Cin Cin

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαBar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΙκτίνου 22, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310223350
Διαδίκτυο
ΩράριοΤη βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε22 Ιουνίου 2017
ΙδιοκτησίαΙκτίνου Υπηρεσίες Εστίασης Ι.Κ.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ίδια ιδιοκτησία σχετίζεται με το ΠΛΑΖ.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το The Butcher Shop, το Tiffany's, το Room 22 και το Πέραν.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Νοέμβριο 2017.
  • Το μαγαζί στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο. Έχει 3 χώρους:
    • Ένας πανέμορφος εξωτερικός χώρος που κοιτάει στο προαύλιο του Άγιου Ιωάννη Προδρόμου.
    • Ένας εξωτερικός χώρος επί του πεζόδρομου της Ικτίνου. Είναι μια χαρά, αλλά σε σχέση με τον άλλο, χάνει πόντους. Επίσης είναι πιθανόν να ακούσετε psychedelic trance από τα bluetooth speaker παλικαριών που στρίβουν και αράζουν λίγα μέτρα παραπέρα στον πεζόδρομο.
    • Τέλος, ο εσωτερικός χώρος. Αισθητικά είναι οκ, αν και όχι του γούστου μου. Μια ιδιαιτερότητα του μαγαζιού είναι το αντεστραμμένο bar. Ιδιαίτερο, αλλά μάλλον άχαρο.
  • Σέρβις ελαφρώς ανοργάνωτο και αργό, αλλά πρόθυμο και ευγενικό. Πάντως το στήσιμο της ομάδας και των υπευθύνων μου θύμισε πιο πολύ νυκτερινό μαγαζί παρά εστιατόριο.
  • Το φαγητό είναι μια χαρά. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είναι αξιοπρεπές. Στα θετικά για μένα, ότι έχει αρκετά cocktail.
  • Τιμές φυσιολογικές για την κατηγορία του.
Υπέροχα εξωτερικά τραπέζια. Θα μπορούσα να ξαναπάω για πάρτη τους.

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σαλάτα
[εικόνα]
Ριζότο
[εικόνα]
Σούπα βελουτέ
[εικόνα]
Καρυδόπιτα
[εικόνα]
Φιλέτο κοτόπουλο
[εικόνα]
Αυγά benedict με προσούτο (πολύ αλμυρά)
[εικόνα]
Pancakes με κρέμα cheesecake και μπισκότο oreo (πολύ γλυκά)
[εικόνα]
Pancakes με κρέμα cheesecake, τριμμένο oreo και σιρόπι φράουλας (καθόλου αφράτα τα pancakes)
[εικόνα]
"Burger με μοσχαρίσιο κιμά, onion rings, παρμεζάνα, ντομάτα και barbeque σως" (συμπαθητικό)
[εικόνα]
"Μπρουσκέτα 2 ατόμων" (ενδιαφέρον το DIY κόνσεπτ, παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με ιταλική μπρουσκέτα)
[εικόνα]
"Παλαιωμένη κεφαλογραβιέρα Νάξου με μαρμελάδα από αβοκάντο, μοσχολέμονο και μέντα" (αδιάφορο)
[εικόνα]
"King Johan" cocktail (καλό)
[εικόνα]
Το αντεστραμμένο bar
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2017)

Κατάλογος (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 10/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 9/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 8/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 7/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 6/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 5/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 4/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 3/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 2/10
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2017: σελίδα 1/10

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Sylia
Επίσκεψη το δεύτερο Σάββατο μετά την "άρση του lockdown" και δεν έπεφτε καρφίτσα. Στις 9 είχε αναμονή τουλάχιστον μιας 10ριάς ατόμων. Είχε προηγηθεί κράτηση για τραπέζι 6 ατόμων, οπότε εμείς δεν ταλαιπωρηθήκαμε ως προς την εξυπηρέτηση.

Ας ξεκινήσω από το γεγονός πως μόνο η μισή παρέα εν τέλει έφαγε, εγώ μόνο ήπια. Οπότε, προσωπική άποψη θα εκφράσω για τα κοκτέιλ. Ωστόσο, ακολουθεί και μια γενική τοποθέτηση για το νέο "ύφος" του μαγαζιού και τα πιάτα που ήρθαν στο τραπέζι.

Από τα δύο κοκτέιλ που δοκιμάστηκαν και τα δύο ήταν αποτυχία. Και τα δύο ήρθαν χλιαρά, ενώ το daquiri δεν θύμιζε ούτε σε εμφάνιση το κοκτέιλ αυτό (ήρθε σε ποτήρι του λικέρ-απεριτίφ) ούτε σε γεύση. Δυστυχώς, δεν άξιζε κανένα από τα δύο.

Στα του COVID19 μέτρα, θα πω πως η απόσταση μεταξύ τραπεζιών τηρείται και δεν τηρείται (στο δικό μας το τραπέζι δεν "γειτονεύαμε" παρά μόνο η μια κεφαλή του τραπεζιού με ένα τραπέζι πίσω. Ωστόσο, επουδενί δεν ήταν στριμωχτά ή τραγικά κοντά τα τραπέζια/καθίσματα. Μάσκες προσωπικού ✓, αντισηπτικά ✓, πληρωμή με POS ✓.

Τώρα, ως προς το φαγητό και το στήσιμο του μαγαζιού. Το μαγαζί προσπαθεί ν'αναβαθμιστεί και το κάνει με μια στροφή στην παρουσίαση και το σέρβις σε κάτι πιο -ας το πούμε- "upscale modern dining". Στα θετικά η επάρκεια προσωπικού και η εξυπηρέτηση. Στ'αρνητικά οι αυξημένες τιμές και η υπερβολή στις περιγραφές των πιάτων που δεν αποτυπώνονται στις γεύσεις (σύμφωνα με τα σχόλια των συνδαιτυμόνων), τα ογκώδη σκεύη (για μια σαλάτα, για την πιατέλα ορεκτικών και για διάφορα από τα γλυκά επιλέγχθηκε ένα μεγάλο "ξύλινο" βαθύ πιάτο που καταλάμβανε το μισό τραπέζι) και η επιτηδευμένη ατμόσφαιρα.

Δύσκολα θα το επιλέξω ξανά. Ίσως από Σεπτέμβρη που θα έχουν κάπως καταλαγιάσει τα πράγματα, κι αυτό γιατί έχει έναν ωραίο εξωτερικό χώρο (αυλή) και ενδιαφέρουσα λίστα κοκτέιλ.
Δειπνολάγνος
Επίσκεψη μαζί με τον JohnJohn με το μενού των 10€ (που αναλύει στο παρακάτω σχόλιο).Συμφωνώ οτι η σούπα ήταν πολύ ωραία με κρεμώδης γεύση,η σαλάτα είχε ωραίο dressing.Τα κυρίως για μένα ήταν πολύ κατώτερα των προσδοκιών μου.ΤΟ ριζότο πολύ χυλωμένο αλλά χωρίς καμία επίγευση παρμεζάνας ή έστω οξύτητας απο κρασί.Το κοτόπουλο φιλέτο συνοδευόταν απο ωραίο άγριο ρύζι αλλά σαν μερίδα ήταν μικρή και σε λεπτά φιλέτα που σίγουρα ψητοπωλείο θα πετύχαινε πιο ζουμερό κρέας.Τέλος το γλυκό ακόμα και κέρασμα να ήταν σίγουρα μπορεί να ήταν πιο μεγάλο. Γενικά για μένα αποτυχημένη επιλογή άσχετα με την τιμή-ποσότητα που αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις καλύτερα μην το κάνεις. Θα ξαναπήγαινα στο μαγαζί σίγουρα για την ωραία αυλή του και τα coctail του.
JohnJohn
Επίσκεψη με το μενού των 10€. 1) Βελουτέ κολοκυθόσουπα με αμύγδαλα, φιλέτο κοτόπουλο με άγριο ρύζι, καρυδόπιτα με ζεστή σοκολάτα. 2) Πράσινη σαλάτα με μανταρίνι - παπαρουνόσπορο - βινεγκρέτ, ριζότο μανιταριών με παρμεζάνα - τρούφα, λευκό κρασί. Δοκιμάσαμε από όλα, με καλύτερα πιάτα τη σούπα και τη σαλάτα. Τα κυρίως δε μας ενθουσίασαν και το γλυκό επίσης. Το κρασί ήταν ωραίο και ο χώρος του μαγαζιού ελκυστικός. Ίσως μια επίσκεψη με επιλογές από τον κανονικό τους κατάλογο μας αλλάξει την άποψη.
Γιαντράνκα
Αυγά benedict με προσούτο (6,5€) μέτρια, αρκετά αλμυρά, pancakes με κρέμα cheesecake και μπισκότο oreo (7,5€), παρότι αφράτα σε εμάς, υπερβολικά γλυκά, ως εκ τούτου για brunch τουλάχιστον, είναι μπα.
Nic
Επίσκεψη για καφέ (ωραίος, δυστυχώς δε θυμάμαι το brand -δεν το έχω ξανασυναντήσει πάντως), αλλά μας γυάλισαν και τα pancakes του καταλόγου και συγκεκριμένα η εκδοχή με κρέμα από cheesecake, τριμμένο oreo και σιρόπι φράουλας. Λίγο περίεργο στη γεύση το σιρόπι (υποκειμενικό σχόλιο), αλλά περισσότερο μου έμειναν τα (αντικειμενικά) σκληρά pancakes. Κακό πιάτο, σίγουρα δεν άξιζε τα 7-7,5€.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
maniac
Επίσκεψη 27/10. Καθήσαμε έξω που έχει γίνει μια συμπαθητική διαμόρφωση χώρου. Στην ουσία είναι ένας κοινός διάδρομος μεταξύ ballaro και cin cin. Δοκιμάστηκε αρχικά μια μπρουσκέτα 2 ατόμων στα 12€. Έρχεται πάνω σε μεγάλη τάβλα φρυγανισμένο ψωμί, σωταρίσμενα μανιτάρια, διάφορες sauce, προσούτο και κομματάκια γραβιέρας και παρμέζανας. Για δυο άτομα ίσως είναι υπερβολή θα την πρότεινα για παρέα 4 ατόμων αν ηθέλαν κάτι τσιμπητό. Στη συνέχεια με την παρέα δοκιμάστηκε μια βελουτέ σούπα με γλυκοπατάτα και καρότο με πολύ ωραία γεύση και υφή(πιάτο ημέρας). Μια πράσινη σαλάτα με κομμάτια ταλιάτας απλώς οκ. Ριζότο μανιταριών (πάλι ημέρας) πολύ νόστιμo και χοιρινα φιλετάκια με σάλτσα φασκόμηλου νόστιμα. Τα παραπάνω με δυο φιάλες Ευχές Ερατινές στα 104€ +-1€! Απόδειξη κανονικά. Μου φάνηκε ακριβούτσικη η κάρτα των κράσιων και αρκέτα επιτηδευμένη αυτή των κοκτείλ για τα γούστα μου. Προσφέρονταν και κουβέρτες στα εξωτερικά τραπέζια λόγω εποχής σε οποιόν το επιθυμούσε.