Το Κεντρικόν

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΧηλής 6, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310424040
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε25 Απριλίου 2017
ΙδιοκτησίαΠαναγιώτης Καλπίδης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "καφενείο-μεζεδοπωλείο".

Στη θέση του υπήρχε το Cafella.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τηγανιά κοτόπουλου (καλή)
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά (καλά) & Σφακιανή πίτα (καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα (ok)
[εικόνα]
Σφακιανή πίτα & πατάτες & τηγανιά κοτόπουλου

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ragioniè
Μεζεδοπωλείο με σχετικά μικρό κατάλογο που έχει το μειονέκτημα μετά από συχνές επισκέψεις να καταλήγουμε να διαλέγουμε σχεδόν τα ίδια και τα ίδια. Ένα ακόμα μείον είναι ότι τυχαίνει συχνά να μην είναι διαθέσιμα από το μενού κάποιες επιλογές.

Σφακιανή πίτα με τυρί και μέλι που δοκιμάσαμε είναι αρκετά καλή ενώ ωραία γευστικά είναι και η τηγανιά κοτόπουλου. Πατάτες στο χέρι μεν τίποτα το ιδιαίτερο δε ενώ τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι αρκετά τραγανά χωρίς περιττά λάδια.

Στα συν ότι γευστικά κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, κανένα πιάτο του δεν μας έχει απογοητεύσει και οι μερίδες είναι καλές. Θετικό ότι το αλκοόλ του (συνήθως ρακή επιλέγουμε) είναι πάντα χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες.

Άκαπνο δυστυχώς (είμαι καπνιστής), κερνάνε γλυκό στο τέλος και απόδειξη κανονικά (έχουν και POS). Χωρίς να είναι και καμιά ''ουάου'' επιλογή, μια στις τόσες το επισκέπτομαι.

Υ.Γ Ένα σχόλιο ιστορικού περιεχομένου σχετικά με το κατάστημα, πολλά χρόνια πριν περίπου τέλη δεκαετίας '80 με αρχές του '90 το κατάστημα λειτουργούσε ως ''ηλεκτρονικά-video games'' με το όνομα Σαρρής. Τον θυμάμαι να τριγυρίζει στην Καλαμαριά με μια vespa τον ιδιοκτήτη.
Alex
Επίσκεψη 10/3/18. Μικρός σχετικά κατάλογος και πιάτα ημέρας σε μαυροπίνακα. Δοκιμάσαμε ουρίτσες σαγανάκι (μέτριες), πατάτες τηγανητές (χοντροκομμένες στο χέρι αλλά βιαστικά τηγανισμένες), λευκό ταραμά (μέτριος), μανιτάρια σωτέ (ικανοποιητικά) και μύδια σαγανάκι (αδιάφορα). Το ψωμί (μπαγιάτικο) και το νερό (που σου φέρνουν χωρίς να ρωτήσουν) χρεώνονται έξτρα. Το κάπνισμα επιτρέπεται παντού και δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα από την παρατήρησή μου ότι είναι παράνομοι. Δεν έχει POS.
Μέτρια επιλογή, με ένα μεγάλο Χ από εμένα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
fisher
Επίσκεψη 26/10. Ο χώρος μέσα ειναι ενδιαφέρον αλλά κάτσαμε έξω. Όταν ρώτησα κατά την κράτηση αν καπνίζουν μέσα μου είπαν ναι, γιαυτό επιλέξαμε το έξω. Ότι φάγαμε ηταν αρκετά νόστιμο αναλογικά με τις τιμές. Οι μερίδες μου φάνηκαν ικανοποιητικές εκτός απο την τηγανιά που ίσως ειναι λίγο μικρή.
Τα πιάτα ερχόταν χωρίς σειρά με αποτέλεσμα να τελειώσουμε στο τέλος με πατάτες τηγανιτές αφου φάγαμε τα κυρίως. Λόγω της ημερας υποθέτω οπότε το προσπερνάω.
Δεν έφεραν απόδειξη.
Κερασμένο παγωτίνι στο τέλος.
Το σερβις ηταν χαλαρό και ευγενικό.
Γενικά μου φάνηκε μαγαζί που ειναι μια χαρά για να πιεις ενα τσίπουρο χωρίς να περιμένεις κάτι το ιδιαίτερο.