Πέτρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΠρωτομαγιάς 21, Εύοσμος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310651581
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rosstrobon
Τον γύρο τον φτιάχνει ο ίδιος.
loukoulos
Έχει καλή ποικιλία σε τσέχικες και κάποιες γερμανικές μπύρες σε βαρέλι και μπουκάλι. Το φαγητό είναι καλό για ψητοπωλείο και είναι μάλλον από τις καλύτερες επιλογές στον Εύοσμο. Αργεί λίγο στο ντελιβερι αλλά οκ γιατί τα ψήνουν την ώρα που παραγγέλνεις. Έχουμε κάτσει και αρκετές φορές εκεί για γρήγορο τσίμπημα και ο χώρος είναι καλός.
Maximos
Πίτα γυρος πολύ καλός με τα ζουμιά των υλικών στο τέλος να αφήνουν μια γλυκιά γεύση (στα συν)οχι λαδίλας ,πατατες μέτριες ,στα 3,20 ευρω θετική πρόκληση να δοκιμαστούν και τα υπόλοιπα
chr04
Νομίζω ο καλύτερος γύρος στον Εύοσμο και όχι μόνο. Ωραίος ξεροψημενος, πιτουλα λαδερη και απολαυστική (γούστα είναι αυτά) και εξαιρετικό κομμένο κρεμμύδι που δένει υπερτελεια.με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Nikolas
Μικρή πρώτη δοκιμή.Ο γύρος νόστιμος και τραγανός, άλαδος.Μέσα σε πίτα "πτολεμαϊδας" (αδιάφορη), μόνο με τζατζίκι (αρκετά καλό) για να νοιώσουμε το κρέας χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Θα τον ήθελα πιό ζεστό, ίσως χάνει λίγο στη χλιαρή θερμοκρασία,ωστόσο έχει αρκετό ενδιαφέρον και έτσι.Πολύ καλά χοιρινό σουβλάκι και κοτόπουλο σουβλάκι (το χοιρινό ένα κλικ πιο πανω για τα γουστα μου).Σουτζουκάκια όχι στο ίδιο ύψος.Μάλλον πιο σφιχτά απ'όσο θα'πρεπε, καθόλου αφράτα, έβγαλαν λίγο σκορδάκι στο τέλος , ούτε νόστιμα ζουμάκια,ούτε μυρωδικό,ούτε λαχτάρα για την επόμενη δαγκωνιά.Γενικό σύνολο αρκετά καλό (και μάλλον ακριβούτσικο, μια πιτα πτολεμ. με γυρο-τζατζικι, ενα πιτα κανονική σουβλακι κοτοπουλο τζατζ.,ενα πίτα χοιρινό χωρίς αλοιφή και ένα πίτα σουτζουκάκι με, ολα μαζι στα 12 €).Θα επαναλάβουμε και για τα υπόλοιπα.