St. John Smithfield Bar and Restaurant

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα St John. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
Διεύθυνση26 St John Street, Farringdon, London
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (38)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Faggots με κολοκύθια (καλό)
[εικόνα]
Faggots με κολοκύθια (καλό)
[εικόνα]
Μαγδαληνές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Bread Pudding (πολύ καλό)
[εικόνα]
Parfait παγωτό
[εικόνα]
Coffee I dream (οκ)
[εικόνα]
Καπνιστό χέλι (καλό αλλά δεν άξιζε τα λεφτά του)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια γλώσσα (καλή)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια γλώσσα (καλή)
[εικόνα]
Welsh rarebit (καλό)
[εικόνα]
Brawn shrimp (ok)
[εικόνα]
Shallots, κατσικίσιο τυρί και μέντα (οκ)
[εικόνα]
Shallots, κατσικίσιο τυρί και μέντα (οκ)
[εικόνα]
Cured beef (καλό)
[εικόνα]
Pint
[εικόνα]
Σουφλέ σοκολάτας (πολύ καλό)
[εικόνα]
Επιδόρπια (όλα καλά, το παγωτό ήταν το πιο περίεργο παγωτό που έφαγα στη ζωή μου)
[εικόνα]
Συνοδευτικά
[εικόνα]
Συκωτάκια, νεφρά κτλ λαγού (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Νεφρά πάνω σε toast (πολύ καλός μεζές)
[εικόνα]
Καρδιά μοσχαριού σχάρας με πράσινα (οκ)
[εικόνα]
Καρδιά μοσχαριού σχάρας με πράσινα (οκ)
[εικόνα]
Γουρουνάκι (καλό αλλά πολύ λίπος)
[εικόνα]
Γουρουνάκι (καλό αλλά πολύ λίπος)
[εικόνα]
Γουρουνάκι (καλό αλλά πολύ λίπος)
[εικόνα]
Pickled σκουμπρί (πολύ καλό)
[εικόνα]
Chicken and garlic broth (καλό)
[εικόνα]
Crispy duck (ok)
[εικόνα]
Τυρόψωμο (καλό)
[εικόνα]
Bread & butter (καλό)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2016)
[εικόνα]

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος 3 Μαΐου 2016

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
Από πολύ καιρό είχα βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο εστιατόριο (ειδικά μετά τις καλές εντυπώσεις που μου είχε αφήσει το αδελφό εστιατόριο St John bread &wine) αλλά ήταν δύσκολο πάντα να βρώ τραπέζι τελευταία στιγμή καθώς και παρέα που να αρέσκεται σε αυτού του είδους κουζίνας την οποία πρέπει και να πληρώσει αλμυρά..

Η κουζίνα-της οποίας επικεφαλής είναι ο ιδιοκτήτης και ιδιότυπος Fergus Henderson- βασίζεται σε αυτό που ονομάζουν εδώ 'offal' το οποίο μεταφράζεται σε εντόσθια/απορρίματα/άχρηστα κρέατα.

Πράγματι μεταξύ των άλλων δοκιμάσαμε εντόσθια και νεφρά κουνελιού, καρδιά μοσχαριού, πεντανόστιμα κρασάτα νεφρά πάνω σε χωριάτικο ψωμί κτλ. Όλα αυτά σε εστιατόριο με 1 αστέρι Michelin. Πολύ καλά και τα γλυκά τους καθώς έχουν ολόκληρο επιτελείο με pastry chef και bakers.

Service καλό και καθόλου στητό, τιμές 50 λίρες το άτομο περίπου.

Μου θύμισε λίγο σε Κρικέλλα στις καλές εποχές.

Προσωπικά θα το ξανατιμήσω, αλλά πιστεύω δεν είναι για το ευρύ κοινό.