Ο Χρήστος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΜοναστηράκι
ΝομόςΔράμας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2521085244
Διαδίκτυο
Ωράριο19:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1979
ΙδιοκτησίαΑλατζά & Υιοί Ο.Ε.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
stevaras
Μαγαζί με κρεατικά σούβλας με πολύ καλό το κατσικάκι, αλλά και κοντοσούβλι , κοκορέτσι. Έχει ωραίο χώρο εξωτερικό με θέα στον κάμπο της Δράμας. Σε πρόσφατη επίσκεψη 4 άτομα πληρώσαμε 62€, με μεγάλες μερίδες και καλή εξυπηρέτηση , γλυκάκι κερασμένο στο τέλος. Το προτιμάει πολύ κόσμος γι' αυτό εάν θέλατε να φάτε κατσικάκι πρέπει ειδικά Κυριακές να πάτε νωρίς
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Αγριάνθρωπος
Δοκιμασμένο την Κυριακή του Πάσχα με κοκορέτσια, κατσίκια, ιστορίες και πολλά ορεκτικά.
Για να πω την αλήθεια αρνί, κατσίκι και κοκορέτσι δεν τα αγγίζω ούτε για πλάκα οπότε δική μου άποψη δεν έχω. Η παρέα έμεινε ευχαριστημένη. Όσον αφορά τα σουτζουκάκια ήταν ντάξει απλά ήταν ανάλατα. Οι πατάτες, οι σαλάτες, οι μελιτζάνες και όλα τα μικροορεκτικά ήταν πολύ καλά. Τα κολοκυθάκια μάλλον τα έβγαλαν λίγο γρήγορα από το τηγάνι, δικαιολογημένα ίσως επειδή γινόταν ένας χαμός εκείνη την ημέρα. Εμείς που πήγαμε λίγο νωρίτερα είχαμε καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Όσοι έφτασαν καταμεσήμερο είχαν μεγάλες αργοπορίες στις παραγγελίες και είδα ορισμένα νεύρα από τους πελάτες.
Η λογαρία μου φάνηκε συνηθισμένη έως καλή. Δηλαδή 65 ευρώ για 2 μερίδες κατσίκι, κοκορέτσι, σουτζουκάκια, 2 πατάτες, κολοκυθάκια, τυροσαλάτα, αγγουροντομάτα χωρίς αγγούρι (μάλλον κάτι μαγικό παίχτηκε εδώ), ρετσίνες, κόλες, τσίπουρα (στα αλκοόλια δεν θυμάμαι αριθμό). Επίσης το μέγεθος των μερίδων ήταν ικανοποιητικό χωρίς τσιγκουνιές. Εκτιμάω απίστευτα όσους βάζουν στα σουτζουκάκια 6 τεμάχια και μέγεθος όσο ο δείκτης του Χουλκ.
Λίγο με τσάντισε το γεγονός ότι έκλεισα τραπέζι και του είχα πει τέρμα βεράντα να έχουμε θέα αλλά το ξέχασε και καλά με αποτέλεσμα να κάτσουμε κέντρο. Κάααααλως.
Την επόμενη φορά ψήνομαι να δοκιμάσω το Λιόγερμα, λίγο παραπάνω από τον Χρήστο, επειδή παλιά είχε κάτι τεράστια κοντοσούβλια σαν το σπαθί του Άραγκορν.