Καταφύγιο [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΑλκαμένους 1-3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξετέλη Μαΐου 2018
Έκλεισε2020-2021
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "ταβερνάκι".

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Μπαρμπεκιού και το Beer Temple. Στη θέση του άνοιξε το Pulled.

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: τμήμα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: τμήμα 1/2

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dokimastis
Εδώ άνοιξε το Pulled meat factory
Γαργαντούας
Παραγγελία χθεσινή. Διαφορα σάντουιτς σούβλας. Η σούβλα σχετικά καλή εκτός από το κοντοσούβλι κοτόπουλο που ήταν χάλια. Μέτριες αλοιφες, πολύ μικρα τα σάντουιτς σε βαθμό κοροϊδίας και μεγέθους αθηναϊκου. Η μεγαλη αστοχία μετά την ποσότητα είναι οι πατάτες, ενώ φαίνεται να έχουν δικές τους πατάτες βγάζει μια πολύ κακή γεύση λαδιλας.
Σιγουρα θα ξανάπαρω γιατί μ' άρεσαν οι σούβλες. Ελπίζω την επόμενη φορά να έχει μεγαλύτερη ποσότητα και να μη βγάζουν αυτή τη λαδιλα οι πατάτες.
JohnJohn
Παραγγελία μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Προσφορά με μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό + ρύζι γαρνιτούρα, πίτα, αγγουροντομάτα, κουτάκι αναψυκτικό στα 8.50€, αντί για 11.20€. Ήταν γρήγοροι, χόρτασα και η τιμή ήταν καλή. Οι γεύσεις ικανοποιητικές, οπότε συνολικά θα δώσω κι άλλη ευκαιρία άνετα.
Τόλης
Άνοιξε πριν λίγους μήνες και ακόμα φαίνεται πως δεν έχουν βρει τους ρυθμούς τους. Πάντως, το πιστεύω για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο. Δοκίμασα δύο φορές ως τώρα. Άψογη πατάτα (original) και πίτα και καλή ποσότητα. Τιμές συνηθισμένες, στα 3 και κάτι ψιλά οι σούβλες με αλοιφή σε σάντουιτς. Πολύ καλό το σουτζουκακι και το κεμπάπ αλλά μέτρια η χοιρινή σούβλα και εντελώς άνοστο το φιλέτο κοτόπουλο. Στο delivery πάσχει σοβαρά, αφού το κάνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, όπως κατάλαβα (70 λεπτά έκανε να έρθει η δεύτερη παραγγελία σε ώρες αιχμής). Τα φέρνουν όμως πολύ όμορφα τυλιγμένα σε χαρτοσακουλα, μετράει. Δεν έχω καταλήξει ακόμη, αλλά σίγουρα θα κάνω κι άλλες δοκιμές και θα επανέλθω.