Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Parrilla Los Ganaderos
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Το είχα στόχο γιατί κάνουν cordero al palo (σαν αντικριστο αρνί με την τοπική ράτσα "
Εν τέλει το αρνί ήταν καλό αλλά όχι κάτι που με έκανε να ξεχασω τις σούβλες του Πάσχα. Ψιλοστεγνο αλλά με πολύ ωραία και τραγανή πέτσα.
Όταν ο σερβιτόρος με είδε να παίζω φυσαρμόνικα το τελευταίο παϊδάκι, έφερε ένα ακόμα πιάτο με αρνί. Έτσι το κερδίζεις το καλό το φιλοδώρημα.
Δοκιμάστηκε επίσης chupe de centolla, δηλαδή ένα τσάουντερ βασιλικού καβουριού. Μπολ με ψύχα καβουριού, ψωμί και πολύ τυρί. Καλό ήταν.
Ένα σεβιτσε σολομού αδιαφοροεντάξει και μια μερίδα cube roll (μοσχάρι) με σάλτσα και πατάτες, μια χαρά.
Άρεσε αλλά δεν ξετρελαθηκα. Αν δεν έτρωγα το αρνί όμως θα το σκεφτόμουν για πάντα. Τώρα μπορώ να ησυχάσω.