Εστιατόριο θαλασσινών στο Περιστέρι εδώ και δέκα χρόνια.
Η πρωτη ύλη ήταν φρέσκια ( καραβίδες , ψάρια , λαχανικά ).
Ψήνουν στα κάρβουνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το ψάρι στο κάρβουνο και τις καραβίδες δεν βάζουν καθόλου λιπαρή ουσία ( λάδια κτλ) και κάποιο dressing γιατί πιστεύουν ότι χαλάει την γεύση τους.
Πρέπει να τους έχουν πρότυπο μερικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και να τους αντιγράφουν κάποια πιάτα ( βλ χιουνκιαρ ψαριού). Κάνουν ένα κοντοσούβλι θαλασσινών με καλαμάρι και γαρίδα που ήταν καλό.
Σέρβις καλό και old school.
Τιμές €82/κιλό στα ψάρια , όλα τα υπόλοιπα ήταν στο τιμολογιακό επίπεδο Μαύρης Θάλασσας.
Θα ξανά πήγαινα και για ψάρι στην Αθήνα θα το πρότεινα .
Η πρωτη ύλη ήταν φρέσκια ( καραβίδες , ψάρια , λαχανικά ).
Ψήνουν στα κάρβουνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το ψάρι στο κάρβουνο και τις καραβίδες δεν βάζουν καθόλου λιπαρή ουσία ( λάδια κτλ) και κάποιο dressing γιατί πιστεύουν ότι χαλάει την γεύση τους.
Πρέπει να τους έχουν πρότυπο μερικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και να τους αντιγράφουν κάποια πιάτα ( βλ χιουνκιαρ ψαριού). Κάνουν ένα κοντοσούβλι θαλασσινών με καλαμάρι και γαρίδα που ήταν καλό.
Σέρβις καλό και old school.
Τιμές €82/κιλό στα ψάρια , όλα τα υπόλοιπα ήταν στο τιμολογιακό επίπεδο Μαύρης Θάλασσας.
Θα ξανά πήγαινα και για ψάρι στην Αθήνα θα το πρότεινα .