[Χωρίς Όνομα]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΚαφενείο, Λοιπά
ΔιεύθυνσηΚαραγιώργη Σερβίας 2, Σύνταγμα, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2103223625
Διαδίκτυο
ΩράριοΜόνο μεσημέρι.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΓιάννης Κανάκης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Γνωστό και ως "Η καντίνα της Καραγιώργη Σερβίας (Ο Κρητικός)".

Βρίσκεται στο κτίριο "Μέγαρο Συντάγματος", στον 9ο όροφο, στην ταράτσα. Πρόκειται για κυλικείο που εξυπηρετεί τα τριγύρω γραφεία, και φημίζεται για τα μπιφτέκια του.

Εικόνες (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Ψυγεία
[εικόνα]
Τιμοκατάλογος
[εικόνα]
Απλά κ ωραία
[εικόνα]
Θέα
[εικόνα]
Θέα
[εικόνα]
Μπιφτέκια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Ομελέτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Πατάτες (πολύ καλές)
[εικόνα]
Θέα
[εικόνα]
[εικόνα]
Θέα
[εικόνα]

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
varethika ton prologo
Η καντίνα της Καραγιώργη Σερβίας (Ο Κρητικός) Αυτό είναι το όνομα του κυλικείου
Είναι τάμαμ για ταβερνοχωριτες,επειδή το έχουν μάθει αρκετοί πάρτε τον κ Γιάννη ένα τηλέφωνο από πριν για να σας καβατζωσει…επίσης δεν είναι ταβέρνα μην περιμένετε σερβιτόρους παραγγελίες κλπ πηγαίνετε τελειως χαλαρά
είναι ένα απλό κυλικείο με 4 πράγματα (σαλάτα,ομελέτα,μπιφτεκάκια και πατάτες )
Τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτα δύσκολο να βρεις τραπέζι. Γι αυτό και θα σχολιάσω. Αυθεντικές απλές γεύσεις σε μια βεράντα με θέα απίστευτη , δίπλα ακριβώς στο Μεγάλη Βρετανία και το King George που εκεί τη πληρώνεις χρυσάφι. Μου το είχε μάθει πρίν αρκετά χρόνια συνάδελφος Αθηναίος και ουδέποτε μίλησα σε κανένα για αυτό το μοναδικό μαγαζί . Αλλά τα free press περιοδικά της Αθήνας κάνουν διαγωνισμό ποιο θα αποκαλύψει τα περισσότερα τέτοια διαμάντια στο διψασμένο για εμπειρίες κοινό τους. Αν ποτέ βρείτε τραπέζι θα απολαύσετε τιμές και ποιότητα αυθεντικής μπακαλοταβέρνας της ορεινής Πελοποννήσου, στη πλατεία Συντάγματος με την Ακρόπολη φάτσα.
patatas
Έχω πάει αρκετές φορές μέσα στα χρόνια. Εξαιρετικά τίμιο μαγαζί, με ωραίο φαί και τεράστιες μερίδες (του στυλ αν πατε 3 ατομα αντί για 3 απο το καθένα παίρνετε 1) και φτηνό. Μικρό μενού: 1-2 σαλάτες, μπιφτέκια, ομελέτα, πατάτες. Δε βρίσκω να έχει αλλάξει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια που πηγαίνω, παραμόνο ο κόσμος. Κάπως πρεπει να εγινε γνωστό και μαζεύει πολύ κόσμο πλέον, δύσκολο να βρεις να καθίσεις ώρες αιχμής. Όσες φορές έχω πάει προς το κλείσιμο και ο ιδιοκτήτης είναι χαλαρός πάντα έρχεται να κεράσει ρακές δικιάς του παραγωγής (είναι από Κρήτη) και να πει 2 κουβέντες. Είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν είναι κοπριά που λέει τα δικά του ως συνήθως. Μια φορά του ζήτησα να αγοράσω ρακή για να πάρω μαζί μου γιατί θα έφευγα εκδρομή και πολύ πρόθυμα μου έφερε 1,5 λίτρο το οποίο μου το χάρισε. Σχεδόν δε το πιστεύεις πως υπάρχει τόσο φτηνό και τίμιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Είναι η πρώτη μου σκέψη να ανέβω να φάω όταν περνάω από την περιοχή
dallas
Πήγα 2-3 φορές 2014. Το μενού τότε είχε μόνο ντοματοσαλάτα, πατάτες τηγανητές, ομελέτα με πατάτες τηγανητές και φέτα, μπιφτεκάκια. Έμαθα ότι υπάρχει ακόμα, παραμένει λαϊκό, αλλά ότι είναι αδύνατο να βρεις τραπέζι τα μεσημέρια. Θα το ξανατσεκάρω σύντομα.