Παράδεισος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΕμμανουήλ Αντωνιάδη 37, Λεπτοκαρυά
ΝομόςΠιερίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2352031318
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00. Μόνο καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΣταματία Ζηνέλη
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Ζυθεστιατόριο".

Η ίδια ιδιοκτησία έχει τον Οινοχόο.

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Καπνιστή μπριζόλα με αγριορέπανο και πατάτες (καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2019)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2019)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια μπριζόλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Μπιφτέκι (καλό)
[εικόνα]
Κεμπάπ (καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Πιάτα ημέρας (Αύγουστος 2018)
[εικόνα]
Εσωτερικά "ο Παράδεισος" (Αύγουστος 2018)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rotke
Ωραίος, ανοιχτός χώρος με παλιά τουριστική αισθητική!

Έχει μεγάλο κατάλογο και επιπρόσθετα βγάζει πιάτα ημέρας τα οποία αναγράφονται με κιμωλία στον μαυροπίνακα! Από ότι κατάλαβα οι μερίδες στα πιάτα ημέρας είναι πιο ενισχυμένες, οπότε θα τις συνιστούσα για κάποιον που θέλει να γεμίσει τα αμπάρια!

Εγώ προτίμησα την καπνιστή μπριζόλα από τον κατάλογο, γιατί ήθελα κάτι λιγάκι εναλλακτικό και ομολογώ, ότι άξιζε η δοκιμή! Κολοκυθοκεφτέδες, κασεροκροκέτες και σαλάτα κινούνται στο μέσο όρο.

Τιμή για 3 μερίδες και 3 ορεκτικά στα 63€! Κέρασμα παγωτίνια και σταφύλια! Θα μπορούσε να ρίξει ένα κλικ τις τιμές του για συμβαδίζουν με την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Συμπερασματικά, προτείνεται για τα ογκώδη πιάτα ημέρας του!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Lycium
Μία από τις πολλές Κυριακές πήγαμε στον Παράδεισο. Έχουμε πάει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και παρατηρώ ότι είναι ένα από τα μαγαζιά που κάθε φορά ανανεώνει θετικά το ενδιαφέρον μας.

Καθίσαμε εκεί στο βάθος της αυλής γιατί κατέβαζε δροσιά από τον Όλυμπο τόσο που κάποιες στιγμές ένιωθες ότι χρειάζεσαι (άκου μάνα) ζακέτα! Κοντά στις δέκα γέμισαν όλα τα τραπέζια, κουρδίστηκαν τα όργανα και ξεκίνησαν οι δύο μουσικοί. Χωρίς μικρόφωνο, χωρίς να ενοχλούνται από την πολυκοσμία, δημιουργούσαν με τη μουσική τους μια ατμόσφαιρα που αρκετοί έδειχναν να απολαμβάνουν.

Το ξεχωριστό πιάτο που φάγαμε πέρσι και θέλαμε να ξαναδοκιμάσουμε ήταν η μοσχαρίσια μπριζόλα. Πολύ καλή όπως αναμενόταν, καλοψημένη όπως ζητήθηκε, με γαρνιτούρα ένα τσαμπί ντοματίνια, ΟΚ!

Είχαμε επίσης κεμπάπ και μπιφτέκι γαρνιρισμένα με πατάτες baby, σαλάτα, συνοδευτικά. Όλα τα πιάτα που δοκίμασα ήταν καλά και τα ευχαριστηθήκαμε. Ήπιαμε ροζέ κρασί χύμα, γενικά το χύμα δεν είναι στις επιλογές μου οπότε ακολουθώ την παρέα. Τιμές καλές, ανεβασμένες για την περιοχή, κερασμένο σταφύλι και παγωτάκια στο τέλος.

Αφήσαμε τους μουσικούς να τελειώσουν το τραγούδι τους και φύγαμε. Αν προλάβουμε θα πάμε άλλη μία φορά πριν κλείσει για χειμώνα. Αν πάλι δεν προλάβουμε ίσως πάμε στον Οινοχόο…
SfNik
Εξαιρετική επιλογή για την περιοχή. Μεγάλες μερίδες, νόστιμες γεύσεις σε λογικές τιμές. Ανοίγει μόνο το καλοκαίρι. Στη μορφή του, λαϊκό ως περιβάλλον, είναι σα μια προστατευμένη από ήλιο και βροχή αυλή με ανεμιστήρες που αφήνουν την αίσθηση της δροσιάς. Πολλές Κυριακές υπάρχει ρεμπέτικη ζωντανή μουσική.