Στέλιος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΘεολόγος, Θάσος
ΝομόςΚαβάλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2593031451
Διαδίκτυο
Ωράριο09:00-02:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεδεκαετία 90
ΙδιοκτησίαΣτέλιος Ζωντανός

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατσίκι σούβλας (μετά)
[εικόνα]
Χωριάτικη
[εικόνα]
Κατσίκι σούβλας (πριν)
[εικόνα]
Άποψη της αυλής
[εικόνα]
Κατσίκι (αριστερά), αρνί (δεξιά), αγγουροντομάτα, τζατζίκι, ελιές Θάσου (κέρασμα)
[εικόνα]
[εικόνα]
Καλωσόρισμα!
[εικόνα]
Αρνί

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Συμπαθητική αυλή με αρκετό πράσινο, όπου πλανάται αρχοντικά τι άλλο; Βαριά μυρωδιά κατσικιού και τρόγυρα αφοσιωμένοι κατσικο-μύστες με κόκκαλα και κοκκαλάκια επί της τραπέζης. Δοκιμάστηκε το μισό κιλό κατσικάκι (17€), με χωριάτικη, μπύρα, ψωμί, σύνολο στα 29,5€. Μας έβαλαν (ίσως τιμητικά λόγω σπάνιας ημεδαπότητας;ποιος ξέρει..) νεφραμιά με μπόλικη ξεροψημένη πέτσα, το κομμάτι είχε αρκετό λιπάκι, αν δεν είχα τις διατροφικές μου ανησυχίες θα το απολάμβανα περισσότερο, αλλά εν πάση περιπτώσει αναγνωρίζω ότι ήταν πολύ καλό!
ΥΓ: Το μαγαζί λειτουργεί έως πέρατος της τουριστικής σεζόν.
Nic
Αρνί και κατσίκι σούβλας πολύ καλά (μισό κιλό έκαστο) τζατζίκι οκ, αγγουροντομάτα μέτρια. Για τα παραπάνω συν δυο μπύρες και μια σόδα 40€. Κερασμένο γλυκό και απόδειξη χωρις να ζητηθεί. Οι σφήκες μας επισκέφθηκαν προς το τέλος του γεύματος, αλλά σε ανεκτά επίπεδα. Καλή επιλογή για Θεολόγο, πολύ μακριά από το κιτσαριό που θα συναντήσετε μπαίνοντας στο χωριό.
irisx
Καλό κατσίκι σούβλας, όπως και οι σαλάτες και τα συνοδευτικά, καλά υλικά και σε μεγάλες μερίδες. Γευστικές εξάρσεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω δεν πρέπει να αναμένονται, αλλά τουλάχιστον η συγκεκριμένη ταβέρνα δεν προσβάλει την αισθητική σου και το σέρβις είναι αξιοπρεπέστατο. Σφήκες δεν είχε αυτή τη φορά (καλοκαίρι 2019), είναι περίεργο πώς ο πληθυσμός τους φαίνεται να ακολουθεί "κύκλους" σε όλο το νησί.
nicksugar3
Πολύ δυνατή ταβέρνα, κατσίκι λουκούμι, όλα μια χαρά. Μόνο αρνητικο οι μέλισσες
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Epicurean
Εξαιρετικό αρνί σούβλας-λουκούμι, νόστιμα και προσεγμένα όλα τα συνοδευτικά, όμορφος αίθριος χώρος για να φάτε και φιλικός ο ιδιοκτήτης όπως και το προσωπικό. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!