Ελιές & Δάφνες [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
Διεύθυνση2ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Μάκρης, Αλεξανδρούπολη
ΝομόςΈβρου
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2018
Έκλεισε2021-2022
ΙδιοκτησίαΘράκης Γη Ι.Κ.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Δημήτρης Μασμανίδης.
Προστέθηκε από: los ampeles

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
los ampeles
συμπαθητικά φαγητά, χωρίς κάτι να σου μένει αξέχαστο, αλλά ο ιδιοκτήτης-σερβιτόρος είναι μια κατηγορία μόνος του. Λόγω έλλειψης κόσμου, θεωρεί καλό να κάθεται επάνω από το τραπέζι σου, λες και πήγες στο μαγαζί για να τον επισκεφτείς. Πρέπει να βρεθούν τα όρια οικειότητας-φορτικότητας...
los ampeles
χώρος καινούργιος, καλοφτιαγμένος με ένα σημαντικό μείον: ενώ το κτίριο είναι τόσο κοντά στη θάλασσα, δεν έχει τραπέζια κοντά σε αυτή. Στα του τραπεζιού, δεν μπορώ να πω πλήρη γνώμη καθώς πήγα σε φιλικό τραπέζι και δοκίμασα μόνο μερικά. Γενικά πολύ καλοστημένα πιάτα, τόσο που ίσως χάνουν σε ουσία (φλυαρία γενικά, όπως πχ στην χωριάτικη όπου το αγγούρι είναι σε μικρές φλοίδες τυλλιγμένες, γεμιστές με μους φέτας...) στεγνά αρκετά τα πιάτα, χωρίς μια σχετική υγρασία με κάποια σάλτσα κλπ.
επιφυλάσσομαι για ακόμα καλύτερη άποψη σύντομα. μια ακόμα παρατήρηση: το μαγαζί χωλαίνει επικοινωνιακά. δεν νοείται εν έτι 2018 τέτοιος χώρος (όχι το κουτούκι του μπαρμπα-Σάββα....) να μην έχει ιστοσελίδα, social media, διαφήμιση στην πόλη κλπ.