Αγκυροβόλι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΛώρη Μαργαρίτη 13 & Στρατηγού Καλλάρη 11, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Αγγυροβόλι
ΈκλεισεΜάιο 2016
ΙδιοκτησίαΙ. Σοφιανός - Μ. Σοφιανός & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξε το Marea.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Φιλέτο τόνου (σωστό ψήσιμο)
[εικόνα]
Φιλέτο τόνου (καλό)
[εικόνα]
Σαρδέλα σχάρας (μέτρια)
[εικόνα]
Σαλάτα ρόκα (καλή)
[εικόνα]
Ριζότο θαλασσινών (το ριζότο ΟΚ, τα θαλασσινά πολύ μέτρια)
[εικόνα]
Επιδόρπια

Σxόλια (33)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
βιβλιοφάγος
Από τελευταίο δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ:
14. Πρόστιμο € 2.000 στο εστιατόριο Ι. ΣΟΦΙΑΝΟΣ – Μ. ΣΟΦΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. –
ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ στη Θεσσαλονίκη διότι διαπιστώθηκαν :
– Σοβαρές αποκλίσεις από τους όρους αδειοδότησης.
– Ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής των χώρων και του εξοπλισμού.
loukoulos
Πήγαμε γύρω στις 10 Ιουνίου ένα Σάββατο μεσημέρι. Το μαγαζί είχε 3-4 παρέες . Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι μόλις κάτσαμε ήρθε ενα παλικάρι (μάλλον αφεντικό) και καθάρισε το τραπέζι μας πραγματικά πολύ καλά με σαπούνι και μετά δύο φορές με βετεξ . Κάπου εκει τελείωσε η καλή εντύπωση . Ήρθε για παραγγελία 15-20 λεπτά αργότερα . Ακόμη 40 λεπτά αργότερα μας έφερε το ένα κυρίως ,που ήταν ενα πολύ κακό ριζότο και έναν ντάκο επίσης κακό και κυρίως άνοστο . Και εξηγούμαι : Το ριζότο ήταν λάσπη ( ρε παιδιά αν δεν το 'χετε αφήστε το για αυτούς που ξέρουν απο ριζότο ) και σχετικά άνοστο και ο ντάκος είχε μία κριθαροκουλούρα , μπόλικη ντομάτα , μια ιδέα απο τυρί ( όχι ξινομυζύθρα ή φέτα όπως έχει συνήθως ο ντάκος αλλά σαν ρικότα ή κατίκι ) και ανθό απο κάππαρη .Αφού περιμέναμε κανένα 25λεπτο ακόμα φωνάζουμε τον σερβιτόρο ζητώντας του εξηγήσεις για την καθυστέρηση στο ένα κυρίως (κουτσουμούρα) και στα υπόλοιπα ορεκτικά(πατάτες και συναφή χαζά και εύκολα ορεκτικά) . Φάγαμε το κυρίως και περιμέναμε τα ορεκτικά .... Ούτε ο πιο ερασιτέχνης δεν τα κάνει αυτά . Σηκωθήκαμε καιφύγαμε πληρώνοντας 30κάτι ευρώ για ένα ριζότο στα 14ευρώ (δεν έχω ξαναλυπηθεί ποτέ λεφτά για φαγητό ) έναν ντάκο , δύο μπύρες και καμουφλαρισμένο κουβέρ(νερό) .Πονηριά.Χάσατε... Θα μπορουσα να γράψω και πολλά ακόμα αλλά θα μείνω σε αυτά γιατί αφενός αρκούν και αφετέρου δεν χρειάζονται άλλες λεπτομέρειες που να δείχνουν την κουτοπονηριά που μας διέπει σαν λαό
AG
Χθεσινή 1η επίσκεψη μας άφησε τις εξής εντυπώσεις:
*Φαγητό: σε γενικές γραμμές καλό. Η σαλάτα ρόκα ήταν καλή, το ίδιο και το φιλέτο του φρέσκου τόνου με πολύ σωστό ψήσιμο (βλ.φωτό). Η σαρδέλα δεν έλεγε τίποτα βέβαια, το ίδιο και το ρυζότο που ήταν απλώς "οκ". Οι μερίδες-εκτός του τόνου-ήταν μέτριες πρός μικρές.
*το περιβάλλον είναι όμορφο για τα γούστα μου, αν και πιό πολύ θυμίζει bar όπως λέει και ο/η indictos.
*υπάρχει θέμα με το service. Πολύ αργοί στο να παίρνουν παραγγελίες, δεν γνώριζαν τι ψάρια έπαιζαν εκείνη την ημέρα και πήγαιναν κάθε λίγο να ρωτήσουν στην κουζίνα, απουσία ευγένιας.
*τιμές δεν θα έλεγα ότι έχει πολύ ακριβές για τα ομοειδή του, αλλά δεν το λές και φθηνό χωρίς κρασί και με μετρημένη παραγγελία μας βγήκε 30euros/κεφάλι.

Υ.Γ. η 2η&3η παράγραφος από το σχόλιο του leftiblack είναι πολύ true! Το μαγαζί μου άφησε ακριβώς αυτήν την εντύπωση.

Δύσκολα θα ξανα πήγαινα....
indictos
το μαγαζί μετά από μία ανακαίνιση που τράβηξε μάλλον πολύ, μοιάζει πλέον περισσότερο με bar παρά με ψαροταβέρνα.
leftiblack
Λίγη ιστορία σχετικά με το Αγκυροβόλι μία και έχω χρόνια να πάω. Στο συγκεκριμένο μαγαζί πηγαίναμε πολύ συχνά οικογενειακός την περίοδο 2004 -2007 οι λόγοι ήταν πολλοί α) γιατί οι ιδιοκτήτες ήταν γνωστοί φίλων μας, β) γιατί ο ιδιοκτήτης είναι ψαράς στην Ιερισσό και τα ψάρια ήταν 100% εγγυημένα γ) γιατί καθόμασταν δίπλα δ) γιατί συμπαθούσαμε την ιδιοκτήτρια την Πέννυ. Η ίδια ήταν ξετρελαμένη με τον γιο μου που στην αρχή τον πηγαίναμε με το καροτσάκι (για να βρεθεί αυτόματα στην αγκαλιά της) και στην συνέχεια παιδάκι. Εκεί πρέπει να έφαγε το πρώτο του ψητό ψάρι (την θυμάμαι ακόμα εκείνη την συναγρίδα).

Το φαγητό ήταν εξαιρετικό και η Πέννυ φρόντιζε τους πελάτες με έναν μαμαδίστικο και αυθεντικά λαϊκό τρόπο. Όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε στο μαγαζί δεν είχε αποκτήσει ακόμα την φήμη που έχει τώρα. Οι τιμές ήταν τσιμπημένες και τότε, ίσως και ακριβές αλλά πιστέψτε με δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Χαλάλι λέγαμε. Η πελατεία του ήταν κυρίως οι πλούσιοι αστοί του κέντρου. Εκεί γύρω, στα ακριβά διαμερίσματα του κέντρου και της παραλίας ζουν και αυτοί και τρων στο αγκυροβόλι, την διαγώνιο, το εστιατόριο ολύμπια κ.α αφού αυτά είναι τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. Κάπως έτσι έχασε και το αγκυροβόλι την αυθεντικότητα του. Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου στο αγκυροβόλι και σε κάθε ανάλογη περίπτωση δεν ήταν και δεν είναι οι ευκατάστατοι αστοί του κέντρου αλλά οι νεόπλουτοι. Αυτή η τρισάθλια νεοελληνική παρασιτική τάξη αμόρφωτων λαμογιών. Τζάμπα λεφτά, μεγάλες παραγγελίες, ακριβά κρασιά, μεγάλα φιλοδωρήματα. Αέρας τα λεφτά, αέρας στα πανιά μας και αέρας στα μυαλά μας.

Εκείνη την περίοδο τα παιδιά της ιδιοκτήτριας άρχισαν να «ξετσουμίζουν» και να αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το μαγαζί. Απέκτησαν μία συμπεριφορά μοντέρνου νεαρού μπουζουκόβιου. Κάργα στην μαγκιά που στηρίζετε σε ακριβά ρούχα και γυαλιά, ενικός σε όλους, φτύσιμο κανονικά σε όλους εμάς αν έσκαγε μύτη κανένα ξανθό ξέκωλο ή κανένας ιδιοκτήτης μπουζουξίδικου με την παρέα του κ.ο.κ. Αλλά και η ίδια η ιδιοκτήτρια πίστεψε ότι επειδή το μαγαζί πήρε τα πάνω του έγινε κάποια άλλη. Η χαρούμενη και χαμογελαστή κυρία άλλαξε ρωτούσε αν κλείσαμε τραπέζι και κρατούσε τραπέζια για άλλους εκλεκτότερους πελάτες.

Εμείς λοιπόν ξεκόψαμε. Όχι για το φαγητό. Ούτε για τις τιμές. Αλλά γιατί αυτό το μαγαζί δεν ήταν πλέον για εμάς. Έχω να πάω στο αγκυροβόλι τουλάχιστον 5 χρόνια. Λυπάμαι πολύ γιατί ήταν μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες που έχω φάει. Ίσως να παραμένει μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες. Δεν μπορώ να κρίνω το φαγητό. Ήθελα να καταθέσω μία πολύ προσωπική άποψη όχι τόσο για το συγκεκριμένο μαγαζί όσο για τις συγκεκριμένες συμπεριφορές. Ειδικά αυτή την περίοδο.
ISIDOROS
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ
Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις το γεγονός του ότι αφού έχουμε καθίσει επι 35 ολοκληρα λεπτά της ώρας , περιμένοντας τους σερβιτόρους να μας μαζέψουν τα υπολλείματα επιδορπίου των προηγουμένων πελατών, έρχονται και μας λένε « Παρακαλούμε δείξτε κατανόηση , αλλά θα πρέπει να φύγετε γιατί το τραπέζι είναι κρατημένο».
Και το χειρότερο είναι πώς όταν απευθυνθήκαμε στην Ιδιοκτήτρια , εκείνη την «έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας τους σερβιτόρους να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα χωρίς ουτε να πάρει θέση στο πρόβλημα αλλά ούτε και να προτείνει μια λύση του τύπου π.χ «Συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά εάν περιμένετε λίγο θα σας βολέψουμε σε κάποιο άλλο τραπέζι».
Κύριοι ιδιοκτήτες , μια ανακαίνιση μπορεί να φερει πελάτες στο μαγαζί σας αλλά εάν δεν φέρεσθε σαν επαγγελματίες οι πελάτες σας δεν θα μείνουν , θα φύγουν και σύντομα θα ξαναχρειαστεί να το ανακαινήσετε πρός άγρα νέων και ανυποψίαστων πελατών.
Λυπάμαι πολύ γιατί 3-4 φορές που είχα πάει πρίν ανακαινισθεί παρότι το φαγητό του ήταν σε «αποδεκτά» επίπεδα ποιότητας (αν και ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ) , το μαγαζί ήταν μια εναλλακτική επιλογή.
indictos
2-3 φορές που έφαγα, έφυγα παραπάνω από ευχαριστημένος.
Φοβερή κουτσομούρα.
Libero
καλο επιπεδο φαγητου φρεσκα υλικα τα παιδια οντως ευγενεστατα
σχετικα καλεσ τιμες.ενα τιμιο μαγαζι που αξιζει να δοκιμασει κανεις
έλενα
μπράβο ρε παιδιά!!συγχαρητήρια!!μόλις γυρίσαμε απο ένα καταπληκτικό φαγητό στο αγκυροβόλι!!για μια ακόμη φορά ηταν όλα καταπληκτικά!!!το φαγητό απίστευτο, τα παιδιά που εργάζονται εκεί ευγενέστατα!!είναι ένα μαγαζί που πας για να χαλαρώσεις και να νιώσεις άνετα και όχι στημένος!!πίνεις το ουζάκι σου σε ένα κλίμα χαλαρό και ιδιαίτερα φιλικό!όσο για τις τιμές, το ψάρι και ιδίως το φρέσκο ψάρι κοστίζει.ωστόσο μπορεις να φας και άλλα πράγματα που έχουν πολύ καλές τιμές και φοβερά μεγάλες μερίδες!!!για ακόμη μια φορά μπράβο στα παιδιά!!!
angelica
πήγα προχθές με τον σύζυγό μου,έφαγα φέτα φαγκρί,φρεσκότατο!ο σύζυγος πήρε μακαρονάδα με θαλασσινά,ικανοποιητική μερίδα,καλές τιμές σε σχέση με άλλα μαγαζιά που τρώω ψάρι και πληρώνουμε πολλά περισσότερα.η κυρία που μας πήρε παραγγελία,μάλλον είναι και ιδιοκτήτρια,ευγενέστατη!θα πάω ξανά.
elli
Πήγαμε Μεγάλη Παρασκευή, και το φαγητό ήταν απαίσιο, το σέρβις αργό έως ανύπαρκτο, καθόμασταν μέσα και όλοι κάπνιζαν, είχα επηρεαστεί από τις καλές κριτικές που δίνετε όλοι και ειλικρινά απογοητεύτηκα, όλα ήταν απογοητευτικά έως απαράδεκτα.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
anastasia
αν κρινω απο τη συναγριδα που εφαγα προχθες στο μαγαζι,θα ξαναπαω σιγουρα!ειχα πολυ καιρο να φαω τοσο φρεσκο ψαρι,το ευχαριστηθηκα πολυ!μπραβο στην οικογενεια που εχει το μαγαζι!εξαιρετικοι!
maria
προτίμησα το εν λόγω μαγαζί την Μ.Παρασκευή.ήταν ασφυκτικά γεμάτο,το σέρβις ήταν πολύ καλό.γρήγοροι και ευγενέστατοι.το φαγητό για άλλη μια φορά εξαιρετικό και ελληνικό πάνω από όλα,μιας και η οικογένεια που το έχει,έχει άμεση σχέση με το θέμα.σίγουρα θα ξαναπάω.
maria
στο εν λογω μαγαζι τρωω αρκετα συχνα.οκ ειναι σχετικα ακριβο αλλα τρωω ψαρι φρεσκο κ ελληνικο!υπαρχουν κ αλλες ταβερνες κ τυπου γκλουρμε ψαρι οπου δεν παω πια γιατι οι τιμες τους ειναι για να τραβαω τα μαλλια μου...τουλαχιστον στο αγκυροβολι ξερω τι τρωω και τρωω σουπερ καθε φορα!
stephan
Το φαγητό γενικά καλό,οι τιμές λίγο τσιμπιμένες αλλά οι γενικές εντυπώσεις καλές.Το service ήταν καλό,βέβαια το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο.Για τις καθημερινές που πηγαίνω εγώ,έχει αρκετή κίνηση πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει γενικότερη αποδοχή.
lousy
'Αρτι αφιχθεισα απο το αγκυροβολι και μπηκα να δω αν αυτο το μουδιασμα, που συνοδευε την αποχωρηση μου απο το μαγαζι, συμμεριζονται κι αλλοι. Ωραια ατμοσφαιρα, το ασπρο της minimal διακοσμησης ειναι ιδαιτερως ξεκουραστο. Πολύς κοσμος, αφου δε σταματησα να εντυπωσιαζομαι απο το ποσος κοσμος ανοιγε καθε λιγο κ λιγακι την πορτα προκειμενου να διεκδικησει ένα σαββατιατικο μεσημεριανο τραπεζι. Αρκετοι υπάλληλοι, σέρβις γρήγορο, ευγενικο, διακριτικο. Σαλατα "αγκυροβολι ρόκα" νοστιμη, αλλά μικρή. Πατατες τηγανητές, υπερβολικά χοντροκομμενες κι οπωσδηποτε ξαναζεσταμενες. Σαγανακι συναγρίδα μεριδάρα τεράστια και χορταστική, που θα μπορουσε να ναι ακομη πιο νοστιμη αν η μουστάρδα χρησιμοποιείτο με λιγη ρέγουλα. Μπακαλιαρος ψητός,αρκετά εύγευστος αλλα οχι συνταρακτιός -αν σκεφθεις οτι επιλεξαμε το μαγαζί για τα νοστιμα του ψάρια-, μπαρμπουνια στη σχάρα που επισης δε με συγκινησαν. Τιμες σίγουρα υψηλες, ωστόσο διαπίστωσα οτι ειναι πολλοί αυτοί που αντέχουν να τα "στάξουν" για το φαγητο του. Οχι δεν ειναι δυσαναλογη η τιμη σε σχεση με την ποιοτητα, εχουν ομως το περιθωριο να βελτιώσουν πολύ την αναλογία. Δεδομενου οτι οι ψαροταβενες στο κεντρο σπανιζουν, στα συν του ειναι το φρέσκο ψάρι.
Βικτωρ Τ.
Η αστακομακαροναδα αδιαφορη και ακριβη.
ΜΑΝΙΝΑ
Καλημερα, εχθες εφαγα με την οικογενεια μου στο συγκεκριμενο εσττιατοριο. Ειχα ακουσει καλα λογια. Η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι ειναι απαραδεκτη επαγγελματιες. Ενω ειχα κανει κρατηση περιμενα την σειρα μου και κανεις δεν με ενημερωσε (απαραδεκτη συμπεριφορα απο τα παιδια που σερβιρανε) Το φαγητο ηταν μετριο. Αλλα δεν θα το ξαναεπελεγα για τον κακο επαγγελματισμο τους.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κακό σερβις, ακριβό, πολύ φασαρία. Αποφύγετε το!!!
Απίθανος
Αυτό το εστιατόριο διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να γευματίσει (τώρα, αυτήν την ώρα) μαζί με τον Μπουτάρη και τον Μπόλαρη. Και καλά. Αυτός χαμπάρι δεν έχει, μένει αλλού. Αυτοί που του το πρότειναν τόσο μ*λ*κες είναι; Πώς να περιμένουμε μετά από τους επαγγελματίες της εστίασης σ' αυτήν την πόλη να ανεβάσουν το επίπεδό μας, όταν οι ίδιοι οι κάτοικοί της και δη οι επίδοξοι άρχοντές της δεν έχουν γούστο;
Έλενα
Απαίσο βρώμικο περιβάλλον. Τελικά σηκώθηκα κι έφυγα μόλις μου έφεραν το ψωμί με μυγούλες παρέα.
Θου-Βου
Παρόλο που είχαμε κλείσει τραπέζι για τις 3:30 το Σάββατο, εν τούτοις αναγκαστήκαμε να περιμένουμε γύρω στα 20-25 λεπτά για να αδειάσει τραπέζι... Ακριβό εστιατόριο, κυρίως για ψάρι και δευτερευόντως για κρεατικά. Μύδια, καλαμαράκια, γάβρο τα έχουν από 8,50€ μέχρι 11,00€. Ψάρια από 45€ (κουτσομούρα) μέχρι 70€ (τα περισσότερα βρίσκονται στα 68€ ή στα 69€, μόνο το μπαρμπούνι είναι λίγο πιο κάτω, στα 60€). Αστακομακαρονάδα 3 ατόμων με αστακό βάρους ενός κιλού 89,00€. Μανιτάρια ψητά 5,50€. Μπουγιουρντί 6,00€. Χωριάτικη σαλάτα 9,00€. Καβουροσαλάτα 5,00€. Ένα στρόγγυλο ψωμάκι προς 2,00€ το άτομο. Νερό 1 λίτρο 2,00€. Κρασί κι αυτό υπερτιμημένο, χωρίς λόγο. Μας έκαναν και μερικές κουτσουκέλες: το μαρούλι ενώ στον κατάλογο έγραφε 3,00€ στην απόδειξη έγραφε 3,50€ (επειδή λέει έβαλαν και άνιθο και κρεμμυδάκι...). Το ψητό χταπόδι στον κατάλογο λέει 10,00€. Ο σερβιτόρος μας ρώτησε αν το θέλουμε με λαδόξυδο ή με "λεμονομούσταρδο". Στο τέλος στην απόδειξη βλέπουμε το χταπόδι 12,00€ (επειδή λέει έβαλαν την εν λόγω σάλτσα...). Η μπύρα Buckler (χωρίς αλκοόλ) στον κατάλογο έχει 4,00€ για μπουκάλι 500 ml. Μας έφεραν 330 ml προς 4,00€. Όταν παραπονεθήκαμε δικαιολογήθηκαν ότι υπήρχαν extra παροχές στα πιάτα, όπως έγραψα πιο πριν, και απλά αφαίρεσαν ένα μικρό ποσό από το σύνολο. Στο τέλος κερνάνε σε όλους από ένα μεγάλο γλυκό που το φτιάχνουν επί τόπου (ήρθε ένα σοκολατοειδές και ένα πορτοκάλι σιροπιαστό). Αρκετά υπερτιμημένο, ίσως γιατί στο κέντρο δύσκολα βρίσκεις ανάλογα μαγαζιά, ενώ αν βρεθείς σε κανένα απόμερο παραλιακό ταβερνάκι σε μη τουριστική περιοχή σίγουρα θα τη βγάλεις με τα μισά χρήματα. Όπου υπάρχει υψηλή ζήτηση υπάρχουν και φουσκωμένες τιμές. Αυτό είναι ένας κανόνας με μηδαμινές έως ελάχιστες εξαιρέσεις.
ιαγουάρος
Πήγα μία φορά μόνο, παράγγειλα γαρίδες με κόκκινη σαλτσα και οι υπόλοιποι ψάρια, όπως και κάτι καβουροκεφτέδες. Οι καβουροκεφτέδες ωραίοι, τα ψάρια ΟΚ απλώς, αλλά οι γαρίδες τραγωδία και πανάκριβες: η σάλτσα ήταν σα να είχες ανοίξει μια κονσέρβα και την είχες ζεστάνει, άνοστη ΕΝΤΕΛΩΣ και ήθελε και άλλο βράσιμο σίγουρα, οι γαρίδες είχαν σίγουρα βράσει χωριστά. Απαράδεκτο για τέτοιες τιμές και τέτοια φήμη.
thess80
Aπό δελτίο τύπου του ΕΦΕT:
http://www.efet.gr/deltio421.html
02/03/2010

Πρόστιμο 5.000 € στο εστιατόριο - ψαροταβέρνα με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΣΟΦΙΑΝΟΙ ΟΕ - ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ, που βρίσκεται στη ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 13 & ΣΤΡ. ΚΑΛΛΑΡΗ 11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, διότι διαπιστώθηκαν παρεκκλίσεις από τις απαιτήσεις της υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων και μη αναγραφή στους τιμοκαταλόγους των κατεψυγμένων τροφίμων.
Atithasos
ειμαι πελατης του μαγαζιου αρκετο καιρο ξερω τι τρωω και για αυτο πηγαινω ... παρ-σαβ-κυρ. ειναι λογικο να μην εχει καλη εξυπηρετηση αφου ειναι φισκα !!!!
απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο για την ποιοτητα !!!!!!!!
nik lab
Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Καλο μεν αλλα μεχρι εκει. Οι διακρισεις gourmet ειναι υποπτο θεμα. Εχουν δοθει σε 3 μαγαζια διπλα διπλα εκει στην γειτονια...
timi
έχω να πω στον κιμωνα ότι είναι πολύ άσχημο να μιλάς και να λες άσχημα πράγματα γιατί απλά είσαι πικρόχολος. γιατί πρόκειται περί κακίας δεν είπαμε ότι έχουν το καλύτερο σέρβις που υπάρχει αλλά τουλάχιστον από ποιότητα και τιμές είναι ασυναγώνιστο! ίσα ίσα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αρκετά φθηνό για αυτό που προσφέρει και για την ποσότητα που προσφέρει! μιλάμε ΜΟΝΟ για φρέσκο ψάρι Χαλκιδικής και όχι Μαδαγασκάρης όπως κάποιοι άλλοι(ονόματα δεν λέμε)! αναφέρομαι σε όσους ξέρουν να τρώνε και να ξεχωρίζουν το καλό φαγητό!
cleo
Οι καλύτερες κουτσομούρες που έχω φάει, οι χειρότερες τηγανιτές πατάτες που ήρθαν στο τραπέζι μισή ώρα αφού είχαμε τελειώσει το φαγητό, τα υπόλοιπα ψάρια και θαλασσινά πολύ ωραία.Ανάμεικτα συναισθήματα λοιπόν, σίγουρα όχι καλό σέρβις (και δεν ήταν Σαββατοκύριακο), αλλά μάλλον θα ξαναπήγαινα, αρκεί να έχω καλή διάθεση και προσμονή για καλό ψάρι.
Δήμος
Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή για βράδυ καθημερινης στο κέντρο αν θέλεις να φας φρέσκο ψάρι. (ποτέ Σαββατο-Κυριακή)
[Ανώνυμος/η]
Kαλο αλλά υπερτιμημένο
Veroniki
Όντως η εξυπηρέτηση δεν είναι το δυνατό σημείο του (το λέω ευγενικά), αν πας ώρες αιχμής (πχ Κυριακή μεσημέρι)…Βασικά, μην πας εκεί Κυριακή μεσημέρι!
2-3 φορές έφαγα εκεί και το ευχαριστήθηκα πολύ! (και ομολογώ ότι δεν το περίμενα)
Πήραμε σαγανάκι γαρίδας και ήταν ΣΟΥΠΕΡ…Επίσης μαγειρεύει το ψάρι με έναν άλλο τρόπο (δε θυμάμαι πώς το λέει). Στο φέρνει ανοιχτό, σαν βρασμένο μέσα σε λαχανικά, με ένα ζουμί από ψάρι και λαχανικά και λίγα βραστά λαχανικά δίπλα. Είναι πολύ νόστιμο! Και ιδιαίτερα εάν έχεις βαρεθεί να τρως απλά ψάρι τηγανητό ή στα κάρβουνα.
Νατάσα
Συμφωνώ με τον Κίμωνα... παρόμοια καθυστέρηση για την παραγγελία (2 φορές που πήγα), και ψιλοβαριόταν θα έλεγα...3η φορά δεν θα υπάρξει.
Κίμων
Απορώ με ποια κριτήρια τους δώσανε τις δύο διακρίσεις Gourmet. Άθλιο service (μετά από 45 λεπτά μας πήραν παραγγελία), ξέχασαν να φέρουν τα κύρια πιάτα και αδικαιολόγητα ακριβό (40 ευρώ το άτομο με μία σαλάτα, μία αλοιφή, τρία ορεκτικά και ένα ουζάκι).