Brizola [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΝικολάου Μάντζαρου 18 & Κώττα Ρούλια 2, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Μπριζόλα, Britzola, #ταράτσα
Άνοιξεαρχές Μαΐου 2017
Έκλεισε2021
ΙδιοκτησίαΕ. Δημοπούλου - Ι. Κώστογλου Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Παναγιώτης Δεληθανάσης.

Στη θέση του άνοιξε το Iberico.

Εικόνες (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Άποψη του χώρου εσωτερικά
[εικόνα]
Λεπτομέρεια του χώρου εωτερικά
[εικόνα]
Πανακότα πάνω σε καταΐφι με σάλτσα φρούτων του δάσους (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πιατέλα με striploin και picanha και τα συνοδευτικά (πολύ καλά)
[εικόνα]
"Φρέσκα νιόκι γεμιστά με πορτσίνι, μελωμένο μοσχαράκι, γυλωμένη μανούρα και καρπάτσιο μαύρης τρούφας" (πολύ καλά)
[εικόνα]
Ψωμί (ωραίο)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σπαλομπριζόλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα παντζάρι-αβοκάντο-γκρέιπφρουτ (τραγικό, απορώ ποιος "ιθύνων νους" αποφάσισε να συνδυάσει τόσο αταίριαστες γεύσεις μεταξύ τους)
[εικόνα]
Portobello σαγανάκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Ψίχουλα" (αδιάφορο)
[εικόνα]
Ωριμαντήριο κρεάτων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
"Ψίχουλα" (πολύ νόστιμο)

Κατάλογος (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2017: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2017: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2017: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2017: σελίδα 1/4

Σxόλια (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
fisher
Δεν γνωρίζω εδώ και πόσο καιρό, αλλά το μαγαζί έχει κλείσει. Το έχει πάρει πλέον η ομάδα του Γλυκάνισου - Marea Sea Spirit και το ετοιμάζουν για κρεατάδικο.
Γιαντράνκα
Δοκιμή όταν μπορούσαμε. Για τα γούστα μου ωραίος χώρος με προσεγμένη διακόσμηση, μου θύμισε σε ύφος "Ακαδημία" στην αρχική της φάση (επιμελεία Λάζαρου Πάντου) meets industrial chic. Πήραμε τα πολύ καλά γεμιστά νιόκι με πορτσίνι και μελωμένο μοσχαράκι, η πρώτη -δυνατή- μπουκιά δάκρυ, και μια πιατέλα των δύο ατόμων με striploin (προτίμησα) και picanha, πολύ καλή και αυτή με τα καθόλου διεκπεραιωτικά συνοδευτικά της. Κλείσιμο με κερασμένη πανακότα σε φωλιά καταΐφι, ελαφρύ, δροσιστικό και πρέπον. Πληρώσαμε περί τα 34€/άτομο στα δύο άτομα με ποτήρι κρασί, για μένα άξιζαν απολύτως, θα πάω ξανά με χαρά όταν με χρόνια με καιρούς δικά μας θα' ναι.
NDC
καλό αλλά ακριβό

Μια σαλάτα ένα ορεκτικό ένα ποτήρι κρασί και 750γρ ωριμασμένου κρέατος στα 90ευρώ. Το κρέας ήταν καλό, η σαλάτα καλή, το ορεκτικό αδιάφορο. Κερασμένο γλυκό στο τέλος.
Mikey
Η αισθητική του χώρου κάπως τραβηγμένη για τα γούστα μου. Βιομηχανικό στιλ αλλά με χαμηλό φωτισμό ρομαντικού εστιατορίου. Στο φαγητό τώρα: Σαλάτα δοκιμάσαμε Brizola, γευστική αλλά τίποτα το εξαιρετικό, μανιτάρια πεντανόστιμα και από κρέατα rib eye Αυστραλίας και μπριζόλα Αργεντινής και τα δύο πολύ νόστιμα. Γλυκό κερασμένο. Ένα αρνητικό μόνο: μας φέραν λάθος κρασί το οποίο ήταν και πιο ακριβό από αυτό που παραγγείλαμε. Τιμές κοντά στα 50-60€ το άτομο.
Η συνολική εντύπωση αν και θετική δε με κάνει να θέλω να ξαναπάω. Συγκρίνοντάς το με άλλα μαγαζιά του είδους νομίζω πως δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.
Panucci
Έχω πάει αρκετές φορές ξανά μετα απο το πρώτο μου σχόλιο. Δεν με έχει απογοητεύσει απο άποψη φαγητού ποτέ. Μου αρέσουν πολύ η BrizolaΣπάλα και η μπριζόλα Ουρουγουάης. Η 'BrizolaΣπάλα απο το ωριμαντήριο μας' που αναγράφεται στον κατάλογο, εισάγεται απο Πολωνία. Έχει κάποια θέματα στο χώρο και στο service που χτυπάνε στο μάτι, αλλά τα αντιπαρέρχομαι γιατι οι μπριζόλες του ψήνονται πάρα πολύ καλά.
Lambel
Πήγαμε παρέα 7 ατόμων (κρεατοφάγοι). Προσωπικά πήρα φιλέτο και ήταν εξαιρετικά ψημμένο (medium) όπως ζήτησα. Γενικά προτιμήσαμε μοσχάρι (σπαλομπριζόλα, rib eye κτλ) τα οποία κατά γενική ομολογία ήταν πολύ νόστιμα. Πήραμε δύο σαλάτες και δύο ορεκτικά τα οποία ήταν εξίσου νόστιμα. Από τιμές είναι πάνω από το Μ.Ο. αλλά το γνωρίζαμε πριν πάμε. Άλλωστε όλα τα παρόμοια μενού σε αντίστοιχα μαγαζιά κυμαίνονται στα ίδια πλαίσια, 30-40€ / άτομο.
Ο χώρος στα πλαίσια του τρέχοντος στυλ (Industrial κτλ), το προσωπικό πολύ ευχάριστο, στο τέλος κέρασαν και πολύ ωραίο γλυκό. Θα ξαναπάω (όταν περισσέψει κανένα € πάλι για το μοσχάρι.
le koutse
Επισκευτηκαμε παρεα 5 ατομων το μαγαζι στις 1/10/2017

ΦΑΓΗΤΟ: ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟ
καλα: ψιχουλα, american burger
μετρια: σαλατα BRIZOLA, σνιτσελ
κακα: μπριζοσπαλα (ζητηθηκε medium, ηρθε στο τραπεζι σουπερ well... κρυα και σαν σολα.. θεωρω οτι εγινε καποιο λαθος, θα ξαναπαω στο μαγαζι μονο και μονο για να δοκιμασω το ιδιο πιατο)

ΧΩΡΟΣ: μεσα αρκετα ομορφος, ο εξω ισογειος χωρος δεν αρεσε, πολυ προχειρος, δεν κολαει με το εσωτερικο
ΜΟΥΣΙΚΗ: δεν ακουγονταν εξω
ΤΙΜΕΣ: τα παραπανω +1 κεμπαπ προβατο 2x american burger +4 ιονιαν πιλς +1ποτηρι κρασι 116ε, 23ε/ατομο (ολα τα πιατα ηταν +1ε, φανταζομαι λογο της τραγικα λιγης γαρνιτουρας)
ΣΕΡΒΙΣ: ΚΑΛΟ
ΓΛΥΚΟ: ΝΑΙ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΝΑΙ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΠΟΨΗ: αναμικτα συναισθηματα.. Θα του δωσω σιγουρα αλλη μια ευκαιρια..
Βικτωρ Τ.
Φιλοι που πηγαν προσφατα με ενημερωσαν οτι εκοψε την εξτρα χρεωση στα συνοδευτικα και οτι οι τηγανητες πατατες ηταν καλες.
Panucci
Ο χώρος είναι πραγματικά προχειροφτιαγμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω απο πότε το 'σιχτίρ κατασκευή' βαφτίζεται industrial ή εναλλακτικό ή οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, πάμε στο δια ταύτα που είναι πάντα το φαγητό.
Ορεκτικά και σαλάτες, όλα αδιάφορα (ειδικά τα πολυδιαφημισμένα ψίχουλα) και ένα πολύ κακό: Σαλάτα παντζάρι-αβοκάντο-Γκρέιπφρουτ. Ήταν ότι πιο αποκρουστικό έχω γευτεί τελευταία και μιλάμε απλά για μια σαλάτα...Βγάλτε το απο το μενού παιδιά, εκτίθεστε. Τα κρέατα του είναι καλά. Αν τα μοσχαρίσια σας αρέσουν μέτρια ψημένα, τότε θα φάτε καλά. Αν τα ζητήσετε καλοψημένα, θα σας έρθουν καψαλισμένα. Σε αυτην την περίπτωση, ζητήστε medium to well done. Το σέρβις ευγενικό με κάποιες αστοχίες βέβαια. Δεν έχουν βάλει ακόμα κατάλογο για γλυκά...Μείον. Συμπερασματικά, θα μπορούσα να ξαναπάω για καμια μπριζολίτσα, μόνο βέβαια αν μ΄έβγαζε ο δρόμος προς το One Salonica. Να πάρω το αυτοκίνητο και να τραβηχτώ ξανά εκεί μονο και μονο για το Brizola δεν παίζει.
κροκοτομ
Ο χώρος μου φάνηκε αδιάφορος. Το μαγαζί έχει ένα τουπέ που δε μου άρεσε. Ορεκτικά και σαλάτες μέτρια αλλά τα κρέατα εξαιρετικά. Από τις καλύτερες επιλογές για κρέας θα έλεγα.
Βικτωρ Τ.
Ο χωρος ειναι πολυ ωραια φτιαγμενος,και τα τραπεζια ειναι αραια οποτε σου μεταδιδει μια ευχαριστη αισθηση ηρεμιας.Σερβις ευγενικο.Σαλατα Brizola με κολιανδρο καλη,τυρι τυλιχτο σε κανταιφι καλο αλλα μικρη ποσοτητα(3 ρολακια) με κοστος 9 ευρω,μοσχαρισια σπαλομπριζολα πολυ καλη(17 ευρω)+(3 ευρω συνοδευτικο αδιαφορες τηγανητες πατατες ας της εβαζε δωρεαν στο πιατο).Για μια σαλατα Brizola,τυλιχτο τυρι,2 μοσχαρισια φιλετα με συνοδευτικο,4 μοσχαρισιες σπαλομπριζολες με συνοδευτικο,1 μπυρα ,2 μπουκαλια κρασι ροζε Thema Παυλιδης και κερασμενο γλυκο δωσαμε 190 ευρω