MADO [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα MADO. Υπάρχουν 2 καταστήματα και 3 οριστικά κλειστά.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Ξένο
ΔιεύθυνσηΕλευθερίου Βενιζέλου 8, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2016
ΈκλεισεΙούλιο-Αύγουστο 2019
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έκλεισε τέλη 2018 και άνοιξε ξανά Ιούνιο 2019.

Στη θέση του άνοιξε το Baristas.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Δοκίμασα Μάρτιο 2017. Έχω φάει μερικές φορές σε υποκαταστήματα στην Κωνσταντινούπολη. Δυστυχώς εδώ πέρα απογοητεύτηκα. Τα σιροπιαστά τους είναι όπως τα κάνουν στην Τουρκία χωρίς να κολυμπάνε στο σιρόπι (πράγμα που με βρίσκει 100% σύμφωνο) αλλά δυστυχώς τα μισά ήταν μπαγιάτικα, και τίποτα δεν ήταν νόστιμο, ούτε είχαν καμία σχέση με τα σιροπιαστά τους που έχω φάει στην Κωνσταντινούπολη στην ίδια αλυσίδα. Επίσης δεν έχουν καζάν ντιπί με κοτόπουλο (το περίμενα με αγωνία). Θα δοκιμάσω μήπως το κιουνεφέ είναι σωστό, αλλιώς άκυρο από μένα (προς το παρόν, ελπίζω να αλλάξει κάτι).

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2019)
[εικόνα]
Βιτρίνα
[εικόνα]
Σιροπιαστά (μέτρια)
[εικόνα]
Μπακλαβαδάκια (αριστερά "γέμιση Φιστίκι Αιγίνης" και δεξιά "πανδαισία Φιστικιού")

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Αυτή τη φορά πραγματικά έκλεισε (μετά από μία απέλπιδα προσπάθεια να το ξαναπαλέψουν), έχουν ξηλώσει και τα ψυγεία.
Γιαντράνκα
Έχει κλείσει εδώ και κάποιο καιρό, κάτω από την πόρτα χαρτούρα και λογαριασμοί.
Seventh
Προσπερνάω το γεγονός ότι δεν έχουν ταβουκ γιοκσου (το καζάν τιπι με κοτόπουλο), το οποίο μόνο αν ξαναπάω Κωνσταντινούπολη θα βρω. Περιμέναμε υπομονετικά το κιουνεφε αλλά γευστικά μας απογοήτευσε.
Με αυτές τις επιλογές, τις τιμές και τις γεύσεις, μόνο με τους Τούρκους τουρίστες μπορεί να δουλεύουν.
Βικτωρ Τ.
Παγωτο ντουντουρμας πολυ καλο στα 1,80 ευρω μια μεγαλη μπαλλα.
klitemnistra
σκαναρισμα προϊοντων:

- σιμιτι τραγανο, τυπικο συνολο οπως το βρισκεις στην Τουρκια -ακριβο γι' αυτο που ειναι (1.30€!)
- su böreği (2€), δεν θυμαμαι πως αναφερεται στα ελληνικα, με τυρι και μαϊντανο, βγηκε εκεινη την ωρα, μικρο κομματι, ενδιαφερουσα γευση αλλα οχι κατι ιδιαιτερο
- açma με τυρι καλο, καπως λαδερο
- 2 ειδη κουρου/poğaça με τυρι (ενα φουλ σουσαμι, ενα πασπαλισμενο, 1.30€), μου αρεσε πολυ η μυρωδια της ζυμης τους, νοστιμα.
γενικα, στα ζυμης, οπου περιλαμβανεται τυρι ειναι σε συγκρατημενη ποσοτητα.

-ποικιλια σιροπιαστα, φρεσκοτατα* και νοστιμα (οχι κατι τρελο), συγκρατησα το εντονο αρωμα βανιλιας και την τραγανοτητα στο τετραγωνο μπακλαβαδακι με καρυδι. μερικα αλλα που περιλαμβανουν σανφιστικ (εξαιρω αυτα που ειναι τιγκα σ' αυτο) δεν τα εκτιμησα ιδιαιτερα λογω γουστων.
σημειωνω: χρεωσαν την ποικιλια στην τιμη του ακριβοτερου (23.50€).

-κιουνεφε με καϊμακι (5.50€), πλουσια γευση, νοστιμοτερο απο την πρωτη μου γνωριμια στην Ισταμπουλ, ακριβο

-σαλεπι με καλη γευση και ρευστοτητα (στην Τουρκια το συναντουσα πιο αραιο), 2.50€

-στο παγωτο, απο οπου πηρε το ονομα η αλυσιδα, ο ντοντουρμας μου φανηκε τυπικος/παρομοιος μ' οσους ειχα δοκιμασει. απ' τα υπολοιπα παγωτα τσεκαρα τις γευσεις με τα ξηροκαρπια (με κομματια μεσα) και εκτιμησα το φουντουκι και το αμυγδαλο, 1.70€ η μπαλα

σερβις οκ, εχει μερικους αμηχανους νεαρους που μαθαινουν ακομα τα ποστα και μερικες ευγενικες κυριες.
οι τιμες γενικα τσιμπημενες και υπαρχει διαφορα (προς τα πανω) αναμεσα στον καταλογο και τις ισχυουσες πλεον τιμες.

*σχεδον ολα τα προϊοντα τα βγαζουν σε μικρες ποσοτητες (δοκιμαστικη λειτουργια για το ενδεχομενο μεγαλυτερου μαγαζιου οπως ειχε ανακοινωθει?) κι ετσι πετυχαινα της ημερας
καπεταν-ρακης
Μπακλαβαδάκια με φιστίκι Aιγίνης έχω δοκιμάσει μόνο στην Κωνσταντινούπολη, οπότε και οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές.Δε μου άφησαν την ίδια εντύπωση τα συγκεκριμένα.
Το μπακλαβαδάκι πανδαισία φιστικιού έντονη γεύση φιστικιού αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Το μπακλαβαδάκι με γέμιση φιστίκι μέτριο.Τα 8 κομμάτια 4,9 Ε. Επόμενη επίσκεψη θα γίνει για δοκιμή κιουνεφέ.
Μίμης
Με ενοχλεί το ότι, σύμφωνα με αυτό http://www.voria.gr/index.php/article/o-tourkikos-omilos-mado-ependii-glika-stin-ellada , "η προμήθεια των προϊόντων θα γίνεται από το εργοστάσιο της Mado, στη Βάρνα της Βουλγαρία."
Ακόμη και να επεκταθεί σε μεγαλύτερο χώρο, θα φτιάχνεται κάτι εντός;
Bolulu
Επιτέλους άνοιξε! Σχετικά μικρό για τα δεδομένα της εταιρίας. Έχει λίγα προϊόντα όπως παγωτό πολύ καλό, κιουνεφέ επίσης πολύ καλό και σιροπιαστά μέτρια. Μεγάλη απογοήτευση που δεν έφεραν κρέμες όπως καζάν ντιπί, ταουκ γιοκσου κ.α
Θα ανοίξει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και δεύτερο πολύ μεγαλύτερο στον παραλιακό όπου εκεί θα έχει από ότι λένε τα πάντα δηλαδή από γλυκά και πρωινά μέχρι και φαγητά για δείπνο. Περιμένουμε με ανυπομονησία.