Εικόνες (35)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κολιός παστός (πολύ καλός)
Μανιτάρια σχάρας (πολύ καλά)
Καλαμάρι τηγάνι (κατεψυγμένο)
Λεπτομέρεια κοιλιάς ψαριού (απουσία λίπους)
Λαδολέμονο, χύμα κρασί, φρυγανισμένο ψωμί
Κατάλογος (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαρτίου 2021: σελίδα 3/3
Κατάλογος Μαρτίου 2021: σελίδα 2/3
Κατάλογος Μαρτίου 2021: σελίδα 1/3
Με το "
Ο χώρος εξωτερικά ήταν εντάξει. Η μέρα ήταν πολύ ζεστή και οι τέντες δεν βοηθούσαν καθόλου την κατάσταση, όμως η γωνιακή τοποθεσία προσέλκυε καμιά φορά το δροσερό αεράκι. Το σέρβις ήταν λίγο αργό αν και δεν είχε πολύ κόσμο το μαγαζί.
Το μαμ: Καλαμαράκια τηγανητά, οκ. Μελιτζάνα ψητή πολύ μέτρια, οι πατάτες τηγανιτές ήταν τσίπς (χειροποίητα), η χωριάτικη πολύ φρέσκια - μου άρεσε, τα μύδια οκ. Μας άρεσε το ψωμί το οποίο είχε λαδάκι και ρίγανη. Οι μερίδες ήταν προς το μεγάλες. Το τσίπουρο με γλυκάνισο ήταν επίσης εντάξει, αλλά όχι κάτι το σούπερ. Γενικά όμως δεν βοηθούσε ο καιρός αφού ήταν πολύ ζεστός. Στο τέλος μας έφεραν 2 παγωτίνια. Κοντά 40 ευρώ.
Θα ξαναπάω; Λυπάμαι.
Μαγαζί: 2.
Φαγητό: 2.
Τιμές: 3.
Σέρβις: 2/5
Τσίπουρο: 2.
Επίσης να προσθέσω ότι και οι τιμές είναι καλές, αλλά για τα φρούτα της θάλασσας είναι πολλά τα 8€.
για το καλοσώρισμα σου φέρνουν από ένα σφηνάκι Τσικουδιά και μία μίνι Φάβα. Σε προϊδεάζουν καλά, αλλά το κυρίως θέμα είναι κάπως μέτριο..
Δοκιμάσαμε
Καλαμάρακια τηγανητά- μετριοκαλά
Φρούτα της θάλασσας (ένα σαγανάκι από διάφορα καλαμαράκια, σουρίμι κτλ. κόκκινο με λίγο τυρί)
Μπουγιουρντί- κάτι σαν χτυπητή ζεστή- λύσσα δυστυχώς..
Ρόκα- μαρούλι οκ
Κρασί λευκό οκ, απλό
Για όλα αυτά 36ε (δύο άτομα) και απόδειξη έπρεπε να ζητηθεί.
Τυχαία (όπως και ο προλαλήσας Τόλης τρία χρόνια πριν) ήμουν μάρτυρας μιας ακόμα συζήτησης/ προπαγάνδας/ διάλεξης περί διαφόρων εθνικών θεμάτων (κυπριακό, σκοπιανό κτλ.) από τον υπεύθυνο του καταστήματος (έναν συμπαθητικό κυπραίο). Διάλεξη που ξέφευγε απ τα όρια του χαβαλέ/ καλτ/ καφενοκους-κους και περνούσε στην επίθεση και γενικά ξέφευγε και δε σ' άφηνε να ησυχάσεις. Ήταν δυσάρεστο.
Γενικά θα αργήσω νομίζω να ξαναπάω.
Το οριστικό «Χ» μπήκε για μένα όταν ο ιδιοκτήτης, αφού τον ρωτήσαμε σχετικά με το όνομα και την ιστορία του μαγαζιού (έχει ρίζες από την Ίμβρο όπως μας είπε), φούντωσε κι άρχισε να βρίζει Τούρκους, Εβραίους και λοιπούς ξένους και να διακηρύσσει με στιλ ειρωνικό και δίχως την παραμικρή διακριτικότητα την αντίστοιχη κομματική του τοποθέτηση. Εγώ πήγα για να φάω βέβαια, όχι για να τσακωθώ, οπότε την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν θα ξαναπάω και για λόγους γευστικούς, και για λόγους συμπεριφοράς.
Συμπέρασμα: χωρίς να έχουμε ξετρελαθεί θα ξαναπάμε γιατί η σχέση ποσότητας-ποιότητας και τιμών ήταν πολύ ικανοποιητική.
-Σαλάτα πατζάρια(καλή αν και το ωμό σκόρδο φέτες μοου κατσε λίγο βαρύ)
-Μανιτάρια σχάρας(δεν ξέρω πως ήταν τα παλιά,
-Φάβα
-Ντολμάδες(ισάξιοι με αυτούς που κάνει η μάνα μου,
-Μπουγιουρντί(πολύ καλόκαι πικάντικο!)
-Μελιτζάνα ψητή(καλή αν και το κασέρι πάνω δεν με τρέλανε
-1 φαγγρί και 1 λαυράκι γύρω στο 1 κιλό έκαστο. Το φαγγρί ήταν ολόφρεσκο και αριστοτεχνικά ψημένο, το λαυράκι ήταν πιστεύω μιας ημέρας(χωρις να σημαίνει ότι ήταν κακό) και λίγο παραπάνω ψημένο από όσο έπρεπε.
-1 λίτρο χύμα λευκό, πολύ καλό και ελαφρύ
Το σέρβις ήταν λαικό και εξυπηρετικό, στο τέλος κερασμενο γαλακτομπούρεκο και μπακλαβάς(οκ)
Σύνολο λογαριασμού 80Ε(ανευ αποδείξεως), μπορώ να σκεφτώ πολλά μέρη που τόσα θα πλήρωνα μόνο για τα ψάρια. Γίαννης δεν είναι αλλα το βρήκα εξαιρετικό value for money και μας αρέσαν όλα όσα φάγαμε. Θα ξαναπάω.
Υ.
ζόρικα, μύδια τηγανίτα και ωραίο χταπόδι στη σχάρα
καλά λάδια, το δε σαγανάκι γαρίδες ήταν από τα πιο ωραία που έχω φάει.
τιμές αρκετά καλές για ψαροταβέρνα, το προτιμώ πλέον που και που αλλά στα μάτια μου δεν φτάνει τη Κάλυμνο.
υ.
*το φαγητό παραμένει στα ίδια καλά επίπεδα για αυτό που πληρώνεις (βλ.
*το service ήταν στο κλασσικό στυλ του μαγαζιού.
*απόδειξη κανονικά και με πολύ φαγητό πάλι δεν βγήκε πάνω απο 15/ευρώ το άτομο!
3/3:)
Τα τηγανιτά τους ήταν όλα σε πολύ καλό λάδι (πατάτες2,
Μερίδα σκουμπρί καπνιστό στα 3ευρω!
Τηγανιτός γαύρος μοσχομύριζε ιώδιο, στα 5,
Coca-cola μπουκαλάκι 1ευρώ
Το τσιπουρό τους όμως σήμερα ήταν μέτριο και μας χρέωσε έμμεσο κουβερ 1ευρώ "
Έχοντας φάει τελευταία στις γύρω ψαροταβέρνες, βλέπω πώς εδώ ο εξωτερικός χώρος είναι μακραν καλύτερος, πετσέτες υφασματινες, τραπεζομάντηλο στα τραπέζια κτλ.
Για να μην τα πολυλογώ, η Ίμβρος κερδίζει στα σημεία για μένα για τα λεφτά της, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να λεει ό,
1. Ακριβώς δίπλα, στον Άνεμο, όλα τα μεγάλα ψάρια από 20 έως 25 € το κιλό. ΦΡΕΣΚΑ, ΟΧΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
2. Στο Μονοπάτι, στα Μουδανιά, τιμές όπως είπα και πριν
3. Στο Ντούμο, στο Κίτρος μετά το Μακρύγυαλο, τιμες είπαμε
Δηλαδή πόσο πάει το κιλό το ψάρι και το θεωρείς ακριβό?? Εγώ ξέρω ότι είναι στα 30ευρώ/kg στην Ίμβρο ενώ όταν σε άλλες ψαροταβέρνες (7θάλασσες, Μαύρη θάλασσα, Χαμόδρακας, Μαίμι, Τάσος κα) δεν θα βρείς φρέσκο μεγάλο ψάρι κάτω από 50 ευρώ το κιλό!
Εχεις βρει πουθενά φρέσκο ψάρι πιό φθηνό από 30ευρώ/kg-να μας το πείς γιατί είναι είδηση!!!!
Σχετικά ακριβό, ειδικά αν θέλεις να φας μεγάλο ψάρι σχάρας.
Η εξυπηρέτηση αργή.
Με 15 ευρώ το άτομο σκάσαμε πάλι στο φαί, όλα οκ ως συνήθως.
Υ.
Υ.
α)
β)
γ)
δ) Οι τιμές είναι πολύ πολύ χαμηλές (π.
ε)
Προσωπικά, το τιμώ σε τακτά χρονικά διαστήματα&
Πριν 3 μήνες η τελευταία φορά που πήγα, μας έφεραν σαρδέλα ("
Πλούσιες μερίδες και ευπαροσίαστες σαλάτες.
Το πρόβλημα είναι ο τύπος που παίρνει παραγγελία:
SERVICE: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΘΛΙΟ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ.
1)
2)
3)