By the cook [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΣκρα 3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε4 Ιουνίου 2016
ΈκλεισεΑύγουστο 2019
ΙδιοκτησίαΆρτεμις Βεζυροπούλου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Βρωτός (από την ίδια ιδιοκτησία) και το Ψαροκόκκαλο. Στη θέση του άνοιξε το Donkey.


Chef ο Σπύρος Απταλίδης.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούνιο 2017. Ο χώρος παραμένει όπως παλιά. Απλό συμπαθητικό μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Στο σέρβις ο ίδιος ευγενικός κύριος όπως και στο Βρωτό. Στο φαγητό τώρα, κυρίως κρεατικά και ορεκτικά. Δοκίμασα κάμποσα πιάτα και δυστυχώς δεν ενθουσιάστηκα τόσο. Δηλαδή το φαγητό είναι οκ, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τιμές φυσιολογικές. Θα μπορούσα να ξαναπάω.

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Φάβα (οκ) και παστουρμαδόπιτα με κασέρι Σοχού (μεγάλη ποσότητα, καλή)
[εικόνα]
Cheesecake (καλό)
[εικόνα]
"Ντοματοσαλάτα με κρητικό παξιμάδι, κάππαρη, ελιές, κρεμμύδι και τριμμένη φέτα" (απλώς οκ)
[εικόνα]
"Μπρουσκέτες με κατίκι Δομοκού και καπνιστό ψαρονέφρι" (οκ)
[εικόνα]
"Σουτζουκάκια στη σχάρα από αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά" (οκ)
[εικόνα]
"Ζεστή μανιταροσαλάτα με μέλι και βαλσάμικο ξύδι" (καλό)
[εικόνα]
"Πέστροφα καπνιστή με κρεμμύδι μαριναρισμένο σε lime" (καλό)
[εικόνα]
"Μαυρομάτικα φασόλια πιάζ με ντομάτα, ελιές και πάπρικα" (απλώς οκ, του έλειπε η οξύτητα)
[εικόνα]
"Τάρτα με κολοκυθάκια, φέτα και μυρωδικά" (απλά οκ)
[εικόνα]
Πίτες (καλές)
[εικόνα]
Ροζέ αγιωργίτικο ημίγλυκο Ζίτσας (καλό)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2016)

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τιμοκατάλογος Μαρτίου 2019
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2017: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2017: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Μετά από αρκετές επισκέψεις έχω σχηματίσει τη γνώμη ότι είναι μια καλή, σταθερή αξιόπιστη επιλογή για κλασικά πιάτα με ένα τσικ νεωτερισμού. Καλές τιμές και φιλικότατη ιδιοκτησία.
alan
Νόστιμο φαγητό αλλά με τις μερίδες στα 7 με 10 ευρώ και την ποσότητα στα όρια του παιδικού γεύματος έριξα μαύρη πέτρα. Στα θετικά οι ελληνικές μπύρες
StellaSKG
Συμπληρωματικό σχόλιο: η διεύθυνση φαίνεται πλέον να μην επιτρέπει το κάπνισμα μέσα, είναι αρκετοί οι πελάτες για τους οποίους αυτό είναι στα θετικά.
Μετά το πρώτο μου σχόλιο προστέθηκε ένα πιάτο που αμέσως μπήκε στα τοπ: χοιρινό αργοψημένο με μαραθόσπορο (τέλειος συνδυασμός) και πουρέ γλυκοπατάτας. Δοκιμάστε το.
Γιαντράνκα
Χθεσινή επίσκεψη. Συμπαθητικός χώρος με λιγοστά τραπέζια, ήσυχη και ταιριαστή μουσική για το ύφος του μαγαζιού, ευγενικό και διακριτικό σέρβις.
Δοκιμάσαμε χούμους (5,5€) που ήταν πολύ καλό όπως και τα παστουρμαδοπιτάκια με κασέρι Σοχού (7,5€)και το μοσχαρίσιο κεμπάπ με σως παντζάρι (9,5€). Τρυφερό και ενδιαφέρον το κοτόπουλο με τζίντζερ (9€). Συμπαθητικό το χύμα κρασί και κερασμένο τσηζκέηκ στο τέλος. Συνολικά 41,5€ και μετά από στρογγυλοποίηση 40€.
Εν γένει έμεινα πολύ ευχαριστημένη, θα το πρότεινα και θα πήγαινα ξανά ευχαρίστως.
StellaSKG
Είμαι παλιά πελάτισσα, από τον καιρό του "Βρωτού" στην Αθωνος, ίδιας διεύθυνσης. Θεωρώ ότι είναι το πιο χαρακτηριστικό μαγαζί "μεσαίας τάξης¨ στο κέντρο, δηλαδή απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν πάνε μόνο για την παρεά αλλά έχουν την απαίτηση να φάνε και καλά, κι ας πληρώσουν λίγο παραπάνω από ό, τι στην ταβέρνα της γειτονιάς. Ακριβώς δηλαδή το είδος που έχασε πελατεία στα χρόνια της κρίσης. Ο μάγειρας πάντως δεν εννοεί να κάνει εκπτώσεις στις προδιαγραφές του, αν και αναγκάστηκε να κόψει είδη από το μενού, όπως το φρέσκο ψάρι, και ό,τι κάνει το κάνει με μεράκι. Κάθε φορά που πηγαίνω τρώω εξαιρετικά, ό,τι κι αν πάρω. Οπως είπε και κάποιος της προχθεσινής παρέας "εκείνη η πίτα Καισάρειας μ'ανάστησε". Τα πιο ψαγμένα πιάτα είναι εξίσου φροντισμένα με τα πιο παραδοσιακά. Ρακή και κρασί πολύ καλά. Το μαγαζί της Σκρα άχαρο σχετικά με το παλιό μαγαζί, το σώζουν τα έργα τέχνης. Γενικά ο μάγειρας δεν γουστάρει να καπνίζουν οι πελάτες, αν και όταν είναι μια παρέα μόνη της τους αφήνει - κακώς, αλλά και κατανοητό...
Ουαλός
Ιδιοκτήτης του μαγαζιού αν δεν κάνω λάθος ο ίδιος με το προηγούμενο "Βρωτός", και ίδια λίγο-πολύ φιλοσοφία. Συμπαθής τόσο ο χώρος όσο κι ο ιδιοκτήτης, εύχομαι να έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το προηγούμενο εγχείρημα.