Το Νέον Ιντεάλ [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΓρηγορίου Παλαμά 1, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Ideal
ΆνοιξεΝοέμβριο 2016
Έκλεισεαρχές ή μέσα 2017
ΙδιοκτησίαΠηνελόπη Σοφιανού
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Άρωμα ...Πόλης, το Marilyn και το Ιντεάλ. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Ροζ Βελούδο (από την ίδια ιδιοκτησία) και το Veloudo.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Μπριζολοπανσέτα"
[εικόνα]
Ντολμάδες με μωβ αυγολέμονο
[εικόνα]
"Ανθότυρος ξηρός με φρούτα δάσους"
[εικόνα]
"Τούρτα Σαλάτα"

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος 10ης Ιανουαρίου 2017: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος 10ης Ιανουαρίου 2017: σελίδα 1/2

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dokimastis
Φέισμπουκ σταματημένο απ τον Μάρτιο, στο τηλέφωνο δεν απαντάνε ποτέ.. Τα λεγε και η καημένη η Γιαντράνκα.. ε, τι άλλο χρειαζόμαστε για να τους βάλουμε στα θυμαράκια;
Γιαντράνκα
Έχω περάσει αρκετές φορές απ' έξω και φαίνεται κλειστό.
Γιαντράνκα
Επήγαμε λοιπόν να φάμε στο Νέον Ιντεάλ, σε ανάμνηση του παλαιού. Ο χώρος είναι όμορφος, αστικά σικάτος και προσεγμένος στη λεπτομέρεια (πιάτα, ποτήρια κλπ). Η κάρτα είναι μικρή, αλλά το μαγάζι δουλεύει και με πιάτα ημέρας εκτός καταλόγου. Γενικά θα έλεγα ότι βγάζει μία εσάνς αποκλειστικότητας και λεφτότητας.
Πήραμε: τον ξηρό ανθότυρο με φρούτα του δάσους που ήταν καλός (6€), το μοσχαρίσιο φιλέτο με όιστερ σος που ήταν δύο μικροσκοπικά σουβλακάκια με σαλάτα, δεν ένιωθες καθόλου τη σως και για τούτο ήταν κοροϊδία για τα 11 ευρώ (!) που κόστιζε, οι ντολμάδες με αβγολέμονο παντζαριού ήταν καλοί(9€), η σαλάτα τούρτα (λάχανο,καρότο,καρύδι, σως γιαουρτιού-μαγιονέζας) ήταν καλή επίσης (7€), η μπριζολοπανσέτα των 13 ευρώ καλή αλλά όχι και τρέλα, και τέλος το συκώτι με πουρέ (10€) που μάλλον θεωρήθηκε το καλύτερο πιάτο ήταν πολύ καλό. Α ναι, ας μην ξεχάσω το βασιλικό κουβέρ των 1,2€/άτομο για νερό και δύο φετούλες ψωμί(κατ' αρχήν-γιατί μας προσφέρθηκε επιπλέον ψωμί για να κορέσουμε την πείνα μας). Το χύμα κρασί στα 5€/500 ml ήταν απλώς οκ-αδιάφορο.
Τέλος πάντων, πολλά νούμερα παρέθεσα απ' εδώ απ' εκεί, το point μου είναι ότι για τις μικρές μερίδες πο 'χει το φαγητό θα έπρεπε να προκαλεί γευστικά παραμιλητό για να δικαιολογήσει τις τιμές του. Ε και κατά κοινή ομολογία δεν παραμιλήσαμε.
Εν κατακλείδι δεν είναι ότι δεν θα ξαναπήγαινα αλλά δεν θα πρότεινα ανεπιφύλακτα κιόλας.