Οβελίσκος [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑνδρέα Παπανδρέου 127, Νεάπολη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε7 Φεβρουαρίου 2018
ΈκλεισεΜάρτιο-Ιούνιο 2021
ΙδιοκτησίαΓ. Κεσσίσης & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε ο Λιβέρης. Στη θέση του άνοιξε ο Danni's.

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dokimastis
Προσεχώς Γυραδικο Danni's
aethra
Πέρασα σημερα με το αυτοκίνητο και είδα χαρτιά στα τζάμια και κλειστό το κατάστημα..
Dreft
Απλά Top
dokimastis
Δοκιμή Σάντουιτς Κοντοσούβλι Κοτόπουλο. Καλό, τρυφερό, μετριοκαλή ποσότητα. Ψωμάκι απλό. 3ε. Είχε επίσης και Χοιρινό, Παντσέτα Σούβλας. Κάπου- κάπου βάζουν και Κοκορέτσι. Με το Στέκι του Κωστή έχουν φτιάξει "πιάτσα". Θα ξαναδοκίμαζα, αλλά ο Κωστής μου φάνηκε πιο ζεστό μαγαζί.
Nikolas
Πέρασμα βραδυνό απ'το μαγαζάκι(λόγω συμπαθειας και κλίματος και όχι λόγω στενότητας χώρου το υποκοριστικό).Εβλεπα από καιρό στο fb την κατάσταση και με προκάλεσε για δοκιμή.Λοιπόν: ποικιλία σούβλας για 2 άτομα, τούμπανο!Οχι "τούμπανο" που ακούω συχνά από συμπαθείς πλην ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟΥΣ(?...) ταβερνοχωρίτες και βρίσκω μπροστά μου μιά κανονική μερίδα - πολλές φορές μάλιστα, κανονική προς μικρή που με το κοντινό πλάνο στη φωτο, φαινόταν τουλάχιστον για κύκλωπες.....
Οταν λέμε λοιπόν τούμπανο, το υπογράφουμε κι όλας στο συγκεκριμένο μαγαζί!Τα ευχάριστα συνεχίστηκαν και μετά το "μάτι".Εκανα το προσωπικό μου τεστ "του μπιφτεκιού" πετώντας κι ένα μπιφτέκι πάνω στην πιατέλα με τις σούβλες.Καυτό! Νόστιμο, όπως πρέπει να είναι ένα μπιφτέκι στα κάρβουνα.Κανονικού μεγέθους αυτό.Κατα τα άλλα, κάποιες σούβλες είχαν τελειώσει οπότε δοκιμάστηκαν μόνο ο γύρος, το κοντοσούβλι κοτόπουλο και το χοιρινό.Δε με ξετρέλλαναν από γεύση,ίσως θέλει περισσότερη δουλεια στη μαρινάδα και σίγουρα είναι πολύ τσιμπημένα στο αλάτι(μόνιμη παθογένεια σ'αυτά τα μαγαζιά).Ποιοτικά τα κρέατα έμοιαζαν καλά ως πολύ καλά.Το σέρβις χαμογελαστό και καλόκαρδο.Θα ξαναπάμε οπωσδήποτε για δοκιμή και των υπόλοιπων (είδα φοβερό κλάμπ σούβλας και ένα πολύ ελκυστικό μπέργκερ!)