Ροζ Βελούδο [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΛοιπά
ΔιεύθυνσηΓρηγορίου Παλαμά 1, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Green Velvet, Pink, AliceinSkg, Alice in Wonderland, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, #τούρτες, #τσάι, #cupcakes, #γλυκά, #cafe, #θεματικό
Άνοιξεπερίπου Νοέμβριο 2017
Έκλεισε2020
ΙδιοκτησίαΠηνελόπη Σοφιανού
Πρόσθετες πληροφορίες:
Πρόκειται για cafe-bistro όπου μπορείς να παίξεις χαρτιά και επιτραπέζια. Λίγους μήνες αφότου άνοιξε άλλαξε διακόσμηση, με θέμα την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Τον Μάιο 2019 άλλαξε διακόσμηση και από "Πράσινο Βελούδο" άλλαξε σε "Ροζ Βελούδο".

Αυτοχαρακτηρίζεται "bistro".

Η ίδια ιδιοκτησία έχει το Πράσινο Βελούδο.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Νέον Ιντεάλ (από την ίδια ιδιοκτησία), το Άρωμα ...Πόλης, το Marilyn και το Ιντεάλ. Στη θέση του άνοιξε το Veloudo.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2021)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
slits23
Στην πρώτη μας προσπάθεια για επίσκεψη, έκανα επιτόπου μεταβολή! Είχε στην κυριολεξία μόνο κορίτσια, και από ηλικίες 17 έως 22. Τρόμαξα! Στην δεύτερη, βέβαια, όπου βρεθήκαμε κατά λάθος στην περιοχή και είπαμε «δεν βαριέσαι, ας δοκιμάσουμε, έχει και ψοφόκρυο», όλα καλά, είχε και ακόμα έναν μαντράχαλο! Ωραίος ο χώρος πάντως (ανάλογα και την οπτική βέβαια) ευγενικό προσωπικό, νόστιμο το γλυκό που πήραμε (μια τούρτα, δεν θυμάμαι τι) και όλα καλά με τα ροφήματα μας. Τα παιδιά ξετρελαίνονται απ' ότι είδα. Και σίγουρα και οι κοπέλες, ανεξαρτήτου ηλικίας!
elder1
Πολύ καλή πρώτη εντύπωση! Όμορφη διακόσμηση και καλαίσθητα σερβίτσια. Ευγενικό service. Πολύ καλή ποιότητα υλικών τόσο σε καφέ (καπουτσίνο), τσάι(τσάι μαστίχας) και κέϊκ τούρτας (καραμελωμένα καρύδια με καρότο).
Καπουτσίνο διπλό,τσάϊ(ικανοποιητικότατη ποσότητα) και ένα μεγάλο κομμάτι κέϊκ τούρτας σύνολο 12€. Αξίζει!
dokimastis
Λειτουργεί κανονικά και μάλιστα γίνεται και ψιλο-χαμός.
Γύρω-γύρω διακόσμηση "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων". Θα παιρνες όρκο ότι το μαγαζί έτσι λέγεται. Γεμίζει από φοιτητές κυρίως. Αν και σχεδόν όλοι είναι στον καφέ, έχει παραταγμένες και τεράστιες εντυπωσιακές τούρτες, με το κομμάτι. Επίσης, είναι άκαπνο.