Ξούρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΒρώμικο
ΔιεύθυνσηΓέφυρα
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο10:00-16:00. Κυριακή κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2001
ΙδιοκτησίαΜιχαήλ Ξούρος

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Vegan άλογο 🐎 & στο βάθος το "Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων" που στεγάζεται στην έπαυλη Τόψιν
[εικόνα]
Παρακαντίνιος περιβάλλων χώρος
[εικόνα]
Χοιρινά σουβλάκια κλπ
[εικόνα]
Μπιφτέκια & χοιρινά κοψίδια
[εικόνα]
Πατατοσκεπασμένα κρεατοτεμάχια
[εικόνα]
[εικόνα]
Τεμάχια χοιρινό μπριζολάκι και μπιφτέκι χειροποίητο (δυνατά)
[εικόνα]
Ο χώρος της καντίνας Κυριακή, χωρίς το όχημα.

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Barbarossa
Αξιοπρεπής καντίνα με υποπλατάνια τραπεζοκαθίσματα όπου σερβίρονται σουβλάκια, χοιρινά κοψίδια, μπιφτέκια κλπ. ούζα και τσίπουρα. Οι πατάτες είναι στρογγυλοκομμένες προτηγανισμένες (από γεύση δεν γνωρίζω καθώς σπανίως δοκιμάζω τηγανιτές πατάτες).

POS friendly

Μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στο παρακείμενο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων το οποίο στεγάζεται στην έπαυλη ΤΟΨΙΝ.
stefos
Τρωω χρόνια απο το Μιχαλη! Φοβερο μπιφτεκι, δυνατο σουβλακι και χοιρινο μπριζολακι (οχι πανσετα). Ποιοτικο ψωμακι και πατατες ροδελα. Εχει δικο του κοινο απο τη γυρω περιοχή και χειμωνα καλοκαιρι θα δεις κοσμο στα τραπεζάκια. Ψηνει σε υγραεριο, δεχεται καρτες! Η καντινα ονομάζεται " ΞΟΥΡΟΣ".
Mplaksant
Τρομερή καντίνα. Τιμές πάτος, σάντουιτς μεγάλα, πατάτες στρογγυλές ωραίες. Χάη λάητ το χειροποίητο μπιφτέκι του και η νόστιμη πανσέτα
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
iceclimber
Αρκετές επισκέψεις στο στο πρόσφατο παρελθόν. Καλοκαίρι σίγουρα καλύτερη φάση καθώς κάθεσαι σε εξωτερικό χώρο ο οποίος είναι προσεγμένος κάτω από το πλατάνι. Ξεκίνησε με φτηνές τιμές αλλά όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιου είδους μαγαζιά, μετά ανέβηκαν αδικαιολόγητα. Ποιοτικά το κρέας είναι καλύτερο από άλλου είδους καντίνες καθώς είναι από το Βαθύλακο αλλά οι τιμές δεν είναι καντίνας. Συνήθως είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 15.00 και ίσως 16.00. Κυριακή είναι πάντα κλειστά. Αξίζει για μια επίσκεψη σε συνδυασμό τον Αξιό που βρίσκεται δίπλα αλλά ως εκεί. Προτιμότερο να φάει κάποιος σάντουιτς σε συνδυασμό με ένα μεγάλο μπουκάλι μπύρα. Έχει και Βεργίνα. Ποιο οικονομικά θα του βγει.