Ο Τεμπέλης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΜεραμβέλλου 2, Ηράκλειο
ΝομόςΗρακλείου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2810229009
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Πρόκειται για ένα τίμιο ρακάδικο/μεζεδάδικο με συμπαθή τραπεζάκια σε πεζόδρομο, όχι τίποτε αξιομνημόνευτο, αλλά σίγουρα οκ για ένα απλό τσίμπημα. Κεράσματα σε ρακές υπαρκτά.
Σταύρος
Δοκιμάσαμε λουκάνικο Κρασανακη(καλό), μαζί με κόκκινο ημιγλυκο κρασάκι (ευκολοπιοτο), πήραμε και πηχτογαλο, τυροκαυτερη και χωριατικη(δηλαδή φουλ του τυριού! ), και πατάτες και παντζάρια (προκατ) και, το καλυτερο απ'ολα, μανιτάρια με σως μουστάρδας. Τα νεαρά παιδιά στο σέρβις ευγενικά και εξυπηρετικά. Οι τιμές στο μέσο όρο της περιοχής. Τελικό αποτελεσμα: συμπαθητικό για ένα τσίμπημα. Α, στο τέλος μας κεράσανε ρακή και λουκουμάδες, άνοστοι μου φανήκανε, καλλια να' ταν χουρμάδες!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
επίκουρος
Μέτριο μαγαζί, για το μπούγιο. Αρκετός κόσμος, βαβούρα κλπ. Δε μου πάει σαν ύφος, έχω κάτσει 2-3 φορές, δε θα το έλεγα κακό, δε θα πήγαινα επισκέπτες ποτέ εκεί αλλά αν είχανε καθήσει φίλοι (πριν με ρωτήσουν) θα πήγαινα :)
dokimastis
Επίσκεψη 3ήμερο 28ης Οκτωβρίου, με πολύ καλό καιρό. Έχει ευχάριστα τραπεζάκια έξω, πολλά, στους εκτεταμένους πεζοδρόμους του Ηρακλείου.

Ντολμαδάκια καλά, Λουκάνικο Κρασανάκη μου άρεσε πολύ, Ρυζότο με Απάκι και Λιαστή Ντομάτα πολύ καλό (ανέλπιστα). Σαγανάκι Μανιτάρι με Φέτα μέτριο (υπάρχει και φωτό του Ρεμπέτη). Ρακή καλή.

Γύρω-γύρω ίδια/παρόμοια μαγαζιά (που εκείνα πλασάρονται ως μόνον Ταβέρνες), δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.