Μεζεδοκατάσταση [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΦιλίππου Φλώρου 19, Ελευθέριο-Κορδελιό
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεμάλλον τέλη 2013
ΈκλεισεΝοέμβριο 2022
ΙδιοκτησίαΒασίλης Δελημάρας
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "καφέ ουζερί ταβέρνα".

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Kign
Τσιπουρομεζέδες 4€/το άτομο, μαζί με 2 μεζεδάκια και μια μικρή μεριδούλα στον καθένα. Ωραία πιάτα, καλή κουζίνα, αλλά δεν έχει περιβάλλον που θα σε κρατήσει και θα θες να ξαναπας. Λίγο ψυχρό θα το χαρακτήριζα, μπορεί να έτυχε τις 2 φορές που πήγα..
Nikolas
Επαναληπτική χθες, τρία άτομα. Τσιπουρομεζέδες, στα 4€ η γύρα (γύρα=4-5 πιατάκια) μαζί με ποτήρι τσίπουρο/κρασί. Από τα λίγα μαγαζιά που η επαναληπτική επίσκεψη ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά. Τα "πιατάκια" είναι τι-μι-ό-τα-τες μισές μερίδες (θέλω ποσότητα για να γουστάρω) αλλά η έκπληξη ήταν η νοστιμιά!! Ήρθε μεζές κρέας με μελιτζάνες που αν έκλεινα τα μάτια θα'λεγα ότι μόλις το μαγείρεψε η μάνα μου, ήρθε μεζές κεμπάπ που κοιτιόμασταν ποιός θα πρωτοπάρει...τι να λέμε! Σέρβις μια χαρά με ζεστό, καθόλου τυποποιημένο χαμόγελο και τα ποτά πεντακάθαρα. Σύνολο λογαριασμού 3 γύρες + νερό (ζητήσαμε)+ψωμι (ζητήσαμε) + κοκακόλες, με κερασμένο πεντανόστιμο γλυκο (δικιά τους πορτοκαλόπιτα) στο τέλος....16€ !!!!! Το ερωτεύτηκα, τι να λέμε.
Nikolas
Μια χαρά για τσιπουράκι! Καλοφτιαγμένοι μεζέδες με μικρές αστοχίες εδώ κι εκεί που τις θεράπευσαν η ευγένεια και τα ζεστά χαμόγελα των ανθρώπων του μαγαζιού.Πολύ νόστιμο μυδοπίλαφο (στη γύρα με τα θαλασσινα), οργασμικό λες και το μπιφτεκάκι(στη γύρα με τα κρέατικά), εξαιρετική πολίτικη γενικά όλα τα μεζεδάκια φροντισμένα- 4€ το σετ από τέσσερα πιατάκια+ποτήρι τσίπουρο/κρασί.Μετά λόγου γνώσεως, παίρνει εύκολα κεφάλι από τη γειτονική "Μαρίνα", ιδίου κόνσεπτ και τιμολόγησης (εκεί η γύρα πάει στα 5€) αλλά εκεί οι μεζέδες αρκετά πιό ανούσιοι και απεριποίητοι(ίσως γιατί έχει καβατζωμένη σταθερή και μεγάλη πελατεία..).Το θετικό κλίμα συνεχίστηκε με απόδειξη και ωραιότατο γλυκάκι στο τέλος (λογαριασμός 2 άτομα, για 2 γύρες= 11€!...).
Λεφτέρης
Κάποιες φορές πέρασμα και από εδώ. Τελευταία προ μηνός με καλές εντυπώσεις. Τσιπουρομεζές στα 4 ευρό με προσεγμένα μεζεδάκια από κρέας ή ψιλόψαρα κατ επιλογήν σου. Χορταστικά τα πιατάκια που σερβίρει και αρκετή ποικιλία έχει. Τρία άτομα λοιπόν από διπλούς ουζομεζέδες πληρώσαμε 30ευρό περίπου με έξτρα καλαμαράκια σχάρας. Δεν καταφέραμε όλα να τα φέρουμε βόλτα, σκάσαμε και μείναμε ικανοποιημένοι.