La Ribaudière

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
Διεύθυνση2 Place du Port, Bourg-Charente
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+33 05 45 81 30 54
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Thierry Verrat.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούνιο 2018. Εστιατόριο με 1 αστέρι Michelin το 2018.
  • Ωραία τοποθεσία, δίπλα στο Cognac, απέναντι από το ποτάμι της Charente. Εσωτερικός χώρος μέτριος (ψυχρός, χωρίς αισθητική και με κακό φωτισμό), αλλά έχει ευχάριστα εξωτερικά τραπέζια.
  • Για το επίπεδο του εστιατορίου, το σέρβις είναι σχετικά μέτριο. Δηλαδή αργούσανε συχνά να έρθουν, δεν καθάριζαν το τραπέζι κτλ.
  • Δημιουργική κουζίνα, βασισμένη στην τοπική κουζίνα. Μεγάλος κατάλογος, με επιλογές από την κάρτα, καθώς και 3 διαφορετικά μενού. Πήρα το μενού Gourmand. Είχε κάμποσα αδιάφορα πιάτα, τίποτα κακό, λίγα καλά. Ήλπιζα σε καλύτερα αναλογία πετυχημένων πιάτων. Όμορφη παρουσίαση. Πολύ καλές επιλογές κρασιών και προφανώς κονιάκ.
  • Τιμές φυσιολογικές για την κατηγορία του. Μου βγήκε 125€/άτομο για μενού 6 πιάτων με wine pairing και 1 γλυκό.
Δεν το μετάνιωσα που πήγα, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Αξίζει μια δοκιμή, έχει ενδιαφέροντα πιάτα με ωραία παρουσίαση, αλλά το φαγητό δεν ήταν εμπειρία ζωής. Θα μπορούσα να ξαναπάω, όμως πρώτα θα δοκίμαζα άλλα εστιατόρια της περιοχής.

Εικόνες (25)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2018)
[εικόνα]
Κεράσματα (αδιάφορα)
[εικόνα]
"Le cognac du terroir à la barrique «dessert signature»" (πολύ όμορφη εμφάνιση, γευστικά αδιάφορο)
[εικόνα]
"La déclinaison de chocolat Grand Cru banane caramel, glace Rhum Bumbu et café fumé" (καλό)
[εικόνα]
Λευκό "Château de Crain 2016" (περνούσα καλά και δε θυμάμαι αν μου άρεσε!)
[εικόνα]
Fromages
[εικόνα]
Fromages (εξαιρετικό το camembert με τρούφα)
[εικόνα]
"Le chariot de fromages affinés et chèvres fermiers de la région" (εξαιρετική ποικίλια, διαλέγεις 4 είδη ανά άτομο)
[εικόνα]
Λευκό "Cave de Tain" (περνούσα καλά και δε θυμάμαι αν μου άρεσε!)
[εικόνα]
"Le paleron de veau de lait braisé en cocotte, fricassée de ris de veau, asperges et morilles" (οκ)
[εικόνα]
"Le turbot sauvage rôti au beurre de Pamplie, sa tête en bisquit, lait de turbot à la cardamome" (οκ)
[εικόνα]
"La royale de langoustines translucides, tuile de corail et huile de carapaces" (όμορφο, ενδιαφέρον, αλλά δεν θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"La royale de langoustines translucides, tuile de corail et huile de carapaces" (όμορφο, ενδιαφέρον, αλλά δεν θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
Λευκό "Comte Leloup 2013" (όχι του γούστου μου)
[εικόνα]
Λευκό "Comte Leloup 2013" (όχι του γούστου μου)
[εικόνα]
"Le mulet de ligne de la Cotinière cuit au citron vert, avocat brûlé au fer et huile de coriandre, pousses et plantes" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
"Le foie de gras de Tusson confit à la graisse de canard, cracker et bisquit de maïs, condiment ail noir-café" (μεγάλο κομμάτι φουά γκρα, απλώς συμπαθητικό)
[εικόνα]
Λευκό "Clos Habert 2015" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Λευκό "Clos Habert 2015" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
"La mise en bouche du jour" (αδιάφορο)
[εικόνα]
Ψωμί (οκ)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα (συμπαθητικό)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2018)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2018)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2018)

Σxόλια (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής...