Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Trizoni
Το επισκεφθήκαμε απόγευμα-βράδυ Σαββάτου, Σεπτέμβρη '24, χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια κράτηση

Seasonal menu, απ' το οποίο, δυστυχώς, είχανε τελειώσει ορισμένα (ενδιαφέροντα) πιάτα.

Πήραμε:
Σαλάτα "κασσανδρινή" (εκδοχή χωριάτικης με κρίταμα), οκ, λίγο ασύνδετα κάποια ζαρζαβατικά που ενώ δεν τα είδαμε στον κατάλογο, τα βρήκαμε στο πιάτο.
Κολοκυθάκια τηγανιτά καταπληκτικά σε υφή και γεύση.
Σεβίτσε ξιφία καλό, ισορροπημένο.
Μπακαλιάρος φιλέτο, γύρω στα 600g, τρυφερός και ζουμερός, πολύ καλό ψήσιμο.
Χταπόδι ψητό συμπαθητικό, ο πουρές μελιτζάνας μου φάνηκε κάπως too much, ενώ το φινόκιο δεν έβγαζε και πολύ νόημα.

Σέρβις ευγενικό, βοηθητικό. Κάποιες αρρυθμίες μεταξύ καταλόγου και πιάτων, που οκ, μπορεί και να συμβούν.

Σε γενικές γραμμές, μείναμε ευχαριστημένοι με τις γεύσεις και, βάσει των υπόλοιπων σχολίων και των εδώ επισκέψεων, το μαγαζί ενδείκνυται για σοβαρή ψαροφαγία.

Με μία φιάλη λευκό Κτήμα Βογιατζή, το κόστος στα ~140€.

(*) Φάουλ υπήρξε με το ψωμί του καταλόγου, που, ενώ η ενημέρωση πως δεν είναι το "δικό τους" όπως αναφερόταν ψωμί, ήρθε εκ των υστέρων - δηλαδή αφότου είχε ήδη σερβιριστεί και μετά από δική μας σχετική ερώτηση, μας διαβεβαίωναν πως είναι κάτι άλλο από το random πολύσπορο ψωμί του τοστ γνωστής αλυσίδας που είχαμε μπροστά μας. Που, γενικά, καλύτερα να μην έβγαινε ποτέ ψωμί, αν ήταν να βγει αυτό (συνοδεία εφτά ελιών Ολύνθου, οι οποίες ήταν καλές, στα 2€/άτομο). Αστοχία της κουζίνας, του σέρβις ή κάτι ενδιάμεσο; Δείγμα ενός "σας περνάμε για ηλίθιους" αλαζονικού ύφους; Κάτι άλλο; Προσωπικά, ελπίζω το πρώτο. Όπως και να έχει, κρίμα γιατί υποσκιάστηκε -λόγω διαχείρισης και όχι καθεαυτού του ψωμιού - το σύνολο.)
Επίσκεψη αυγουστιαστικο βράδυ καθημερινής με κράτηση (χρειαζόταν).

Χώρος πολύ όμορφος, σέρβις εξυπηρετικοτατο σε βαθμό που γίνεται λίγο ενοχλητικό. Δεν χρειάζομαι 5 άτομα να κάθονται πάνω από το κεφάλι μου και να μου γεμίζουν το ποτήρι με νερό κάθε 5 λεπτά.

Δοκιμάστηκαν αρκετά πράγματα, τα περισσότερα πολύ καλά. Ειδικά τα ωμά (καρπατσιο, σεβιτσε, ταρταρ) ήταν ίσως τα καλύτερα που έχω φάει. Ταραμάς, πατάτες πολύ καλά, καυτερές με φέτα μια χαρά, μαγιάτικο 1,2 κιλά (80 το κιλό) οι υπόλοιποι ξετρελαθηκαν ενώ εγώ θα το ήθελα ένα τσικ λιγότερο ψημένο. Ωραίο ψαράκι πάντως και φρεσκοτατο, μόλις είχε έρθει από το ψαροντούφεκο.

Δύο παραφωνίες: Μία η σαλάτα Τριζόνι που ήταν απλώς ντοματινια, αγγούρι, κολοκυθάκι και πεπόνι. Βαρετή και άγευστη. Δεύτερη το γιουβέτσι με ροφό. Εντελώς μπλαντ, ανάλατο και τρομερά υπερκοστολογημενο σε σχεδόν 30 ευρώ τη στιγμή που το πιάτο είχε μόλις 4 κουταλιές κριθαράκι μέσα.

Γενικότερα οι τιμές σε κάποια πράγματα είναι καλές και οι μερίδες μεγάλες αλλά σε άλλα τρέχα γυρευε. 28,5 ευρώ ελάχιστο κριθαράκι και λίγο ψαράκι. 14 ευρώ ντοματινια με αγγούρι. 7 ευρώ τηγανητές πατάτες (!). 3 ευρώ έκαστος το κουβερ.

Δοκιμάσαμε και 3 από τα γλυκά τα οποία ήταν καλά αλλά ως εκεί.

Μαζί με 2 φιάλες κρασι (Ουσυρα ροζε στα 35 ευρώ) φέραν το σύνολο στα 360 ευρώ.

Μου άρεσε αρκετά μεν, δεν μπορώ να πω πως ήταν χωρίς αστοχίες και πως το κόστος ανταποκρίνεται στην εμπειρία δε.


ΥΓ. Ξέχασα να αναφερθώ στο σχεδόν οργασμικό χταπόδι.
Εξαιρετική ποιότητα σε όλα θεωρώ
Πολύ καλές τιμές σε σχέση με την γενική άνοδο σε ολα τα καταστήματα εστίασης
Σούπα ροφου αξέχαστη, κιτρινοπτερος τόνος crudo, και ταβάς γιουβέτσι ροφου σε πολύ υψηλό επίπεδο νοστιμιάς και απλότητας χωρίς περιττά μπιχλιμπίδια
Αγαπημένο μαγαζί
Διπλή επίσκεψη μέσα στον Αύγουστο.

Ο χώρος θέλει ανακαίνιση καθώς φαίνεται πλέον η ηλικία στα έπιπλα και στον κήπο.

Παραμένει ίσως το καλύτερο εστιατόριο στο πρώτο πόδι κάτω από την Ποτίδαια για ψάρι.

Εξαιρετικό ψάρι, συναγρίδα, στήρα που δοκιμάστηκαν, καθώς και πολύ μεγάλη ποικιλία σε ψάρια όλων των μεγεθών.
Τα περισσότερα πιάτα ήταν πολύ καλά.

Καλή λίστα κρασιών με αρκετές επιλογές.

Προτείνεται.
Φετινη επίσκεψη.
Τέλεια ψάρια και φαγητό γενικά με μικρες αστοχίες (υπάρχει μια μανία να βάζουν ντοματίνια στις ελληνικές σαλάτες μέσα Αυγούστου - που δεν με βρίσκει και πολύ θερμό). Ο ταραμάς μέτριος.
Το προσωπικό - δεν το χει.
Αξίζει για τα ψάρια , και ειδικά εαν θέλεις να φας ροφό και συγγενή ψάρια!
Δοκιμή για επαγγελματικό γεύμα. Πολύ καλά τα μεγάλα ψάρια και ποιότητα σε όλα πολύ πάνω του μέσου όρου, αλλά απαράδεκτο/αγενέστατο/κακιασμένο σέρβις (είναι απο τις στιγμές που κρατιέμαι να μην πω καμιά χοντρή καφρίλα). Δεν θα ξαναπάμε καθαρά γι αυτό το λόγο. Στην περιοχή νομίζω μπορεί να θεωρηθεί και vfm για την ποιότητα του. Κρίμα.
Επίσκεψη μετά από σχεδόν δέκα χρόνια.
Η πρώτη ύλη είναι πολύ καλή! Λαδια, ψάρια, λαχανικά , τυριά κτλ.
Το ψάρι μας το έψησε πολύ καλά !
Τα μαγειρευτά δεν είναι το forte του ( παράδειγμα κολοκυνθοανθοί ) .
Σαλάτες καλές
Λουκουμάδες καταπληκτικοί
Ενημερωμένη λίστα κρασιών
Ο λογαριασμός μου φάνηκε πολύ νορμαλ για την ποιότητα ( 50 το άτομο με μεγάλο ψάρι και κρασια )
Σερβις αντιεπαγγελματικό πέραν του ιδιοκτήτη και 1-2 ακόμη σερβιτόρων.
Αν ξανα βρεθώ στην περιοχή σίγουρα θα ξαναπήγαινα για το ψάρι μιας και έχει ροφούς και στείρες που δεν βρίσκεις εύκολα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
το καλυτερο μαγαζι για μεγαλο ψαρι στην χαλκιδικη και ισως ενα απο τα καλυτερα στην ελλαδα ... οταν χτυπανε στυρα στην ευβοια η αυτος την παιρνει η ο δουραμπεης στον Πειραια ... φυσικα 70 ευρω το κιλο αλλα αν σε ξερει το παει στα 50 καθοτι ειναι γεματος με βουλγαρους λεφταδες και μπορει να κανει σκοντο στους ελληνες
Δεύτερη επίσκεψη και για εμένα. Δυστυχώς όποτε πηγαίνω, ανοίγουν οι ουρανοί και τρέχω να κρυφτώ...Ροφός που πήραμε πολύ καλά ψημένος και με μια ενδιαφέρουσα σάλτσα που μας πρότεινε. Γαριδομακαρονάδα απλά οκ, χταπόδι πάρα πολύ καλό, μύδια αχνιστά πάλυ πολύ αλμυρό μου φάνηκε το ζουμί.
2η επίσκεψη στο μαγαζί, επιβεβαίωσε την άποψη που είχα σχηματίσει την πρώτη φορά.

Ψάρι φρέσκο, και το φαγητό γενικά οκ, αλλά για τα λεφτά του υστερεί πολύ σε όλα τα υπόλοιπα (service, τοποθεσία κτλ.)
π.χ. το ψάρι μας το έφεραν στο τραπέζι με το ταψί ?!?!?. Κόκκινα κρασιά που θέλαμε, είχαν μόνο δύο ετικέτες (ό,τι υπήρχε στον κατάλογο ήταν σε έλειψη ?!?!?).

Γενικά χρίζει μεγάλης βελτίωσης η όλη προσπάθεια, κ δεν πρόκειται να το επισκεφθούμε επί τούτου ξανά-παρά μόνο αν μας φέρει ο δρόμος ή η παρέα.
Το επισκεφθήκαμε φέτος πρώτη φορά.

Όσον αφορά το θέμα φρεσκάδας του ψαριού συμφωνώ κ εγώ με τον "prologo" & "zaknafein". Όντως πολύ φρέσκο ό,τι θαλασσινό δοκιμάσαμε (ψάρι και καραβίδες) και σωστά ψημένο.
Η ψαρόσουπα ήταν απλώς ΟΚ.

Η τοποθεσία του το αδικεί, που είναι πάνω στο δρόμο και έχει πολύ φασαρία από τα διερχόμενα οχήματα (τέλη Αυγούστου που πήγαμε). Ο εξωτερικός χώρος χρήζει βελτίωσης π.χ. παρτέρια λουλουδιών ξεραμένα.

Το service δεν ήταν και ό,τι καλύτερο και αν σκεφθεί κανείς ότι ο λογαρισμός για 5 άτομα με μια απλή φιάλη κρασί λευκό, μας ήρθε στα 360 ευρώ, πιστεύω ότι θα έπρεπε να το κοιτούσαν λίγο καλύτερα.

Άκυρο επίσης το ότι μας χρέωσαν στο τέλος τον λουκουμά με το παγωτό (θα μπορούσαν να το κεράσουν αφού ο ιδιοκτήτης ξέρει πώς πάει εδώ στην βόρεια Ελλάδα το θέμα του "γλυκου").

Απόδειξη έκοψαν κανονικά.

Θα μπορούσα να ξαναπάω για το ψάρι του, αλλά δεν θα το επεδίωκα κ όλας.
Πέρασμα αυτό το Σ/Κ από το Τριζόνι.
Δοκιμάσαμε:

-Σαργό (60/κιλό) ΠΑΡΑ πολύ καλά ψημένο το ψάρι.Άξιζε.

-Καλαμάρι ψητό με πέστο μαϊντανού (€12 νομίζω), αρκετά καλό και πολύ μεγάλη η μερίδα.Το είχε και στα ορεκτικά μάλιστα, αλλά τέτοια μερίδα, ούτε σε κυρίως πιάτο δεν την περίμενα.

-Μύδια αχνιστά.Καλά τα μύδια, το ζουμί νόστιμο, αλλά λίγο πιο αλμυρό από ότι θα προτιμούσα εγώ. (γύρω στα €8)

-Σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια, ανθότυρο και dressing με πέστο μαϊντανού. οκ

-Μπάτζος σαγανάκι με μαρμελάδα εποχής. Αυτό το πιάτο είχε θέμα γιατί ήταν πολύ αλμυρό. Ούτε και η μαρμελάδα κατάφερνε να το φέρει σε ισορροπία με τη γλύκα της, αφού πάλι ένιωθες αλμύρα στο βάθος.Για μπουκιά μόνο τυρί δεν το συζητάμε.

-Κρασί χύμα δικής τους εμφιάλωσης, οκ κι αυτό.

Καλές ιδέες σε πιάτα, όχι με τέλεια εκτέλεση πάντως, αλλά στο θέμα φρεσκάδα ψαριού και ψήσιμο είναι φοβερό το μαγαζί.
Κράτηση για σαββατόβραδα χρειάζεται σίγουρα.
Πριν 2 μέρες είπαμε να φάμε εκεί (δίπλα στον δρόμο) και όχι στην θάλασσα λόγω του υπερηψωμένου δαπέδου που βρίσκεται το μαγαζί και την σκιά που σχηματίζουν τα δέντρα και οι κληματαριές που έχει. Οι τιμές του πιστεύω είναι επιεικώς απαράδεκτες για την ποιότητα που προσφέρει και τις μερίδες που βάζει στα πιάτα. Αναγκαστήκαμε να παραγγείλουμε 2 αγγουροντομάτες, όχι γιατί ήταν εξαίσιες (αντιθέτως πολύ κοινότυπες) αλλά γιατί η πρώτη δεν καταλάβαμε αν είχε ντομάτα μέσα (αγγουροντομάτα γράφει στον κατάλογο) και εξαντλήθηκε γρήγορα. Πληρώσαμε 40 eyro για 2 αγγουροτομάτες 1 πατάτες τηγανητές (αδιάφορες σε γεύση και παρουσίαση) 2 μερίδες κουτσομούρες (μας έβαλε μόλις 8 κομμάτια σε μια πιατέλα) και 1 σαλάτα με γιαούρτι και κάτι αγγούρια να κολυμπάνε μέσα.Όταν φύγαμε νοιώθαμε ότι πληρώσαμε 40 eyro και δεν χορτάσαμε καθόλου. Απαράδεκτη ταβέρνα με τέτοιες τιμές στην εποχή που ζούμε, όταν πιο κάτω με θέα στην θάλασσα και τρώγοντας τσιπούρες πληρώνεις τον ίδιο λογαριασμό...
Εξυπηρέτηση 5/10 (κάθονται πάνω από το κεφάλι σου αν δεν έχει κόσμο να εξυπηρετήσουν) ποιότητα 5/10 (τίποτα ιδιαίτερο στα εδέσματα=αδιάφορα) τιμές 5/10 (επιεικώς απαράδεκτες).
μια απο τις καλυτερες ψαροταβερνες που εχω επισκεφτει ειναι για μενα το τριζονι
απο θεμα φρεσκαδας ψαριου νομιζω οτι το εχω τεσταρει πολλες φορες απο θεμα περιβαλλοντος και διακοσμησης πολυ ομορφος χωρος ,ενω και η εξυπηρετηση ειναι πολυ καλη χωρις δηθενιες
απο θεμα φαγητου
οστρακα
φρεσκο ψητο ψαρι αψογα ψημενο και σαλατες (οι πρωτες υλες προερχονται απο τον κηπο τους η κατι τετοιο)
απο τιμες η φετινη αυτοψια εδειξε
μουσμουλια 52-κιλο
γοφαρια-35-κιλο
σαλατες απο 5-8 το πιατο
το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οι χταποδοκεφτεδες...σκληροι και αγευστοι νομιζω οτι χαλαειλιγο τις καλες εντυπωσεις
κρασι χυμα 5 -μισο κιλο μοσχατο(πολυ καλο)
ενω υπηρχαν και ενδιαφεροντα εμφιαλωμενα απο 15 ευρω το μπουκαλι
στο τελος παραγγειλαμε κορμο με παγωτο τον οποιο δεν μας χρεωσαν...
κρατηση για βραδυ σαββατοκυριακου μεσα στο καλοκαιρι την θεωρω δεδομενη