Ζωγράφου

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΛοιπά
ΔιεύθυνσηΚομνηνών 73, Πανόραμα
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310341969
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑνθούλα Ζωγράφου & Σία Ε.Ε.

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Jørgen
Mε λες και groupie πλέον. Το μαγαζί πέρασε και το τέστ του πληθωρισμού, με πολύ καλές τιμές και μεγάλες μερίδες όπως πάντα. Αγαπημένος κορμός και κολοκυθόπιτα, τα συνοδευτικά παραμένουν και είναι ανανεωμένα. Το κλασικό κρουασάν τους είχε τελείωσει. Στα αρνητικά οτι είχε αρκετή ζέστη αλλά οι ανεμιστήρες ήταν κλειστοί. Σταθερή αξία.
Jørgen
Σερβίρει πλέον και πεινιρλί, πίτσες, σαλάτες και μακαρόνια. Τα υπόλοιπα στα γνωστά πολύ καλά επίπεδα, όπως έχουν προαναφερθεί.
Jørgen
Επαναληπτική επίσκεψη, με γεμάτο το μαγαζί. Ο χώρος είναι ελαφρώς ανανεωμένος, η λίστα με τα γλυκά περιορίστηκε ελαφρώς, αλλά ο κορμός και το προφιτερόλ σε πολύ καλά επίπεδα. Οι μεγάλες ποσότητες τσάι παραμένουν ατού. Αν δεν κάνω λάθος κάνουν και κάποια αλμυρά σνακ. Πολύ ωραία και τα συνοδευτικά (μπισκότα, λουκουμάκια και σφηνάκια με κρέμα σοκολάτα). Το μόνο ελαφρώς αρνητικό είναι οτι ο μέσος όρος ηλικίας είναι αρκετά ανεβασμένος. Σταθερή αξία όμως.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Jørgen
Πολύ όμορφο καφέ στον κεντρικό δρόμο Πανοράματος. Ζεστό περιβάλλον, με μεγάλο χώρο. Μάλλον οικογενειακή επιχείρηση, κρίνοντας και απ' το αρκετά χαλαρό σέρβις. Καλές τιμές για Πανόραμα, για μεγάλες ποσότητες (πχ τσάι). Στο θέμα που αφορά κυρίως τους γευσιγνώστες, το καφέ έχει ως ατού τα πολλά, πεντανόστιμα και χειροποιήτα γλυκά, πίτες, κρουασάν και διάφορα άλλα που σερβίρουν. Αν δεν κάνω λάθος, κάποια τα προμηθεύονται απ'τον διπλανό Ελενίδη. Προσωπικό αγαπημένο το κρουασάν του, με πραλίνα. Αξίζει, αν σας αρέσει το πολύ ήρεμο περιβάλλον για καφέ και γλυκό.