το δις εξαμαρτείν

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΣόλωνος 57, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310865506
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-02:00, Κυ 12:00-18:00, Δε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2016
ΙδιοκτησίαΘεόδωρος Μαραγκός
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Οινομαγειρείω".

Στη θέση του υπήρχε το απλά... όπως παλιά.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιανουάριο 2017. Ιδιαίτερο ακίνητο, σε υπερυψωμένο έδαφος με λίγη πρασινάδα τριγύρω. Σέρβις οκ. Ο κατάλογος έχει κρεατικά και ψαρικά. Από τα λίγα που δοκίμασα, το φαγητό είναι οκ, τίποτα τρομερό αλλά αποδεκτά, και πολύ καλύτερα από την προηγούμενη ιδιοκτησία. Τιμές φυσιολογικές. Θα μπορούσα να ξαναπάω, ειδικά καλοκαίρι.

Εικόνες (25)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκάκι
[εικόνα]
Μιξ μπουρέκια (οκ, αυτό με τον παστουρμά και το blue cheese πρόστυχο)
[εικόνα]
Καλαμαράκια (οκ)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (καλή)
[εικόνα]
Μύδια σαγανάκι (οκ)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Γαρίδες ψητές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Μανιτάρια (καλά)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή με blue cheese (ενδιαφέρουσα)
[εικόνα]
Φέτα με φύλλο, μέλι, σουσάμι (οκ)
[εικόνα]
Χόρτα (πολύ καλά)
[εικόνα]
Μύδια σαγανάκι (αδιάφορα)
[εικόνα]
Καλαμαράκια τηγανητά κτψ (καλά)
[εικόνα]
Σουπιά κρασάτη (πολύ καλή)
[εικόνα]
Πατάτες ορίτζιναλ (καλές)
[εικόνα]
Μελιτζάνα ψητή (καλή)
[εικόνα]
Κολοκυθοκεφτέδες (καλοί)
[εικόνα]
Ντολμαδάκια (καλά)
[εικόνα]
[εικόνα]
Γλυκά (οκ)
[εικόνα]
Χόρτα (οκ)
[εικόνα]
Τσίπουρο με (μέτριο)
[εικόνα]
Σκουμπρί (οκ)
[εικόνα]
Ρίνα σαγανάκι (καλή)
[εικόνα]
Κουτσομούρες τηγανητές (οκ, φρέσκες)

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
kornilios
Επίσκεψη με φίλους, που λόγω γειτονιάς το έχουν επισκεφθεί δυο τρεις φορές. Ευχάριστο μαγαζάκι, φιλικό το σέρβις. Το φαγητό ήταν μια χαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Γενικά και λόγω χαλαρού κλίματος περάσαμε ωραία. Ο λογαριασμός στο τέλος μου φάνηκε λίγο τσιμπημένος για συνοικιακό μαγαζί, αλλά επειδή ήπιαμε αρκετές μπύρες μπορεί να είμαι και άδικος. Θα ξανά πάω για χαλαρή φάση.
Βικτωρ Τ.
Σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό. Καλό κλίμα και μουσική τόσο σε επιλογή ρεπερτορίου όσο και σε ένταση.Χόρτα καλά, καυτερή πιπεριά καλή, ταραμοσαλάτα αδιάφορη, 2 πατάτες τηγανητές ορίτζιναλ καλές, μύδια σαγανάκι αδιάφορα, 2 καλαμαράκια κτψ τηγανητά καλά, κολοκυθοκεφτέδες καλοί, σουπιά κρασάτη πολύ καλή, μελιτζάνα ψητή καλή, ντολμαδάκια καλά +2ουζα Ματαρελη=90 ευρώ
Jupufu
Σε θετικό πρόσημο θα κλίνω και εγώ. Βράδυ Πέμπτης τρια άτομα. Πήραμε τα εξής:

- Καλαμαράκια (πρώτη φορά τα πετυχαίνω τόσο μαλακά)
- Γαύρος
- Σαρδέλα
- Μανιτάρια
- Τοματοσαλάτα
- Κεφαλοτύρι σαγανάκι

Επί του ποτού:

- 2*200ml τσίπουρο άνευ
- Μισό λίτρο λευκό
- 3 μπύρες

Στο σύνολο μας ήρθε λογαριασμός 60€. Ήταν καλά όλα, μείναμε όλοι ευχαριστημένοι.

Ο φίλος που εξυπηρετούσε ήταν πολύ ωραίος. Για τα γούστα μου θα έλεγα τόσο φιλικός, όσο τυπικός άρα ιδανικός στη δουλειά του. Συν πως ήμασταν οι τελευταίοι που μάλλον σημαίνει πως μας περίμεναν ώστε να κλείσουν. Μπράβο του και μπράβο τους.
dokimastis
Και μένα μ' άρεσε. Συμπαθητικό μαγαζάκι. Σέρβις προσεκτικό και φιλικό. Φάβα με μανιτάρια στο πλάι, καλή, τα μανιτάρια διαολεμένα νόστιμα. Μπουγιουρντί με πελτέ, μελιτζάνα ψητή, καλά. Σαρδέλες ψητές με το κοκκαλάκι τους μέτριες και μικροσκοπικές. Κρασί λευκό χύμα αρωματικό. Απόδειξη κανονικά. Θέλω να δοκιμάσω πάλι.
katzik
Εμενα μου αρεσε. Συμπαθητικη προσπαθεια αναγεννησης ενος παλιου μαγαζιου απο νεα ιδιοκτησια.Ολα τα πιατα ηταν πολυ καλα, συν γρηγορη εξυπηρετηση. Μπεργκερ μανιταριου ωραιο, φιλετο κοτοπουλο πολυ καλο, πανσετες καλες, σαλατα βραστη μπροκολο κτλ καλη. Θα ξαναπαω για να δω τι λενε και τα ψαρικα του.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Gloupos
Μου άφησε κακές εντυπώσεις. Σε αντίθεση με το ταβερνοαλάνι παραγγείλαμε κρεατικά τα οποία δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα νόστιμα ούτε ιδιαίτερα καλομαγειρεμένα. Διάφορα highlights: Σουτζουκακια σχάρας που διαλύονταν με το που τα ακουμπούσες με το πηρούνι, ψαρονέφρι και τηγανιά λες και έτρωγες το ίδιο ακριβώς πιάτο με διαφορετικό κόψιμο στο κρέας, χοιρινή μπριζόλα άνοστη και ίσα ίσα ψημένη. Κακή πρωτοτυπία επίσης που έχω να δω από πιτσιρικάς στο χωριό σε μαγείρεμα ήταν το σερβίρισμα της τηγανιάς με τηγανητές πατάτες ανάμικτες μέσα στο ζουμί του κρέατος. Οι σαλάτες από αδιάφορες (χωριάτικη) ως πολύ κακές (σωταρισμένο σπανακι με άνηθο κρεμμυδάκι και πολύ λίγο γιαούρτι/φέτα). Ακόμα και κάποιες ιδέες που ενδεχομένως να ήταν καλές στραπατσαρίστηκαν στο μαγείρεμα: Ο παστουρμάς με ροκφόρ σε κρούστα καλύπτονταν εντελώς από το τυρί. Ευχάριστες νότες (χωρίς καμία δόση ειρωνίας) ήταν το ολόφρεσκό και πολύ νόστιμο ψωμί παρότι Κυριακή καθώς και τα γλυκά στο τέλος (μιλφειγ, τιραμισού,τσιζκεικ) που ήταν επίσης νόστιμα και πολύ φρέσκα. Στο σέρβις αρχικά είχαμε έναν ευγενικό και σβέλτο νεαρό άντρα και μια κυρία η οποία πρέπει να βοηθούσε μόνο στην ώρα αιχμής (ευτυχώς) καθώς ήταν απότομη και αγενής. Τιμές φυσιολογικές, κόσμός λαικός σχετικά κάποιας ηλικίας και οικογένειες, συμπαθές περιβάλλον για συνοικιακό.