Πλάτανος [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΒάβδος
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1990
Έκλεισε31 Δεκεμβρίου 2019
ΙδιοκτησίαΜανώλης Μπέλλος

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Terzan
To κατάστημα έκλεισε στς 31-12-2019.
κοκορετσακιας
Πηγα πριν δύο εβδομάδες. Δεν είχε τίποτα σε αρνί κατσίκι και γενικώς σούβλες. Μόνο γαστρες. Ειχε κυρίως χοιρινά (κότσι, κοντοσούβλι μπριζόλα, σουβλάκια κτλ). Καλα.Μικρές μερίδες καλουτσικες τιμές. Όχι φθηνό ούτε και πολύ ακριβό. Μπορεί να ξαναπάω καλοκαίρι για την αυλή που όντως λέει με τα πλατάνια.
peterpan
Επίσκεψη των Φώτων, 6/1/2018. Εξαιρετική οικογενειακή επιχείρηση. Όλα τα πιάτα ήταν εξαιρετικά, τόσα τα κρεατικά της ώρας όσο και τα "πλαϊνά" (πατάτες, σαλάτες και αλοιφές). Η οικογένεια κρατούσε το μαγαζί με άτυπες βάρδιες, κάθονταν σε ένα μεγάλο τραπέζι και τρογόπιναν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο - κάποια στιγμή κάθονταν αυτοί που "σχολνούσαν" και σηκώνονταν οι επόμενοι. Λίγο διαφορετική προσέγγιση από τα πιο "επαγγελματικοφανή" μαγαζιά που βρίσκεις στην πόλη, αλλά παρόλα αυτά μια φοβερή γευστική εμπειρία και σίγουρα θα ξαναπάω.
giannis7310
Παρα πολυ καλη ταβερνα ψησταρια με ωραια μπριζολα σουβλας φοβερα σουτζουκακια και ωραιο κεμπαπ τηλιγμενο με σκεπη εξωτερικα. Ο χωρος εξωτερικα ειναι υπεροχος και ειδικα τις πολυ ζεστες ημερες ειναι οαση δροσιας με φοβερη θεα.