το Δίλαβο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑντώνη Τρίτση 98, Εύοσμος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310609878
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε10 Σεπτεμβρίου 2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Ψητοπωλείο-Σουβλατζίδικο".

Σxόλια (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
κοκορετσακιας
Ντελιβερι:
1+1 δώρο μερίδες πτέρυγες κοτοπούλου! 5€
2 πακέτα που το καθένα περιελάμβανε 1 σουβλάκι +1 σουτζούκι+ 1 μπούτι κοτόπουλο φιλέτο+ 1πιτα και μια μπύρα 5+5=10€. Συν 1€ το ντελιβερι.
Σύνολο 16€.
Παρόλο που ήταν όλα από προσφορά, ήταν εξαιρετικά σε πρώτη ύλη, γεύση και ψήσιμο. Τα δε κοτόφτερα πολύ ψωμομένα και χορταστικά. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση.
fisher
Μετά από 2-3 φορές που έκατσα πιστεύω οτι είναι μια καλή επιλογή σε αυτή την ευθεία της Τρίτση.
Αν θυμάμαι καλά έχουν όλα τα τεμάχια 1,4. Έχω ξεχωρίσει την σεφταλιά και ενα κοτόπουλο φιλέτο μπούτι που το έχουν ονομάσει κάπως αλλιώς. Ειδικά για τσίπουρο στα γρήγορα με λίγο φαγητό είναι πολύ καλή επιλογή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Rosstrobon
Τα κρεάτα του μου φάνηκαν καλά, το γευστικό αποτέλεσμα αρκετά μέτριο.
Nikolas
Κρέατα μάλλον προψημένα και ζεσταμένα στα κάρβουνα κατά την παραγγελία (οι χρόνοι άφιξης δε βγαίνουν αλλιώς..).Οι πατάτες θέλουν λίγο τηγάνι ακόμη.Μέτρια πράγματα (τίποτε αξιομνημόνευτο) που θα μπορούσαν -λόγω ποιότητας- να είναι και σχετικά φτηνότερα για να μιλήσουμε για vfm.
geraki
Άριστα σουβλάκια, καλές πατάτες, μέτρια σεφταλιά, πολύ καλό σέρβις. Θα ξαναπήγαινα.
PtG
Όταν άνοιξε είχε πολύ κόσμο και όλα ήταν πολύ καλά. Τελευταία που έπεσε η κίνηση, όσες φορές έφαγα μου έδωσε την εντύπωση ότι έπεσε και η ποιότητα...
Μίμης
Δοκιμάστηκαν τεμάχια σουβλάκι χοιρινό, πανσέτα και μπιφτεκάκι, στα 1,3 € το καθένα, ικανοποιητικά. Πίτα και αγγουροντομάτα καλά, τζατζίκι και τυροκαφτερή καλές-εμπορίου.
Χώρος μόνο έξω, το καλοκαίρι αρκετά τραπέζια, το χειμώνα θα είναι περιορισμένα σε κατασκευή με νάιλον περιμετρικά. Εξυπηρέτηση γρήγορη, τιμές ΟΚ.
Γενικά μου φάνηκε συμπαθητική επιλογή για την τριγύρω περιοχή, χωρίς όμως να το ψάξω την επόμενη φορά.
Nikolas
Επαναληπτική επίσκεψη για πίτα σουβλάκι κοτόπουλο: καλό vfm στα 2,6 με δύο σουβλάκια μέσα, αρκετά καλά.
Πίτα μπιφτέκι τα είπαμε:κλαίει για αρκετό μαϊντανό,οπωσδήποτε περισσότερο κρεμμύδι και κάποιο ακόμα μυρωδικό για να γίνει ένα αληθινό "σπιτικό" μπιφτέκι.
Δοκιμάστηκε και πιτα λουκάνικο "χωριάτικο".
Το μόνο χωρίς αμφιβολία εντελώς άκυρο.Οχι γιατι δεν άρεσε σε μένα αλλά γιατί απλά, δεν κάνει.Οταν έχεις (καλώς) ένα τόσο μικρό και στοχευμένο μενού,είναι αυτονόητο ότι για τα 3-4 είδη σου, επιλέγεις τα καλύτερα που βρίσκεις.Με τόσα καταπληκτικά λουκάνικα σε κάθε χωριό της Ελλάδας, είναι πραγματικά αυτογκόλ να χρησιμοποιείς κάποιο τυποποιημένο "τύπου" χωριάτικο της ξεπέτας...Θέλει ψάξιμο και -πολύ- μεράκι .Εχουν τις προδιαγραφές, ας το παλέψουν και θα προκόψουν.
Nikolas
Ο χώρος έξω, συμπαθής.Κατάλογος μινιμαλιστικός που γενικά είναι καλό σημάδι,αφού το μαγαζί μπορεί εύκολα να τον υποστηρίξει.Ωραία (καλαμποκίσια?) πίτα.Εξαιρετικά παρελκόμενα: πατάτα χεράτη και μπόλικη στο σάντουϊτς, ωτομάτα αν κ εκτός εποχής πια, προσεγμένη.2 σουβλάκια στην πίτα, ωραίο κρέας,καλό ψήσιμο,με λίγη προσπάθεια θα πήγαιναν στην κορυφή.Σουτζουκάκια, καλά αλλά λίγα ,τρως πολλή σκέτη πίτα.Μπιφτέκι, όχι στο ίδιο ύψος, φαίνεται καλό κρέας αλλά του λείπει πολύ η ένταση (θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση στα μυρωδικά και κάποιο μπαχαρικό παραπάνω) και αυτό που σίγουρα του λείπει είναι το μέγεθος.Πολύ τσουρούτικο για τα γούστα μου.Γενικά καλή και φιλότιμη αρχή, δεν είναι δύσκολο να βελτιώσουν τα παραπάνω και να σκίσουν!