...της Σούβλας το Κάγκελο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο, Γυράδικο
ΔιεύθυνσηΜαιάνδρου 30, Εύοσμος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310759599
Διαδίκτυο
Ωράριο12:30-23:00, Δευτέρα κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΙούνιο 2015
ΙδιοκτησίαΑνέστης Μαυρομάτης
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Meraklis_Thess
Δοκίμασα γύρο σούβλας σε πακέτο.

Αρκετά καλός, σωστά ψημένος, αλλά τους ξέφυγε το αλάτι και τα μπαχαρικά. Το καλό είναι ότι δεν είχε μεγάλα κομμάτια λίπους.
Η πίτα αλάδωτη ως είθισται.
Ποσότητα, ένα κλικ κάτω από τον μ.ο. της πόλης.

Εξυπηρέτηση σβέλτη, αλλά απρόσωπη.

Τιμή 3,50 με σαλάτα.

Αν μένεις στην περιοχή αξίζει μια δοκιμή μια και δεν έχει πολλά αξιόλογα γυράδικα.
chrispis
Κορυφαίος γύρος και μοναδικό κοτόπουλο σούβλας! Ειδικά το κοτόπουλο, πέρα από το μαστόρικο ψήσιμο, ήταν φοβερό κρέας με αρωματικό λίπος που το βρίσκεις μόνο σε πολύ καλά κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής. Οι τιμές κάπως τσιμπημένες, αλλά ό,τι δίνεις παίρνεις. Θα ξαναπάω.
κοκορετσακιας
Μετριοκαλη κατάσταση γενικώς. Δε με τρέλανε κάποια σούβλα. Από τιμές νορμάλ προς το χαμηλές.
alan
Δοκιμάστηκαν κοντοσούβλι κοτόπουλο (7,00), κοκορέτσι (8,80), χωριάτικη (5,50), 3 πίτες (1,50). Οι μερίδες μικρές, κλασική περίπτωση. Αν παίρναμε από 2 πίτες με τα ανωτέρω και περισσότερο θα τρώγαμε και λιγότερα θα δίναμε. Το κοκορέτσι πέρα της μικρής μερίδας είχε πολλά γλυκάδια μέσα και το εντεράκι ήταν ελάχιστο και πολύ μαλακό. Εντός του καταστήματος δεν υπάρχει κλιματισμός οπότε ό,τι γίνει με τους 2 ανεμιστήρες που έχει. Απόδειξη κανονικά. Συμπαθητικό στις γεύσεις, πολύ ακριβό γενικά.
Δεν θα το ξαναδοκιμάσω.
Ammon
Έχω φάει τουλάχιστον 10 φορές τα τελευταία 3 χρόνια περίπου σε διάφορες ώρες και μέρες και έχω καταλήξει πως αποτελεί κορυφαία επιλογή.
Το service είναι ευγενέστατο (και συχνά απλόχερο σε κεράσματα), ενώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό με την εξυπηρέτηση την περασμένη Τσικνοπέμπτη.
Παντσέτα, κοντοσούβλι κοτόπουλο σε σάντουιτς οπωσδήποτε!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Πέρασα να δοκιμάσω μια σούβλα. Δίπλα στην κοπέλα στο ταμείο ήταν ο υπεύθυνος (ιδιοκτήτης?) που με ανέλαβε. Μου δωσε να δοκιμάσω γύρο σούβλας και μου τον παίνεψε και τον πήρα. 3.30 το σάντουιτς. Όχι και λίγα, αλλά ήταν καλός.
Επίσης μου δωσε και παντσέτα σούβλας ύστερα να δοκιμάσω, πάλι λιγάκι. Επίσης καλή.
Απόδειξη δεν.. Πρέπει να ζητήσεις.
Θα ξαναδοκίμαζα, αλλά μου φαίνεται αλμυρούτσικο για την περιοχή. Ειδικά τώρα που η σούβλα ξαναδιαδίδεται..
loukoulos
Φίλος που εμπιστεύομαι το κριτήριό του, μου είπε πως το απόγευμα το κοτόπουλό του στεγνώνει απο τις πολλές ώρες ψησίματος κ δεν είναι πολύ καλό . Δεν έχω φάει ποτέ απόγευμα οπότε δεν ξέρω.Εξάλλου, το μαγαζί νομίζω κλείνει κατα τις 20:00
loukoulos
Το πιο ζουμερό κοτόπουλο που έχω φάει τελευταία κ σίγουρα το πιο νόστιμο του Ευόσμου .Οι σούβλες είναι καλές χωρίς να ξεχωρίζει κάτι . Είναι όλα χειροποίητα ακόμα κ κάποιες αλοιφές του αν όχι όλες , οπότε αυτό είναι credit
Καθαρό, δείχνει να είναι στη σωστή κατεύθυνση