Ο Φοίνικας [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΛοιπά, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΝικόλαου Στράτου ?, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΑπρίλιο ή Μάιο 2017
Έκλεισε2021
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το "Αναψυκτήριο Πάρκου Φοίνικα" ανήκει στη Δ.Ε.Τ.Ε.Κ. Α.Ε. ΟΤΑ και βρίσκεται στο πάρκο επί της οδού Νικολάου Στράτου στην περιοχή του Φοίνικα.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Φοίνικας και το [Χωρίς Όνομα].

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Καντίνα δίπλα στο αναψυκτήριο, εκμεταλλευέται τη σκιά και τα τραπεζάκια, δεν έχω δοκιμάσει 😁
[εικόνα]
Μπουγιουρντί (καλό)
[εικόνα]
Θράψαλο (δυνατό)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σουβλάκια (αξιοπρεπή)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Σαρδέλες
[εικόνα]
Πατάτες

Σxόλια (19)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Nίκος©
Το έχουν κάνει στέκι από την περιοχή και η καντίνα όπως λες το εκμεταλεύεται. Τα τραπεζάκια είναι του αναψυκτηρίου, ανοίγουν... τα παίρνουν και τα ξαναβάζουν μετά μέσα. Τα κλειδώνει ξανά ο δήμος, και ξανά σε 1 μέρα τα ίδια.
guru
Βέβαια πηγαίνει τύπος με καντίνα κάθε μέρα και εκμεταλλεύεται την φάση, ίσως με δικά του τραπεζάκια...μαζεύει αρκετό κόσμο
Nίκος©
Rip. Έληξε η σύμβαση πριν αρκετό καιρό.
Nίκος©
Κατόπιν πίεσης από φίλο πήγαμε για μια γρήγορη επίσκεψη για σάντουιτς στο χέρι. Οι "επαίτες" καλά κρατούν, και γενικά το μαγαζί αν και προσπαθεί δεν μπορεί λόγω περιοχής. Τα σάντουιτς κάτω του μετρίου, με σουβλάκια σίγουρα χθεσινά και ζεσταμένα, σαν λάστιχο. Μόνο το ψωμάκι ήταν φρέσκο και η ντομάτα.

Βρωμιά με διδακτορικό, και δεν λέω για το μπάνιο που έχει μέσα σύριγγες και αίματα, αλλά και το "μπαρ/πάγκος" ακόμα έχει τόση βρωμιά που θέλει 10 χέρια με γυαλόχαρτο για να καθαρίσει.

Αθίγγανοι που προσπαθούν να σε "δαγκώσουν" με κάθε τρόπο.

Όλα αυτά στα 5 λεπτά που πήραμε τα σάντουιτς στο αμάξι.
thess80
Άρα υπότροπος. Αναμενόμενο. Την τρίτη φορά θα κλείσει για 10 ημέρες και μετά οριστικά
Nίκος©
4ήμερη αναστολή λειτουργίας από την ΑΑΔΕ λόγω φορολογικών παραβάσεων.
Nίκος©
Γράφω και σβήνω μισή ώρα... αλλά όπως λέει και στους κανόνες "Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα." Μετά από καιρό κατέληξα:

-Συνθήκες υγιεινής αφρικής, βρωμιά παντού.
-Ο κόσμος χάλασε απίστευτα το τελευταίο διάστημα. Κάθεσαι. Έρχεται ζητιάνος(άνευ ποδιών/χεριών μυρωδάτος) ζητιανεύει, μαλώνεις και λίγο κλασσικά. Τελικά φεύγει και κάθεται στο διπλανό τραπέζι παρέα και τρώει/πίνει. Αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια δεν το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.


Αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο για το κατάστημα όπως και η τελευταία επίσκεψη.

ΥΓ
Αξίζει νόμπελ αναποφασιστικότητας/οτινανισμού το μαγαζί. Αν δει κανείς τα σχόλια μου θα με περάσει για ψυχάκια, ένα θετικότατο και μετά καπάκι το κράξιμο της αρκούδας και μετά ακριβώς πάλι το εκθειάζω. Είναι η αλήθεια δυστυχώς οτι το μαγαζί έχει τεράστιες διακυμάνσεις για βραβείο.
Nίκος©
Νέα επίσκεψη με την οικογένεια. Όπως λέει και ο φίλος dokimastis το πάρκο είναι πολύ καλό, και καθαρό(δεν έχει σύριγγες κτλ) αν κάποιοι φοβούνται λόγω του κακού ονόματος της περιοχής.

Τιμές κλασσικά στον πάτο, και τα φαγητά σε καλύτερο επίπεδο. Για αυτά που πληρώνεις αξίζει και με το παραπάνω αν μπορείς να παραβλέψεις τις περίεργες φάτσες που σε κοιτάνε σαν τον Ωνάση αν πάρεις πολλά, αλλά ποτέ μα ποτέ κανείς δεν ενοχλεί.

Δοκιμάστε μπακαλιάρο που έμαθε πλέον να τον φτιάχνει και είναι μινιόν αλητεία στα 5 ευρώπουλα μόνο. Αξίζει!
dokimastis
Επίσκεψη Σάββατο, με την μεγάλη μαρτιάτικη ζέστη, ΚΑΙ παιδάκια. Ξέρω τι θα πείτε, αλλά υγιεινομικώς δεν υπάρχει πρόβλημα- άλλωστε η πείρα λέει ότι θα την πάθεις εκεί που ΔΕΝ το περιμένεις..
Φυσικά το μαγαζί το έχουν "χτίσει" ο Nίκος© και ο iceclimber, τα σχόλια τους είναι σαν να βλέπεις ντοκιμαντέρ, και ΕΙΝΑΙ για ντοκιμαντέρ το συγκεκριμένο μέρος. Ισχύει αυτό που λένε, ότι αν δεν πειράξεις δεν σε πειράζει κανείς, μπορείς μόνον να κοιτάς και να αφουγκράζεσαι.
Τραπεζάκι έξω απ την καπότα τη ζελατινένια και παραγγελία Σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο. Τζατζίκι, πατάτες τηγανητές προκάτ οκ, 2 βεργίνες, όλα μαζί 14ε τιμή θάνατος! Τα χοιρινά είναι καλά και αυτά θα προτιμώ, τα κοτόπουλα ήταν κάπως, λίγο στεγνά, δεν έλεγαν τόσο.
Το μαγαζί το τρέχουν ένας μπαμπάς και δύο κόρες φωτοτυπία, πολύ ευγενικοί όλοι, τους εκτίμησα. Όταν χρειάστηκε τουαλέτα για παιδάκι, μου δώσαν κλειδί από χωριστή τουαλέτα που έχουν πιο καθαρή (όχι ότι η κανονική ήταν κάπως, μια χαρά καθαρή ήταν). Και βέβαια το πάρκο είναι τέλειο, μπροστά σου ξαμολιούνται τα παιδάκια και παίζουν και τα βλέπεις, μια χαρά..
Στο θέμα "σουβλάκια στο πάρκο" είναι για μένα μια καλή περίπτωση.
Nίκος©
7 σουβλάκια κοτόπουλο
5 μπύρες Άλφα (500ml)
4 Γεωργιάδη
4 αναψυκτικά
3 καυτερές
1 ντολμαδάκια
1 τηγανιά

29 ευρώπουλα. Δεν υπάρχει στα λεφτά. Ο περίεργος κόσμος όπως λέει και ο φίλος iceclimber υπάρχει, αλλά ισχύει απόλυτα το "Δεν ενοχλείς, δε σε ενοχλούνε"
iceclimber
Πρόσφατες κάνα δυο επισκέψεις και μάλιστα η τελευταία 31-01-2018. Αν εξαιρέσουμε τους "δυνατούς θαμώνες" που φυσικά δεν ενοχλούν, κατά τα άλλα είναι ιδανική φάση για κάτι το εξαιρετικό από άποψη χρημάτων. Πολύ δυνατό το σουβλάκι του και το λουκάνικο το χωριάτικο τα οποία ψήνονται στο κάρβουνο.
Nίκος©
Θράψαλο(4€) δυνατό και μπουγιουρντί(2.5€) καλό. Θα μπορούσε να ήταν καταπληκτικό αν είχε φέτα αντί για λευκό τυρί, αλλά με αυτές τις τιμές αναμενόμενο είναι και παραβλέπεται.
iceclimber
Οπως αναφερει ο Νικος ναι υπαρχουν σκαμπανεβασματα. Το τελευταιο διαστημα ομως κατι αρχιζει να γινεται. Πιστευω οτι στα φορτε του ειναι το σουβλακι το οποιο και πολυ φτηνο ειναι και γευστικο. Τιμιος ο ιδιοκτητης κρατα πολυ χαμηλα τις τιμες. Αρκει να αναφερω τα 330 ml το βαρελι η μυθος στο 1,5 ευρω!!!
Nίκος©
Και ναι έγινε θαύμα, πήγαμε με φίλο γιατί ήμασταν κοντά και όλα πλέον είναι πολύ καλά. Η βρωμιά υπάρχει αλλά βελτιώθηκε θεαματικά, τα κρεατικά του πλέον είναι πολύ καλά.
Nίκος©
Κάτι γίνεται με αυτούς, σκαμπανεβάσματα και αντιεπαγγελματισμός/ασχετοσύνη χωρίς όριο.

Καθημερινά καυγάδες από ναρκομανείς και ιερόδουλες, χωρίς λόγο και να έρχεται το 100 να τους μαζέψει μαζί με το ΕΚΑΒ. Να έρχεται ιερόδουλη με τα 8-9 παιδιά της και να τα βάζει να ζητιανέυουν και να κλέβουν από τον κόσμο, να την κυνηγάνε επειδή τους έκλεψε και να γίνεται ένα πράμα τραγελαφικό. Καθημερινή κατάσταση και δεν έχουν και ποπ-κορν τουλάχιστον να πούμε οτι βλέπουμε σόου.

Η μπίχλα πλέον παίρνει διδακτορικό και Νόμπελ εδώ... Βρωμιά σε σημείο να κολλάει το χέρι στον παγκο και να κάνει πλατς όταν πας να το σηκώσεις με εκατομμύρια μύγες να τρώνε ότι άπλυτες μπίχλες βρούνε από παντού.

Η ιδιοκτησία δεν κάνει τίποτα ούτε για τους 3-4 περίεργους που μαλώνουν, ούτε για την τραγική βρωμιά.

Πλέον τρώει ένα τεράστιο άκυρο χωρίς δεύτερη ευκαιρία γιατί δώσαμε πολλές.
Nίκος©
Άλλαξε τα σουβλάκια του με καλύτερης ποιότητας μετά από σχόλια των πελατών. Πλέον τα σουβλάκια του είναι αξιοπρεπή (καμμένα είναι επειδή έτσι τα ζητήσαμε) στα 1.25€ το τεμάχιο.
Nίκος©
Update: Βρήκε το ρυθμό του, έχει πολύ ωραία κρεατικά και μερικές αστοχίες τις διόρθωσε. Ευγενέστατος ο ιδιοκτήτης και η οικογένεια του που δουλεύουν το μαγαζί. Λαϊκό προσκύνημα καθημερινά μόλις δροσίσει το απόγευμα.

-Μπιφτεκάκια κατεψυγμένα βέβαια, πολύ δυνατά.
-Σουτζουκάκι κλασικό.
-Σουβλάκι με πολύ λίπος, δε μου άρεσε.
-Σαλάτες κτλ όλα ωραία, και πατάτες φρεσκοκομμένες και όχι προκάτ.
-Έχει και θαλασσινά καθημερινά, λίγα πάντα και ξεμένει νωρίς.
Nίκος©
Άσχημες εντυπώσεις με την νέα ιδιοκτησία. Το βαρέλι πχ είναι 2.5€ και 400ml, ενώ τα μπουκάλια είναι 2€ 500ml. Έχασε όλο τον κόσμο και πάει για θεαματικό κλείσιμο αν δεν αλλάξει.


Ο συνέταιρος του πλέον συνεργάζεται με το μαγαζί "Στου Κεσίδη" το οποίο έχει και ψαρικά συνέχεια.
Nίκος©
Αποχώρησε ο συνιδιοκτήτης που είχε τα ψάρια και μαγείρευε όλα τα θαλασσινά από το αναψυκτήριο. Πλέον έχει μόνο τσιπουρομεζέδες με ψιλά ψαράκια(γαύρο, σαρδέλα) και καμιά λίγδα. Τα κρεατικά του συνεχίζουν κανονικά και σε λίγες μέρες θα έχει βαρέλι Μύθος στα 2.30 τα 500ml.