφει στην πινακίδα «Τηρούμε "ασφαλείς" αποστάσεις», πιο λογική επιλογή νομίζω.
mikroulis
Καθήσαμε βράδυ 2 ενήλικες και 2 παιδιά. Μας έφεραν 4 φέτες ψωμί. Συνειδητοποίησα ότι η μουσική που ακουγόταν ήταν pop και reggae. Σε Ελληνική ψαροταβέρνα δίπλα στο κύμα! Πρώτη ήρθε η αγγουροντομάτα. Μετά 10 λεπτά ήρθε το μπουγιουρντί. Άθλιο! Η φέτα δεν είχε καν προλάβει να ζεσταθεί. Μονο το κασεράκι έλιωσε. Δεκα λεπτά μετά ήρθαν τα κολοκυθάκια. Πάρα πολύ ωραία! Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθαν 2 μερίδες πατάτες (υποφερτές προς το καλό). Δέκα λεπτά αργότερα ήρθαν οι σαρδέλες. Μικρές, κρύες και καμμένες! Καπάκι ήρθαν μύδια και καλαμαράκια τηγανητά. Τεράστια αλλά κρύα και αυτά!!! Είχαν μαλακώσει και είχαν γίνει μια μάζα. Καλέσαμε τον σερβιτόρο και επιστρέψαμε πίσω τις σαρδέλες, ενώ του κάναμε τα παράπονά μας για τα μύδια και τα καλαμάρια. Αυτός έκανε τον χαζό και ότι δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα. Μας είπε ότι έτσι τα σερβίρουν πάντα και κανένας δεν τους έχει κάνει παράπονα. Λες και οι τουρίστες ξέρουνε τι τρώνε, για να κάνουν παράπονα... Έφυγε και γύρισε αμέσως με τον λογαριασμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ! Με 4 μπύρες μεγάλες βαρέλι, χωρίς τις σαρδέλες: 53€. Τα υπόλοιπα παιδιά και η κοπέλα της υποδοχής, ευγενέστατοι.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mrtsipouras
Η τοποθεσία είναι πάρα πολύ όμορφη δίπλα στη θάλασσα, αλλά οι τιμές είναι στο Θεό, όπως και στις άλλες δύο ταβέρνες δίπλα. Έχει συχνά ζωντανή μουσική και απευθύνεται κυρίως σε ξένους τουρίστες. Το φαγητό μέτριο έως καλό, αλλά με τίποτε δεν αξίζει τα λεφτά του. Ενδεικτικά αγγουροτομάτα 5.50€, χωριάτικη 7.5€ χταπόδι 12€ και μελιτζάνα ψητή 5.5€. Ίσως να ξανακαθόμουν μόνο για την τοποθεσία, ξέροντας ότι θα το πληρώσω ακριβά.