τα Πσιστήργια [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑγίων Πάντων 20 & Σταματίου Ρεγκούκου 52, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Ψηστήρια, #σούβλες
Άνοιξεπερίπου Σεπτέμβριο 2016
Έκλεισεπερίπου Οκτώβριο 2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Ψητοπωλείων".

Στη θέση του υπήρχε το Α52. Στη θέση του άνοιξε ο Σαμλής.

Σxόλια (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
ταβερνοαλάνι
Ναι είναι ο ίδιος. Αναμένεται καλή σούβλα.
dokimastis
Στη θέση αυτή άνοιξε ψητοπωλείο "ο Σαμλής", πιθανώς υποκατάστημα του, γνωστού από το Κολχικό, Σαμλή.
dokimastis
Κι αυτοί εδώ είναι πια κλειστοί, κι όλος ο εξοπλισμός μέσα στοιβιαγμένος..
Nikolas, "το χάσαμε το κορμί, πατριώτη..!"
dokimastis
Επιβεβαίωνω τον Nikolas, έχει αυτή τη γκάμα τεμαχίων με 1ε, είναι όντως θηρία.. Ειδικά κοτόπουλο, ήταν σχεδόν το μισό γατί! Πάντως με ρώτησαν 3-4 φορές "μόνο αυτά; μόνο αυτά;" κι έτσι μου μοιάζει ότι η χαραμάδα στο σύστημα θα κλείσει... Όσο προλαβαίνετε.. Ευχαριστώ Nikolas!
Nikolas
Σουβλάκι (χοιρινό κ κοτόπουλο -λέει- μπούτι), θηρία(120γρ), παντσέτα,μπούτι κοτόπουλο, σουτζουκάκι κ.λ.π. στα 1€ το τεμάχιο.Φέρνει μέχρι κ Εύοσμο.Πολύ τσιμπημένα στο αλάτι (αναμενόμενο).Χορταίνεις οικονομικά, ;όσο για νοστιμιές και ποιότητες....ε,μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας...:)
dokimastis
Νέα επίσκεψη και νέα δεδομένα και ανατροπές..

Πήγα σήμερα για σάντουιτς σούβλας. Κανονικά το μαγαζί, αλλά νέος τιμοκατάλογος. Η παντσέτα σούβλας απουσίαζε μέχρι νεωτέρας, λέει. Τα σάντουιτς φανερά πιο ακριβά απ τις άλλες φορές. Του έκανα κουβέντα και δικαιολογογήθηκε ότι ανέβηκαν 0,60 οι τιμές του κρέατος μέσα σε λίγους μήνες. "Τώρα είναι ασύμφορο για μένα να βάζω κάποιες σούβλες", είπε. "Τι θα κάνουμε, θα το γυρίσουμε στο σουτζουκάκι;", του λέω..

Τεσπά, επειδή ήμουν έτσι προδιατεθειμένος πήρα σάντουιτς με Κλέφτικο Κοτόπουλο, όπως την πρώτη φορά. Αυτή τη φορά ήταν σκέτο το κρέας χωρίς κάποια γέμιση, όπως την πρώτη φορά. 3.50ε. Το έφαγα και ενώ δεν ήξερα τι ακριβώς να πιστέψω για αυτά που είπε ο αρχηγός, ξέρω να πω ότι αυτό το σάντουιτς ΔΕΝ είναι για 3,5 ευρά...
Dexter
Δοκιμάστηκε γύρος σούβλας. Γευστικότατος και σε καλή ποσότητα τα υλικά. Μαζεύει αρκετό κόσμο γενικά. Στόχος να δοκιμαστούν και οι άλλες σούβλες!!
dokimastis
Ξαναπήγα για 2η δοκιμή.

Η μπριζόλα σούβλας που έγραψα παραπάνω είναι τελικά Παντσέτα σούβλας γεμιστή. Σε σάντουιτς ψωμάκι απλό, πολύ γευστική, ζουμερή, τρυφερή, μούρλια!! 2,80 και πάλι..
dokimastis
Έγινε επίσκεψη και επαφή εκ του σύνεγγυς..

Ωραίο μαγαζί, πολλές σούβλες να γυρίζουν και μεγάλη ποικιλία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι είχε μπριζόλα σούβλας γεμιστή (!), κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κοτόπουλα ολόκληρα, γύρο σούβλας... Καθαρό και καινούργιο.

Εγώ πήρα ένα σάντουιτς "κλέφτικο-κοτόπουλο" (έτσι μου το είπανε). Κλέφτικο για αυτούς είναι κρέας κοτόπουλου με διάφορα μέσα, ντομάτα, πιπεριά, μπαχαρικά κτλ. Ήταν πολύ μαλακό και ζουμερό! Τιμή 2,80.

Θα ξαναδοκιμάσω οπωσδήποτε!