Γιώργος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΘεσσαλονίκης 20, Νέα Χαλκηδόνα
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1975
ΙδιοκτησίαΜαρία Αγγελίδου

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
κοκορετσακιας
Αξίζει το σουβλάκι του και γενικώς τα κρεατικά του.
Maximos
Χοιρινά σουβλάκια πολύ καλα
aethra
Σημερα ξαναπήγαμε και αντιλήφθηκα ότι δεν έχω γράψει για τον Γιώργο..Το κατάστημα το τρέχει οικογένεια και στην ψησταριά είναι η μαμά τους η οποία ψήνει εξαιρετικά.. Φανταστικά σουβλάκια, 4 βαρβάτα σουβλάκια στην μερίδα τόσο τρυφερά που νομίζεις ότι δεν είναι χοιρινά, το ίδιο μαλακές και νόστιμες οι παντσέτες και λαχταριστά τα σουτζουκάκια τους που τα φτιάχνουν οι ίδιοι.. Πατάτες χεράτες φρεσκοτηγανισμένες και το ίδιο πλούσιες οι μερίδες στις σαλάτες τους.. 5 άτομα πήραμε 2 μερίδες σουβλάκια, 2 μερίδες σουτζουκάκια, 1 μερίδα παντσέτες, 1 τζατζίκι, 1 τυροσαλάτα, 2 μερίδες πατάτες, 1 μερίδα χορτα, 1 καυτερή πιπεριά, 1 μαλαματίνα, 4 αναψυκτικά και 1 νερό.. Αυτά μας κόστισαν 50 ευρώ.. Αξίζει η βόλτα μέχρι την Χαλκηδόνα..
xaritosx
Όποτε κάνω στάση για μια ποικιλία κρεάτων και ρετσίνα μόνο στο Γιώργο. Νομίζω το έχω αναφέρει και σε άλλο σχόλιο ότι όταν βρίσκω διαμαντάκι σε κάποια περιοχή μου είναι δύσκολο να πειραματιστώ αλλού.
JimAris
Πηγαίνω χρόνια σε αυτό το μαγαζί όταν είμαι στην περιοχή. Παλαιότερα έψηνε η κυρία "η οποία ήταν εξπέρ στο ψήσιμο" αλλά όπως και να έχει: φανταστικά κρέατα, σουβλάκια Χαλκηδόνας όπως παλιά και καλές τιμές.