Radikal [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΣτεργίου Πολυδώρου 61, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Radical, Ράντικαλ, Ράδικαλ, #κατάλληλο για παιδιά
ΆνοιξεΙούνιο 2016
ΈκλεισεΙούλιο 2019
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξε το Lucky 8.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω κάτσει πολλές φορές από Απρίλιο 2017.
  • Εστιατόριο σε ένα πολύ ωραίο διώροφο κτίριο. Έχει ευχάριστα εξωτερικά τραπέζια, μιας και ο δρόμος μπροστά έχει ελάχιστη κίνηση από αυτοκίνητα και απέναντι έχει παρκάκι (κατάλληλο και για παιδιά). Τα εξωτερικά τραπέζια έχουν σκιά από υπόστεγο αλλά και από μια όμορφη δαμασκηνιά. Εσωτερικά ο χώρος είναι μια χαρά, αλλά δε με τραβάει να κάτσω.
  • Σέρβις ανάμεικτο. Μια κοπέλα ευχάριστη. Δύο παλικάρια πολύ απόμακρα. Δύο παλικάρια πιο ευγενικά. Είναι όλοι τους μέτοχοι, μιας και οι 12 που εργάζονται στο μαγαζί έχουν ποσοστό.
  • Κατάλογος μικρός, κυρίως κρεατικά και λίγα θαλασσινά. Έχω δοκιμάσει κάμποσα πράγματα, το 40% των πιάτων είναι πολύ καλό, το 60% είναι οκ-καλό χωρίς ενθουσιασμό. Στο σύνολο πολύ θετική εικόνα. Από ποσότητα τα πιάτα είναι σχετικά μικρά. Στα αρνητικά ότι το ίδιο πιάτο μπορεί να έχει διαφορές από φορά σε φορά, εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί μάγειρες. Το μεγαλύτερο αρνητικό του μαγαζιού προς το παρόν είναι ο κατάλογός του:
    • δεν έχει πιάτα ημέρας και το μενού αλλάζει με τις εποχές, και όχι πιο συχνά, επομένως αν πας 3 φορές σε σύντομο διάστημα θα αναγκαστείς να φας τα ίδια (από τέλη 2017 έχουν πιάτα ημέρας, αλλά είναι λίγα)
    • ο κατάλογος είναι μικρός για μεγάλη παρέα που θέλει να βάλει πολλά πιάτα στη μέση
    • δεν έχει ψαρικά που τα προτιμώ
    • δεν έχει γλυκά
  • Τιμές τσιμπημένες. Περίπου 25€/άτομο χωρίς αλκοόλ για φυσιολογική ποσότητα.
Αξίζει, το προτείνω για τον υπέροχο εξωτερικό χώρο και το καλό φαγητό.

Εικόνες (143)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γλυκό (καλό)
[εικόνα]
"Καλαμάρι στη σχάρα μαριναρισμένο με βασιλικό, πουρέ κουνουπίδι με καρύδα & μαρμελάδα τσορίθο" (καλό, ειδικά η μαρμελάδα)
[εικόνα]
"Κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, κόκκινη πιπεριά & γαλοτύρι" (αδιάφορο)
[εικόνα]
"Γαρίδες με κρούστα καλαμποκιού, μαγιονέζα σχοινόπρασου & πετιμέζι" (για πρώτη φορά ήταν μέτριο, μάλλον άλλος μάγειρας;)
[εικόνα]
"Λαβράκι φιλέτο στη σχάρα με σάλτσα βελουτέ & χόρτα εποχής" (σωστό ψήσιμο, αλλά ανέμπνευστο πιάτο)
[εικόνα]
"Πατατοσαλάτα με μαγιονέζα κόκκινης πιπεριάς, αγγουράκι τουρσί & σαλάμι Λευκάδος" (οκ)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Καροτοκεφτέδες
[εικόνα]
Παστουρμαδοκεφτεδάκια
[εικόνα]
Μύδια αχνιστά με κουσκούς και πικαντικό αλλαντικό
[εικόνα]
Ουρά μόσχου με νιόκι
[εικόνα]
Συκώτι
[εικόνα]
Καλαμάρι
[εικόνα]
Χοιρινή (καλή)
[εικόνα]
Λαυράκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Νιόκι με ουρά (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μπάτζος (καλός)
[εικόνα]
Φλογέρες με πράσο (καλές)
[εικόνα]
Σφαίρες μπεσαμέλ με παστουρμά (πολύ καλά)
[εικόνα]
Παντζάρι (καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
Μπάτσος (πολύ καλός)
[εικόνα]
Φλογέρες (πολύ καλές)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια ουρά μπρεζέ με νιόκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος (πολύ καλός)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια μπριζόλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Μακαρούνες Καρπάθου με κόκορα (καλές)
[εικόνα]
Κριθαρώτο γαρίδας (καλό)
[εικόνα]
Ριζότο κολοκύθας με κυδώνι (καλό)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια ουρά μπρεζέ με κρέμα παρμεζάνας και χειροποίητα νιόκι (εκπληκτικό!!)
[εικόνα]
Σαλάτα με άσπρο & κόκκινο λάχανο, ξινόμηλο, στραφίδα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Ταρτάρ παντζαριού (πολύ ωραίο)
[εικόνα]
Καροτοκεφτέδες με σως γιαουρτιού (ωραίοι)
[εικόνα]
Λικέρ μαστίχα (καλή)
[εικόνα]
"Συκώτι σωτέ με λευκό βαλσάμικο, αρωματική σάλτσα με αχλάδι & φρέσκια ρίγανη" (καλό)
[εικόνα]
"Τρυφερή προβατίνα με σάλτσα λευκού κρασιού & νιόκι πατάτας με δενδρολίβανο" (απλώς οκ, η προβατίνα δεν ήταν τρυφερή, είχε στεγνώσει)
[εικόνα]
"Τρυφερή προβατίνα με σάλτσα λευκού κρασιού & νιόκι πατάτας με δενδρολίβανο" (απλώς οκ, η προβατίνα δεν ήταν τρυφερή, είχε στεγνώσει)
[εικόνα]
"Μανιτάρια σωτέ με βούτυρο, σκόρδο & φρέσκο θυμάρι" (οκ)
[εικόνα]
"Γαρίδες με κρούστα καλαμποκιού, μαγιονέζα σχοινόπρασου & πετιμέζι" (πλέον είναι all-time classic πιάτο)
[εικόνα]
"Γαλατόπιτα σε φύλλο κανταΐφι με κρέμα τυριού & σιρόπι εσπεριδοειδών" (περίεργο και ενδιαφέρον ταυτόχρονα, αξίζει μια δοκιμή)
[εικόνα]
Ψωμί (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Κόκκορας κρασάτος με μακαρούνες Καρπάθου & πεκορίνο Αμφιλοχίας"
[εικόνα]
"Μοσχαράκι σιδηρόδρομος, σιγομαγειρεμένο για 16 ώρες, με πουρέ σελινόριζας" (εξαιρετικός)
[εικόνα]
"Χοιρινή πανσέτα φούρνου με ρατατούι λαχανικών & κρέμας φέτας" (πολύ καλές)
[εικόνα]
"Χόρτα εποχής με χοιρινό φούρνου σιγομαγειρεμένο (pulled pork) & αυγό ποσέ"
[εικόνα]
"Ριζότο κολοκύθας με ψητό κυδώνι, κρέμα τσαλαφούτι & λάδι" (καλούτσικο)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο συκώτι με σύκα και σάλτσα βαλσάμικο (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με πουρέ αγκινάρας (λουκούμι)
[εικόνα]
Προβατίνα με λευκό κρασί και νιόκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κροκέτες παστουρμά με μπεσαμέλ και κιμά
[εικόνα]
Καροτοκεφτέδες (νόστιμοι)
[εικόνα]
Φέτα Αγρινίου με μέλι (ΟΚ)
[εικόνα]
"Mylonas" κρασί
[εικόνα]
Πατατοσαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Συκώτι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Προβατίνα με νιόκι (λιπαρό)
[εικόνα]
Φλογέρες (λίγο λαδερές)
[εικόνα]
"Σκουμπρί φλαμπέ με ούζο & λεμόνι, με πουρέ μαύρης φακής & ταραμά"
[εικόνα]
"Ριζότο με σπαράγγια, κρέμα αρακά, δυόσμο & κόλιανδρο"
[εικόνα]
"Φιλέτο τόνου με κρούστα μπαχαρικών και κρέμα μαραθόριζας"
[εικόνα]
"Φιλέτο τόνου με κρούστα μπαχαρικών και κρέμα μαραθόριζας"
[εικόνα]
"Χταπόδι σωτέ με σάλτσα βαλσάμικου & φάβα με λάδι μαϊντανού"
[εικόνα]
"Γαρίδες με κρούστα καλαμποκιού, μαγιονέζα σχοινόπρασου & πετιμέζι"
[εικόνα]
"Φλογέρες με κολοκυθάκι, άνηθο, λάδι λευκής τρούφας & σως γιαουρτιού"

Κατάλογος (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2019: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2019: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2018
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2018: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2018: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2017: κρασιά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2017: κρασιά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2017: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2017: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2017: σελίδα 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2017: σελίδα 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2017: σελίδα 3/5
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2017: σελίδα 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2017: σελίδα 1/5

Σxόλια (30)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dokimastis
Στη θέση του άνοιξε τελικά το Lucky 8.
Μπυραρία με μπιλιάρδο και κάποια φαγητα.
toy
Ο Σωτήρης ο Αδαλάκης είναι μια χαρά, δουλεύει σε μια μεγάλη εταιρία ως μάγειρας πλέον και ετοιμάζει εκεί το καθημερινό φαγητό.
και για κάποιους λίγους καλούς τυχερούς - φίλους του στο κτήμα του.

ήταν όντως πολύ καλό το radikal αλλά να μου επιτραπεί η άποψη ότι απείχε πάρα πολύ από τις καλές εποχές του Αδαλάκη.
nicksugar3
O Αδαλακης δουλευει σαν μάγειρας σε μεγάλη εταιρεία, ταΐζει ευτυχισμένο προσωπικό.
Γιαντράνκα
Εγώ πάλι νομίζω ότι το πρόβλημα είναι πως κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων πιστεύουν ότι σε συνθήκες κρίσης (μείωσης διαθέσιμου εισοδήματος και πτώσης κατανάλωσης) και υπερφορολόγησης μπορούν να εισπράττουν τα ίδια παχυλά μισθώματα από τους (πάσης φύσεως) βιοποριζόμενους ελεύθερους επαγγελματίες. Γνώμη μου.
Tassos
Αυτό το μαγαζί είχε αποθεωτικές κριτικές από όλους σχεδόν τους ...συναγωνιστές ταβερνοχωρίτες. Κι όμως έκλεισε. Απ' ό,τι κατάλαβα το πρόβλημα ήταν (δυστυχώς πάλι)ότι κάποιοι εστιάτορες θεωρούν ότι θα πρέπει η πόλη να τους κάνει πλούσιους μέσα σε dt. Με θύμισε περίπτωση Αδαλάκη. Αλήθεια τι να γίνεται αυτός?
ταβερνοαλάνι
Άνοιξε στη θέση του μια μπυραρία. Έχει ακούσει κανείς όνομα;
dimcos
Νομιζω οτι εκλεισε οριστικα. Μου ειπε ο ιδιοκτητης του χωρου οτι θα το νοικιασει σε αλλους
Jørgen
Χθες που πέρασα, ήταν κλειστό, χωρίς καποιο σημείωμα για διακοπές, ούτε εκεί ούτε στο Facebook...
karas
Το είχα βάλει καιρό στο μάτι και εν τέλει το επισκέφθηκα. Ο χώρος μπροστά στα κάστρα είναι όμορφος και ήσυχος. Όπως έχει ξαναγραφτεί το συκώτι, ο σιδηρόδρομος και τα νιόκι είναι τέλεια. Μικρός ο κατάλογος, τα δοκιμάσαμε όλα, δεν μας άρεσε μόνο η χοιρινή τόμαχοκ. Με αρκετά μπουκάλια κρασί μας βγήκε στα 30 ευρώ το άτομο χωρίς όμως να σκάσουμε.

Εντύπωση μου προξένησε ότι το μαγαζί ήταν δυστυχώς άδειο ενώ στο διπλανό γινόταν χαμός. Κακός οιωνός για το μέλλον του. Μακάρι να αντέξει γιατί το φαγητό του είναι πολύ καλό.
Jørgen
Mετά τις επισκέψεις όλου του ταβερνοχωρικού λαού, είπαμε να το επισκεφτούμε και εμείς. Αρκέτα ωραίος/μίνιμαλ χώρος, πολύ ευχάριστος και ο κήπος τώρα που είναι καλοκαίρι. Σέρβις αρκετά μέτριο, στα όρια του ψιλοαγενούς/ράθυμου όπως ειπώθηκε. Κουβέρ αδιάφορο, δεν πολυαξίζει το 1,5 ευρώ. Καροτοκεφτέδες πολύ νόστιμοι, τραγανιστοί και ζουμεροί, αλλά η σως με κάρυ αρκετά καυτερή/πικάντικη. Καλαμάρι στη σχάρα καλοψημένο (καθόλου αφυδατωμένο), με φάβα (καλή) και μαρμελάδα (πολύ ιδιαίτερη). Γενικότερα αρκετά ιδιαίτερο πιάτο, με το μόνο αρνητικό οτι πίκριζε αρκετά (καμμένος βασιλικός;). Το χάιλαιτ ήταν φυσικά η ουρά μόσχου. Ζουμερό, νόστιμο κρέας, με πολύ καλά νιόκι, και μια εξαιρετική σάλτσα παρμεζάνας. Καθόλου τυχαίο που όλοι λένε τα καλύτερα. Tο κερασμένο τσιζκέικ καλό, για άτομο που δεν εκτιμά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο γλυκό. Οι μερίδες έχουν ένα μικρό θέμα σε σύγκριση με άλλα εστιατόρια του είδους (πχ Νάμα), αλλά το συγχωρούμε λόγω γεύσης. Οι τιμές ίσως θα μπορούσαν να είναι 1-2 ευρώ πιό χαμηλές.
Συνολικά πολλά υποσχόμενο, με μόνο ερωτηματικό να μην ανεβούν κι άλλο οι τιμές, και το λίγο περίεργο σέρβις. Εννοείται πως θέλω να ξαναπάω.
Panos
Μετα και απο αυτην την επισκεψη, για μενα πλεον, αυτο το μαγαζι, ειναι το κορυφαιο της πολης, στο ειδος του.
Οτι πηραμε ηταν εξαιρετικο, απολαυστικο θα ελεγα..

Σουπερ το μοσχαρακι μπρεζε με τα νιοκι και την σαλτσα παρμεζανας.

Φανταστικο συκωτι για ακομη μια φορα..

Πολυ καλα μυδια αχνιστα με το κουσκουσακι και το πικαντικο μοσχαρισιο αλλαντικο. Εδω μονο ισως μια μικρη ενσταση. Καποια μυδια δεν ειχαν ανοιξει και θα ταν καλο να μη μας τα σερβιρουν. Παρολα αυτα ηταν πολυ καλο πιατο.

Ρακη κορυφαια. Ελαφρια και γλυκοπιοτη.

Στο τελος κερασμενο παγωτακι υψηλων προδιγραφων.

Δεν βλεπω την ωρα να ξαναπαω, πραγματικα..
Βικτωρ Τ.
Ακομη μια επισκεψη που μειναμε ικανοποιημενοι και το προτεινω..Περα απο το μοσχαρισιο σιδηροδρομο που εχει γινει must μου αρεσε ιδιαιτερα και η μοσχαρισια ουρα μπρεζε με νιοκι.Για τα υπολοιπα πιατα υπαρχουν σχολια στις λεζαντες των φωτο.
Γιαντράνκα
Θέλω να διαλαλήσω σε όλον τον ντουνιά ότι τα τρυφερότατα μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ με την κρέμα παρμεζάνας και τα χειροποίητα νιόκι μου έκαναν μεγάλη ζημιά, τα σκέφτομαι συνέχεια. Ειλικρινά είχα καιρό να φάω κάτι τ ό σ ο καλό.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο (αν και καποιες φορες το ψαχναμε). Χορτα με χοιρινο σιγομαγειρεμενο και αυγο ποσε με ανατολιτες επιρροες καλο αν και θα προτιμουσα περισσοτερα χορτα και λιγοτερο κρεας στο πιατο (θα πεσει φωτια να με καψει), σφαιρες μπεσαμελ με παστουρμα πολυ καλα, ριζοτο κολοκυθας με κυδωνι καλουτσικο νομιζω χρειαζοταν περισσοτερη ενταση (ισως να βοηθουσε γκοργκοντζολα ή καποιο πικαντικο αλλαντικο), σιγομαγειρεμενος μοσχαρισιος σιδηροδρομος εκπληκτικος, πανσετα φουρνου με ρατατουι λαχανικων και κρεμα φετας πολυ καλη, κοκκορας με μακαρουνες Καρπαθου καλουτσικο (δεν ειχε μελωσει αρκετα η σαλτσα)+1 Ραψανη+κερασμενο καλο ρυζογαλο=83 ευρω. Εμεινα ακομα μια φορα ικανοποιημενος και το προτεινω.
polemios
Ο χώρος θα μπορούσε με λίγες παρεμβάσεις να είναι πολύ ωραίος. Πολύ αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι επιτρέπεται το κάπνισμα. Το σέρβις πάρα πολύ κακό και ερασιτεχνικό αν και δεν έλειπε η ευγένεια. Τα πρώτα πιάτα ήρθαν 20 λεπτά μετά την παραγγελία και τα δεύτερα άλλη μία ώρα μετά. Δοκιμάσαμε ταρτάρ παντζαριού (οκ), καροτοκεφτέδες (ξαναζεσταμένοι - μέτριοι), χοιρινή μπριζόλα με πουρέ γλυκοπατάτας(τίποτα ιδιαίτερο)και συκώτι (ήταν καλοψημένο, αλλά το αχλάδι που συνόδευε τη σάλτσα είχε υπερβολικά πολύ αλκοόλ). Οι τιμές ικανοποιητικές.
zaknafein
Ωραίος χώρος (θα είναι σίγουρα καλύτερος το καλοκαίρι), καλό το σέρβις. Ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος, η προβατίνα, τα μανιτάρια, οι μπάλες με παστουρμα πολύ καλές. Η πατατοσαλάτα οκ, ενώ το ριζότο με σπαράγγι-δυόσμο-αρακα δεν ήταν τόσο του γούστου μου. Πολύ καλή επιλογή και θα ξαναπήγαινα άνετα.
ZiNOS
Αν δεν έχεις φάει συκώτι στο Radikal, δεν έχεις φάει συκώτι! Η σάλτσα είναι με φρούτα εποχής οπότε μπορεί να φας συκώτι με κεράσι, σταφύλι, σύκο κ.ο.κ. Αξίζει μία δοκιμή, ακόμα και αν δεν σου αρέσει το συκώτι.
Γιαντράνκα
Το μοσχαρίσιο συκώτι με σύκο και σάλτσα βαλσάμικο απλώς εκπληκτικό.
varethika ton prologo
..Αν και είχαν ξεκινήσει λίγο πιο τολμηρά (ξεκάθαρα απίθανο το σκανδιναβικών επιρροών συκώτι με σάλτσα κερασιού), μερικούς μήνες μετά οδηγήθηκαν σε μια στροφή προς την νέα κουζίνα Θεσσαλονίκης, δηλαδή στο μαγείρεμα με έμφαση στο τοπικό προϊόν, στην παραδοσιακή συνταγή που μαγειρεύεται ελαφρώς ανανεωτικά με ένα twist και κύριους εκπροσώπους αυτής την Νέα Φωλιά /Σεμπρικο /Μαιτρ και άλλους. Νομίζω ότι η κουζίνα αυτή είναι ίσως περισσότερο κατανοητή στον περισσότερο κόσμο που μένει εδώ ή έρχεται ως επισκέπτης στην πόλη άρα και πιο safe.
Παρ όλα αυτά τρως πολύ καλά πιάτα με τεχνική και φαντασία.
Για μένα το Radikal εξακολουθεί να είναι hidden jem και ένα από τα αγαπημένα μου στην πόλη.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο. Ευχαριστη μουσικη στη δροσερη αυλη. Ψητα λαχανικα καλα, γαλατοπιτα με κανταιφι και σος εσπεριδοειδων οκ, καροτοκεφτεδες πολυ καλοι, συκωτι μοσχαρισιο καλο, σιγοψημενο (19 ωρες) μοσχαρι πολυ καλο, ριζοτο με σπαραγγια πολυ καλο+2 μπουκαλια Νασσιτη κτημα Vassaltis +κεραμενη μαστιχα=110 ευρω
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο. Αυτη τη φορα καθησαμε στην ευχαριστη αυλη. Φλογερες κολοκυθιου-ανηθου πολυ καλες, ριζοτο σπαραγγιων πολυ καλο, σκουμπρι φλαμπε με ουζο οκ, φιλετο τονου με κρουστα μπαχαρικων πολυ καλο, γαριδες με κρουστα καλαμποκαλευρου και πετιμεζι πολυ καλες, χταποδι με φαβα καλο + 3 βαρελισιες + 2 αναψυκτικα + κερασμενο γλυκο = 75 ευρω. Το καλο ειναι οτι ανανεωνει σταδιακα το μενου και εχει και καποια πιατα ημερας με αποτελεσμα να βρισκεις και κατι διαφορετικο να δοκιμασεις.
Panos
Πολυ ομορφο και ιδιαιτερο περιβαλλον, σε μια ησυχη και γραφικη γειτονιτσα των καστρων.
Το σερβις αν και ευγενεστατο, ηταν λιγο ραθυμο οπως προειπαν και οι φιλοι, και καποιες φορες τους ψαχναμε.
Τα φαγητα τους πολυ καλα σε γενικες γραμμες, μεριδες οχι πολυ γεναιοδωρες, και τιμες τσιμπημενες.
Μικρος ο καταλογος με οτι θετικα και αρνητικα συνεπαγεται.
Πηραμε τα εξης:

-Φαβα, καλη.
-Σφαιρες παστουρμα με μινεστρονε (σαλτσα κιμα), πολυ καλο
-Ταρταρ παντζαριου με ξινοτυρι, μαλλον το μπεστ σελλερ, γιατι το βλεπαμε σε ολα τα τραπεζια. Πολυ καλο. Δροσιστικο, ισορροπημενο και νοστιμο.

-Μοσχαρακι "σιδηροδρομος". Σιγομαγειρεμενο για 20 ωρες αναφερει. Οντως πολυ τρυφερο και νοστιμο. Συνοδευεται με πουρε σελινοριζας, εξισου καλο. Ακριβο κατ εμε, σε σχεση με την ποσοτητα του (14€).
-Συκωτι με αχλαδι. Εξαιρετικο. ΙΣως απ τα καλυτερα συκωτια που εχω φαει. Καλη ποσοτητα, μαστορικα μαγειρεμενο, χωρις να σε μπουχτιζει. Φανταστικη η γλυκεια σως, που απογειωνε το πιατο.
-Παπαρδελες με συγλινο, δεν με ξετρελαναν. Απλα οκ. Το πηραμε σαν 3ο πιατο για να χορτασουμε, αλλα ηταν πολυ ουδετερο χωρις καποια εξαρση.

Ρακη, πολυ καλη. Ψωμακι καλο.
Στο τελος κερασμα με δικο τους παγωτο παστελι, ιδιαιτερο, αλλα καλο.

Για ολα αυτα 58€ με αποδειξη. Ακριβα για να χορτασει οριακα ενα ζευγαρι..

Θα το προτεινα για μια δοκιμη σιγουρα. Ισως ξαναπηγαινα καποια στιγμη στο μελλον.
Panucci
Το φαγητό του είναι αρκετά καλό. Έχει ένα θέμα με το service βέβαια το οποίο είναι λίγο ράθυμο και τους ψάχνεις...Επίσης παρουσιάζονται σημαντικές καθυστερήσεις στην παράδοση των πιάτων με το μαγαζί γεμάτο. Θα τα προσπερνούσα αυτά βέβαια και Θα μπορούσα να ξαναπάω για το καλό φαγητό του.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.Μουσικη καλη σε ενταση και ρεπερτοριο.Ταρταρ παντζαριου με ξινοτυρι και φυστικι Αιγινης καλο,παναρισμενη φετα Αγρινιου με μελι πολυ καλη,γαριδες σε κρουστα καλαμποκιου με μαγιονεζα σχοινοπρασσου και πετιμεζι πολυ καλες,ριζοτο αποξηραμενων μανιταριων σωστα χυλωμενο πολυ καλο,μαγουλα μοσχαρισια με ζυμαρικο καλα(αν και θα ηθελα περισσοτερο μαγουλο στη μεριδα και πιο αναλαφρο σε σχεση τα ελαια το πιατο),αρνακι σιγομαγειρεμενο για 7 ωρες με πλιγουρι ζουμερο και νοστιμο πολυ καλο,μοσαχαρισιος σιδηροδρομος με πουρε πατατας-σελινου πολυ καλο+μπουκαλι κοκκινο Καρανικας(καλο)+κερασμενο γλυκο=87 ευρω
guru
Προχθεσινή επίσκεψη τυχαία, γιατί μας είχαν προσκαλέσει κάτι φίλοι σε διπλανό μαγαζί, αλλά ήταν γεμάτο και μπήκαμε στο radikal γιατί έβρεχε και ήμασταν δίπλα.
Ό,τι πήραμε μας άρεσε από πολύ εώς πάρα πολύ.
Σαλάτα μια πράσινη, με φρέσκα υλικά μια χαρά
Φέτα παναρισμένη πολύ καλη
Καροτοκεφτέδες μας άρεσαν πάρα πολύ
Ριζότο πορτσινι πολύ καλό
Συκώτι πολύ καλό
Μοσχάρι σιγοψημένο 24 ώρες πολύ καλό...έβγαινε όλο το κρέας από το κόκκαλο
Αυτά με 1 μπουκάλι κρασί κοκκινο, και 2 ποτήρια ροζε΄... μας βγήκε 96 ευρώ... και σκάσαμε
Θα ξαναπάμε
Μόνο αρνητικό οτι επέτρεπαν το κάπνισμα και θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στο ίματζ που θέλει να βγάλει το μαγαζί
niramis
Πρώτο τσεκάρισμα Παρασκευή βράδυ 3/11, λίγο μετά τις 10. Το μαγαζί ήταν μισογεμάτο, ο χώρος καλόγουστα μινιμάλ και το σέρβις σβέλτο, φιλικό κι εξυπηρετικό.

Το μενού του μου φάνηκε αρκετά μεγάλο και προσφέρει ευρεία γκάμα ελληνικής πειραγμένης κουζίνας, καθώς επίσης υπάρχει και μενιουδάκι ημέρας με 3-4 πιάτα.Εντύπωση μού έκανε η παντελής έλλειψη οποιουδήποτε θαλασσινού/ψαρικού ως κυρίως, με μόνο κανά δυο πιάτα στα ορεκτικά (σαρδέλα και κάτι ακόμα).

Δοκιμάσαμε:
-σαλάτα ταρτάρ παντζαριού με ξινοτύρι: πολύ καλό, το παντζάρι το ανέδειξαν και το απογείωσαν πραγματικά γευστικά με τις επιλογές ντρέσινγκ και υπόλοιπων υλικών.
-παναρισμένη φέτα αγρινίου με μέλι: επίσης πολύ πετυχημένη, μας άρεσε πολύ
-καροτοκεφτέδες με γιαούρτι και δυόσμο: το πιάτο που μας άρεσε λιγότερο απ'όλα, χωρίς ωστόσο να είναι κακό. Η υφή των κεφτέδων ήταν άψογη, τραγανοί απ'έξω και σαν πουρές μέσα. Όταν στάθηκε και κρύωσε λίγο το πιάτο, ήταν αρκετά καλύτεροι, οπότε αν σας αρέσει το καρότο, δεν είναι κακή επιλογή, απλά όχι του γούστου μου.
-σιγομαγειρεμένο αρνάκι με πλιγούρι: στα όρια του εκπληκτικού, γιατί χωρίς να έχει καμιά φοβερή πρωτοτυπία, ήταν καλοεκτελεσμένο, νόστιμο κι έλιωνε στο στόμα, όπως ακριβώς πρέπει, συστήνεται με τα μάτια κλειστά.
-ψαρονέφρι με κρέμα παρμεζάνας: αρκετά καλό, προσωπικά δεν είμαι φαν, στην παρέα μου όμως που είναι, άρεσε πολύ. Επίσης ήταν σωστά ψημένο, χωρίς να έχει στεγνώσει, πράγμα που θέλει μαστοριά.

Γλυκάκι κερασμένο στο τέλος- μους σοκολάτας με λικέρ πικραμύγδαλο (δε μας άρεσε λόγω πικραμύγδαλου). Τα παραπάνω + μπουκάλι κρασί (17ευρώ) = 59ευρώ, που τα 21ευρώ/άτομο για τέτοιο φαγητό ποιοτικά και με καλές μερίδες ποσοτικά, τα βρήκαμε εντελώς τίμια.

Συμπέρασμα: πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις, προσωπικά θα επιδιώξω να ξαναπάω και το προτείνω άνετα για δοκιμαστικό πέρασμα.
StratosL
Λιτός μου φάνηκε ο χώρος, ποιοτικός μεν αλλά υπερβολικά μινιμάλ. Εξυπηρετικότατη η κοπέλα που μας σέρβιρε. Τα πιάτα που πήραμε μου άρεσαν όλα. Υπέροχη η φέτα Αγρινίου με μέλι. Πολύ νόστιμο το ριζότο με μανιτάρια porcini, αν και θα μπορούσε να είναι πολύ ελαφρώς πιο βρασμένο το ρύζι. Μπριζόλα χοιρινή με μυρωδικά και σως μουστάρδας αρκετά νόστιμη και ωραία ψημένη. Η σαλάτα ρόκα-μαρούλι καλούτσικη αλλά σαν στεγνή μου φάνηκε. Όλα αυτά συν ένα μπουκάλι κρασί λευκό μας βγήκαν 46€ το οποίο όντως ήταν αναμενόμενο. Θα ξαναπήγαινα βεβαίως
Βικτωρ Τ.
Ωραιο κτιριο,ευχαριστη μουσικη,στον κατω οροφο ειναι η κουζινα και στον πανω τα τραπεζια πιστευω καποια εργα τεχνης θα ταιριαζαν στο χωρο.Σερβις ευγενικο και εξυπηρετικο.Γαυρος μαριναρισμενος με λεμονι,κολιανδρο και συνοδευομενο απο κριταμο και ταραμα ουζου πολυ καλο,καροτοκεφτεδες με σος γιαουρτιου με δυοσμο-ταχινι πολυ καλοι,ριζοτο μανιταριων πολυ καλο,χυλοπιτες με μοσχαρισια μαγουλα πολυ καλα(οι μεριδες ειναι χορταστικες)+μπουκαλι λευκο Σαντορινης κτημα Vassaltis πολυ καλο+κερασμενο lemon pie=57 ευρω.
kflynt
2 επισκέψεις το τελευταίο 6μηνο με τελευταία τον Δεκέμβριο.

Χώρος απλός, λιτός και ανάλαφρος χωρίς να έχει την βαριά ατμόσφαιρα του "καλού" εστιατορίου. Προσεγμένα σερβίτσια, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Το καλοκαίρι έχει και εξωτερικά τραπεζάκια.

Το μενού ήταν διαφορετικό τις 2 φορές που πήγα. Δε θα γράψω συγκεκριμένα για κάθε πιάτο που δοκίμασα γιατί έχει περάσει καιρός και δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Η γενική μου εικόνα είναι πως τα πιάτα του έχουν διακυμάνσεις, μερικά κορυφαία και μερικά μέτρια/αδιάφορα. Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα βρει την ταυτότητα του γιατί έχει την προοπτική.

Μεγάλη ποικιλία κρασιών και σε ποτήρι.

Γλυκό κερασμένο. Tην πρώτη φορά crème brûlée (πολύ καλή) και τη δεύτερη κάτι σοκολατοειδές (δεν θυμάμαι ακριβώς τί) που ήταν μέτριο.

Με ποτήρι κρασί υπολογίζετε περίπου 25ευρώ/άτομο.


Θα ξαναπάω.
τσοπανακος
Εστιατόριο καφέ .Το περιβάλλον είναι στο γούστο του καθενός.Εμάς μας αρέσει πολύ. Καθαρό μαγαζί (θέλω να πιστεύω) . Ακριβό φαγητό.
Τα κυρίως πιάτα κοστίζουν 15 ευρώ το μοσχαρισιο φιλέτο για παράδειγμα.Τα έχουμε δοκιμάσει όλα (με κρέας) και είναι πολύ καλά πιάτα.Αξίζουν.Ελπίζω να είναι και οι πρώτες ύλες ποιοτικές.
Οι σαλάτες όμως δεν συμβαδίζουν με την τιμή των 8 ευρώ.Πολύ φτωχειές και όχι σωστά συνδυασμένες.Η κολοκυθόσουπα δεν υπάρχει. Απογειώνει . Η κρεμμυδόσουπα προσγειώνει απότομα.Γαρίδες τέλειες. κουβερ : 0,50 Κρασιά πολύ καλά. Έχει με 12 και 14 ευρώ μπουκάλια πολύ καλά (εμάς μας αρέσουν ).Αποδείξεις ναί . Γλυκό στο τέλος μούς σοκολάτα ; Άκυρο .
Γενικά είναι ωραία .80 ευρώ 4 άτομα με ένα κρασί και χαλαρό φαγητό.