Πιάτσα Γουρουνάκι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Πιάτσα Γουρουνάκι. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΦανερωμένης 92, Λευκωσία
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+357 70 007670
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Eowyn
Συμφωνώ απόλυτα με τον δοκιμαστή, ιδιαίτερα σχετικά όσον αφορά τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν φοβερά υπομονετικός σε @#%@$ που του πέταξε ένας πελάτης όσο ήμασταν εκεί. Έχει και δεύτερο μαγαζί στην πλατεία Ελευθερίας, θα το προσθέσω.

Στα άλλα, όμορφο φαγητό, δεν το λες ξεκάθαρα ελλαδίτικο καθώς έχει και σεφταλιές και παϊδάκια από αμνοερίφια κτλ κτλ. Όπως και τα υπόλοιπα που επισκέφτηκα, πολύς κόλιανδρος στα σαλατικά, τον οποίο δεν συμπαθώ αλλά οκ.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Κάναμε βόλτα στην παλιά πόλη της Λευκωσίας για να φάμε και μας "κάτσανε" σ' αυτό το μαγαζί. Ούτε που κατάλαβα τι είναι, γι αυτό και παράγγελνα σεφταλιές και πίκλα και λοιπά.. :-) Είναι ελλαδίτικο μαγαζί, και δεν το θελα. Όμως είναι σε καλό σημείο, στην άκρη ενός πεζοδρόμου, τα πιάτα είναι καλά δοσμένα (ψητά, πήραμε ποικιλία), το σέρβις σφαιράτο και λεβέντικο και οι τιμές καλές. Φιλικός ο ιδιοκτήτης, ήρθε και στο τραπέζι και μας έπιασε κουβέντα. Είναι μεγάλο μαγαζί, με πολύ κόσμο να δουλεύει, και πάει ρολόι. Αν έχετε νοσταλγία για την Ελλάδα, εδώ θα πάτε.