Επίσκεψη Σάββατο βράδυ 8μμ με κράτηση, μεγάλη παρέα 9 ατόμων, που γνώριζε τη φάση.
Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης (ο Γιώργος ήταν πατέρας του) είναι πολύ επικοινωνιακός. Στην κουζίνα είναι ο Αστέρης, που έχει προϋπηρεσία σε κουζίνες ξενοδοχείων κ.α. για πολλά χρόνια.
Η φάση είναι "φέρνε χύμα μερίδες και θα τρώμε". Τα πιο πολλά είναι τηγάνι, όμως πολύ καθαρό και ελαφρύ, δε σού πέφτει βαρύ. Σχεδόν όλα πολύ καλά και το εκτιμήσαμε! Μαζί ήρθαν και αρκετές πατάτες χεράτες. Και βέβαια ρετσίνες Βασιλική και κάποια λίγα τσίπουρα χύμα (οκ).
Αυτό που δυσκόλεψε ήταν η Παλαμίδα "σούσι", που όμως ήταν λύσσα και πολύ σκέτη. Ίσως αν την έδενε με κάτι λαχανικό ή όσπριο, για να σπάσει και η ωμότητα. Εγώ προσπάθησα λίγο, ειδικά με συνοδεία λαδόξυδου, αλλά δεν παλευόταν.
Συνολικά και με λίγο "μαχαίρι" δώσαμε 130ε, που έπεσε ~15ε/ άτομο. Εξαιρετικά, αν αναλογιστείς τι φάγαμε!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα.. Φρέσκο ψαράκι ημέρας αλλά και τα καλύτερα σουβλάκια κοτόπουλο που έχετε φάει ποτέ. Έχει και κεμπάπ σούβλας που λιώνει στο στόμα και κοτόπουλο σούβλας. Πατάτες χεράτες και πολύ καλές τιμές.. Διαμαντάκι..
Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης (ο Γιώργος ήταν πατέρας του) είναι πολύ επικοινωνιακός. Στην κουζίνα είναι ο Αστέρης, που έχει προϋπηρεσία σε κουζίνες ξενοδοχείων κ.
Η φάση είναι "
Αυτό που δυσκόλεψε ήταν η Παλαμίδα "
Συνολικά και με λίγο "