Ο Κώστας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Κώστας. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚομνηνών 78, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310456818
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00
Ώρες παραγγελίας12:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2017
ΙδιοκτησίαΤηλέμαχος Αναγνώστου

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 2/2

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
tipotapioeklekto
Πολύ δυνατό σουβλάκι κοτόπουλο.
Το χοιρινό όχι και τόσο καλό
Τα ψήνει εκείνη την στιγμή.
Miaaami
Έχω φάει αρκετές φορές, ποτέ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά ξανατρωω. Το χοιρινό σουβλάκι είναι με αρκετό λιπακι,εμένα δε με χαλάει αυτό, κάθε φορά σταθερά ίδια γεύση,το κοτόπουλο αξιοπρεπές, το σουντζουκακι ανάλογα τη μέρα. Οι πατάτες δεν μου άρεσαν σχεδόν ποτέ, στρογγυλές, μισές ψημένες, μισές αψητες Δεν προτείνω το σάντουιτς, πολύ λίγο κρέας πολλές πατάτες, γενικά στεγνό. Ευχάριστο αν περπατώντας στον πεζόδρομο θέλεις μια μπύρα με μεζέ σουβλάκι.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Vag
12/8 μεσημέρι με ελάχιστα μαγαζιά ανοιχτά στον πεζόδρομο λόγω διακοπών δεκαπενταύγουστου ήταν η μόνη επιλογή για σαβούρωμα. Κινηθήκαμε πάλι σε τεμάχια (30) σουβλάκι και σουτζουκάκι, προς 1€ έκαστο. Πάλι απλώς ΟΚ το σουβλάκι, το σουτζουκάκι δεν είχε κύμινο όπως την άλλη φορά. Μετριότατη και άνευρη η προτεινόμενη σπιτική μελιτζανοσαλάτα (2,8€, μικρή ποσότητα). 1 πατάτες, μια ντομάτα γαρύφαλλο με κρεμμμύδι και 3 μπίρες βγήκαν περίπου 44€. Αυτή τη φορά είπαμε και μας έφεραν μουστάρδα. Επισημαίνω ότι περιλαμβάνουν μικρές φέτες ψωμιού και κρεμμύδι στις λαδόκολλες κάτω από τα τεμάχια. Απόδειξη κανονικά. Φάουλ το σέρβις από καταφανώς σουρωμένο άτομο, ίσως να ήταν και το αφεντικό.
Vag
Δοκιμή προ λίγων εβδομάδων. Συμπαθητικό το μπαλκονάκι επάνω. Λίγα πράγματα και καλά στον κατάλογο. Σουβλάκι και σουτζουκάκι στο 1€ με μεγάλη σχετική πινακίδα - κράχτη απ' έξω. Το χοιρινό σουβλάκι απλώς καλό, το σουβλάκι κοτόπουλο (αυτό στα 1,5€/τεμ) καλύτερο. Το δε σουτζουκάκι πρέπει να περιέχει κύμινο και μόνο η κόκκινη σάλτσα του έλειπε για να γίνει σμυρνέικο. Πατάτες ροδέλα, τίποτα το φοβερό. Λαδόκολλα για πιάτο. Θα προτιμούσα μαζί με τα κρέατα να έφερναν αυτομάτως και λίγη μουστάρδα. Απόδειξη κανονικά. Ίσως ξαναπήγαινα.