Θαλάσσιος κόσμος [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΛοιπά, Μαγειρείο
ΔιεύθυνσηΒασιλέως Ηρακλείου 51, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε15 Σεπτεμβρίου 2016
Έκλεισεμέσα 2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξε το All Sea Food.

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Φαρφάλες με σολομό
[εικόνα]
[εικόνα]

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 1/3

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Πολύ θετική εικόνα για το φαγητό, και τα συνοδευτικά είναι πράγματι εξαιρετικά, ειδικά το πλιγουράκι, όπως προαναφέρθηκε. Αξιόπιστη επιλογή παρότι το ψάρι/θαλασσινά είναι κατεψυγμένα. Σε σχέση με τις τιμές των πιάτων, οι μερίδες είναι κατά περίπτωση μικρές (όχι χορταστικές) ή με μικρή ποσότητα ψαριού/θαλασσινών, προσωπικώς δεν με ενοχλεί αυτό πάρα πολύ γιατί το γευστικό αποτέλεσμα ήταν όσες φορές δοκίμασα πολύ καλό.
Η δική μου παρατήρηση αφορά το ημι-σέρβις από το οποίο εισπράττει κανείς μία ορισμένη πίεση για "φούσκωμα" της παραγγελίας ,π.χ. με σαλάτα/ποτό/νερό/μπαγκετίνι, που -προσωπικώς, και πάλι- έχοντας φτάσει ήδη στο ταμείο και με το πορτοφολάκι ανά χείρας, μου την δίνει.
klitemnistra
τακτικες επισκεψεις τους τελευταιους μηνες για ψαρογνωσια: τσιπουρα, σκουμπρι, παγκασιους, περκα, φαγγρι, λαυρακι, ξιφια, σολωμο. δεν εχω επαρκη γευστικη εμπειρια για συγκριτικο σχολιο, προσωπικα ξεχωρισα λαυρακι και τσιπουρα.
απο τα συνοδευτικα μ' αρεσε πολυ το πλιγουρι με τις σταφιδες.
επισης δοκιμασα κακαβια (καλη, 4.20€, ποσοτητα συνοδευτικου), τριγωνο σφολιατας με σoλωμο-τονοσαλατα-ντοματα-κρεμμυδι-μαρουλι (4.50€, οχι φρεσκια η σφολιατα αλλα νοστιμο συνολο) και σαντουιτσακι με φιλετακια γαυρου και κοκκινο μαρουλι (οκ, 1.50€)

ημι-σελφσερβις + ανακυκλωση χρησιμοποιημενων υλικων, ευχαριστες ολες οι κοπελες στο σερβις, χωρος συγχρονος/μινιμαλ

ο Στελιος εχει δικιο για τη νοτισμενη λαδοκολα, προσωπικα δεν το ειδα να φτανει μεχρι το πιατο μου αλλα ειναι πραγματι αβολο οταν σπατουλαρει απ' τον πατο της λαδοκολας
Στέλιος
Δεύτερη δοκιμή προχθές. Τελικά το μαγείρεμα όλων των ζεστών πιάτων γίνεται με σκεπαστή λαδόκολλα στο φούρνο.

Πήρα φιλετάκια ψαριών με baby πατάτες. Απλά συμπαθητικό, αρκετά flat οι γεύσεις.

Το μενού έχει και άλλα πράγματα που θέλω να δοκιμάσω, οπότε θα γίνει και άλλη επίσκεψη.

Κάτι που μου κακοφάνηκε και το είχα προσέξει και την προηγούμενη φορά. Το σερβίρισμα γίνεται από τους δίσκους που έχουν βγεί από το φούρνο και η λαδόκολλα στο κάτω μέρος έχει μουλιάσει από το ζουμί των υλικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σκίζεται πολύ εύκολα και να θέλει μεγάλη μαεστρία για να μην καταλήξει στο πιάτο σου, η οποία την πρώτη φορά είχε επιδειχθεί αλλά την δεύτερη όχι με αποτέλεσμα όταν έτρωγα να βρώ ένα κομμάτι λαδόκολλας στο φαγητό. Επίσης, επειδή παίρνει και το χρώμα του εκάστοτε υλικού, εύκολα μπορεί να καταλήξει στο στόμα. ΟΚ, 5.5€ δίνεις, δεν περιμένω γκουρμεδιές αλλά και πάλι το θεωρώ αρκετά ξενερωτικό. Ίσως όταν ξαναπάω να το αναφέρω για να ψάξουν να βρουν λύση αν θέλουν.
Στέλιος
Είπα να κάτσω για μία δοκιμή εχθές.

Λειτουργεί με το self service σύστημα που υπάρχει σε πολλά μαγειρεία. Στους καταλόγους περιγράφει μία διαδικασία μαγειρέματος των θαλασσινών στη λαδόκολλα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έδωσα πολύ βάση γιατί πεινούσα πολύ.

Πήρα φιλέτο σολωμού και ως συνοδευτικό σαλάτα μπρόκολο (κι αυτή στη λαδόκολλα, δεν ξερω αν μαγειρεύτηκε σε αυτήν αλλά από αυτήν σερβίρεται). ΟΚ ο σολωμός, καλά τα μπρόκολα. Δεν τρελάθηκα, αλλά θέλω να πάω και να δοκιμάσω κι άλλα πιάτα.