Δόξα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΑποστόλου Παύλου 25, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310202608
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-02:00. ΣΚ κλειστά.
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1968
Πρόσθετες πληροφορίες:
Πήρε το όνομά της από την ποδοσφαιρική ομάδα της Δράμας, απ' όπου κατάγεται η ιδιοκτησία.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω πάει πολλές φορές το 2003-2023.
  • Παλιό λαϊκό οικογενειακό ταβερνάκι που διατηρεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με τον συμπαθή γιο τους (αρχικοί ιδιοκτήτες οι γονείς τους, οπότε ο γιος αποτελεί την 3η γενιά). Έχει μόνο 7-8 εσωτερικά τραπεζάκια, μια σόμπα όπου ζεσταίνει το ψωμί, ένας παχύσαρκος γάτος μασκότ (14χρονος το 2011, αργότερα απεβίωσε), αυθεντική ατμόσφαιρα αναλλοίωτη στο χρόνο. Θαμώνες ανάμεικτοι μεσήλικες και φοιτητές.
  • Ο κατάλογος μικρός με κλασικά κρεατικά, πολύ χοιρινό και τηγάνι όπως είθισται στη Θεσσαλονίκη, αλλά διαφοροποιείται με τα αμελέτητα, σπλήνες, καρδιές, συκωτάκια που είναι πλέον δυσεύρετα σε ταβέρνα πόλης. Τα φαγητά όλα απλά & αξιοπρεπή. Από αλκοόλ έχει μόνο χύμα, τσίπουρο άνευ μια χαρά.
  • Οι τιμές χαμηλές, περίπου 10-12€/άτομο για φουλ φαγητό και αλκοόλ, με τιμές Μαρτίου 2011. Τον Μάρτιο 2023 που έχουν ακριβύνει τα πάντα, αυτοί παραμένουν σαφώς πιο φθηνοί από το μέσο όρο, με περίπου 15-18€/άτομο.
Από τις σταθερές της πόλης, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν τα τίμια λαϊκά ταβερνάκια.

Εικόνες (71)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ρεβανί κερασμένο
[εικόνα]
Κεφτεδάκια τηγανητά
[εικόνα]
Τηγανιά κοτόπουλο
[εικόνα]
Καρδιές χοιρινές
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές φρέσκιες
[εικόνα]
Φέτα ψητή
[εικόνα]
Τζατζίκι - Ρωσ(σ)ική ή Ρώσ(σ)ικη
[εικόνα]
Καυτερή πιπεριά
[εικόνα]
Κεφτεδάκια τηγανητά
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Χωριάτικη (καλή)
[εικόνα]
Χόρτα (καλά)
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι σαγανάκι (καλό)
[εικόνα]
Διπλή μερίδα καυτερές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Χοιρινή τηγανιά (καλή)
[εικόνα]
Πατάτες ορίτζιναλ (καλές)
[εικόνα]
Χοιρινά μπριζολάκια (μέτρια)
[εικόνα]
Συκώτι με καρδιές (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ομελέτα με λουκάνικο (οκ)
[εικόνα]
Κερασμένο ρεβανί (καλό)
[εικόνα]
Μπριζολάκια λαιμού (οκ)
[εικόνα]
Χόρτα (μέτρια, παραβρασμένα και άνοστα)
[εικόνα]
Πιπεριές τηγανητές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Χτυπητή (μια χαρά)
[εικόνα]
Ανάμεικτο συκώτι μοσχαρίσιο και καρδιές χοιρινές (καλό)
[εικόνα]
Ψωμί (καλό)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Μάρτιος 2023)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Μάρτιος 2023)
[εικόνα]
Κοπανισμένη
[εικόνα]
Σαλάτα
[εικόνα]
Χοιρινές καρδιές
[εικόνα]
Συκωτάκια κότας (νόστιμα)
[εικόνα]
Άποψη του εσωτερικού (Φεβρουάριος 2023)
[εικόνα]
Άποψη του εσωτερικού (Φεβρουάριος 2023)
[εικόνα]
Άποψη του εσωτερικού (Φεβρουάριος 2023)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2022)
[εικόνα]
Συκώτι (σούπερ)
[εικόνα]
Καυτερές
[εικόνα]
Παντσέτες (καλές)
[εικόνα]
Τηγανιά (καλή)
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πικάντικη (πολύ καλή)
[εικόνα]
Παντζάρι και πιπεριά Φλωρίνης (σούπερ)
[εικόνα]
Καρδιές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Σπλήνες (καλές)
[εικόνα]
Μπριζολάκια λαιμού (καλά)
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι (καλό)
[εικόνα]
Ρώσικη (οκ)
[εικόνα]
Πολίτικη (καλή)
[εικόνα]
Το μαγαζί απροσδόκητα κλειστό, η γάτα περιμένει πιστή στο ραντεβού της, μπας και ανοίξει
[εικόνα]
Ο παχύσαρκος φίλος μας
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Παντζάρια (τίποτα το ιδιαίτερο, μάλλον κονσέρβας)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Μελιτζάνες Τηγανητές (ποτισμένες στο λάδι)
[εικόνα]
Λουκάνικο (νόστιμο αλλά βαρύ)
[εικόνα]
Πιπεριά Φλωρίνης (κονσέρβας)
[εικόνα]
Κοτόπουλο φιλέτο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κοπανισμένη (καλή)
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (καλούτσικα)
[εικόνα]
Μπριζολάκια (μέτρια)
[εικόνα]
Μελιτζανοσαλάτα (οκ)
[εικόνα]
Καυτερή

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2010: σελίδα 1/2

Σxόλια (64)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
babel
Θα έχει κοντά τριάντα πέντε χρόνια από την τελευταία φορά. Προσπάθησα αρκετές φορές (πάντα κάτι στραβωνε)και τελικά το πέτυχα ανοιχτό. Η τρίτη γενιά τρέχει το μαγαζί, είχα προλάβει τον παππού τους σε μεγάλη ηλικία. Μαγαζί που αν δεν το ξέρεις δε θα το βρεις καθόλου εύκολα. Τιμιότατο ταβερνάκι, πολύ καλό σέρβις, κεφτεδάκια και λουκάνικο όπως τα θυμόμουν, σπιτικές σαλάτες, αξιοπρεπές το κρασάκι, οι τιμές πολύ χαμηλές όπως τις θυμόμουν, γύρισα πίσω τα χρόνια. Δύο άτομα γύρω στο 30αρι. Επόμενη φορά θα πάρω και συκώτι, αμελέτητα δεν έχει πια εδώ και δύο χρόνια, δε βρίσκει πια
Θου-Βου
Προσκύνημα και πάλι, ύστερα από πολλά χρόνια, στην παραδοσιακή, λαϊκή και αυθεντική αυτή ταβερνούλα. Ο παππούς κ. Γιώργος συγχωρέθηκε, η γιαγιά κατάκοιτη στο κρεβάτι (ή κρεββάτι), δεν μπορεί πλέον να δώσει χείρα βοηθείας. Συνεχίζουν στο μετερίζι ο γιος τους Τάσος με τη σύζυγό του.

Φεβρουάριος 2024, άτομα 3, παραγγείλαμε δύο μερίδες κεφτεδάκια τηγανητά, καρδιές χοιρινές, τηγανιά κοτόπουλο (ή κοττόπουλο), φρέσκιες πατάτες τηγανητές (ή τηγανιτές), καυτερές πιπεριές, φέτα ψητή, μισή τζατζίκι - μισή ρωσική (ή ρωσσική ή ρώσικη ή ρώσσικη) και μία μπυρίτσα (ή μπιρίτσα), βλ. φωτο. Το ψωμάκι εξακολουθούν να το ζεσταίνουν στη μασίνα, μπράβο τους. Στο τέλος μας κέρασαν ρεβανί.

Όλα τίμια, αξιοπρεπή, ανεπιτήδευτα και μερακλίδικα. Μουσική σωστή σε ένταση και ρεπερτόριο. Σέρβις γρήγορο και φιλικό. Απόδειξη κανονικά. Σύνολο 48,60 €, δηλαδή από 16,20 € το άτομο. Μείναμε και πάλι πολύ ευχαριστημένοι, εύγε!
Astrapogiorgos
Πήγαμε χθες Σάββατο, 4/2/24 δυο ζευγάρια με κράτηση λόγω περιορισμένου χώρου, παραγγελία μόνο με τηγανητά μιας κ δεν έχει γκριλ η κάρβουνα, πολύ καλή η τηγανιά με πράσο, μέτριο το μπριζολάκι που άφηνε στο τέλος μια έντονη μυρωδιά, σουτζουκάκια τηγανητά λίγο αδιάφορα με έντονο κόλιανδρο η κάποιο άλλο μυρωδικό μέσα, δυνατό ψωμί ζεσταμένο στην σόμπα, καλές σαλάτες και λάδια, όπως και καυτερή πιπεριά δυο τεμάχια στην μερίδα φρεσκαδουρα, σχετικά vfm με 16€ το άτομο με κρασί και κόκα κόλες, στο τέλος μας είπαν κ για γλυκό αλλά δεν θέλαμε, ενδιαφέρον το στυλ παλιακο φοιτητικό δεκαετίας αλλά δεν θα ξανά πήγαινα μάλλον δεύτερη φορά χωρίς να το αποκλείω αναλόγως κ την παρέα, για κάτι σχετικά οικονομικό και τηγάνι λέει!
Γλούπος
Πολύ καλό σέρβις, ευγενικοί ιδιοκτήτες. Όλα τα φαγητά μαγειρεύονται στο τηγάνι! Κάναμε κράτηση διότι είναι μικρό μαγαζί και έχει μόνο 7 τραπέζια. Παραγγείλαμε 2 τηγανιές, 2 χοιρινά μπριζολάκια, 1 μερίδα κεφτεδάκια, 1 τζατζίκι, 1 χόρτα, 1 ανάμικτη, 2 μισόκιλα ημίγλυκο, 4 κόκα κόλα zero. Η τηγανιά μου άρεσε πολύ. Το ψωμί (ολόκληρο καρβέλι) το έφερε καυτό μέσα από τη μασίνα που καίει μέσα στο μαγαζί και ζεσταίνει το χώρο (μειονέκτημα διότι μυρίζουν λίγο τα ρούχα - επίσης και από το τηγάνισμα). Σε γενικές γραμμές καλό το φαγητό. Πληρώσαμε 64€.
Το μαγαζί είναι καλτ και σε μεταφέρει στη δεκαετία του 70.
Βικτωρ Τ.
Σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό. Μουσική καλή σε ένταση και επιλογή ρεπερτορίου.Χόρτα καλά, κεφαλοτύρι σαγανάκι καλό, 2 μρδ καυτερές πιπεριές πολύ καλές, πατάτες ορίτζιναλ καλές, μπριζολακια χοιρινά μέτρια, χοιρινή τηγανιά καλή, συκώτι με καρδιές πολύ καλό, ομελέτα με λουκάνικο οκ, χωριάτικη καλή, 3x200 ρακί 1lt κρασί=62 . Πέρασα καλά και θα ξαναπήγαινα
Κίτσος
Το τίμησα μετά από πολύ καιρό συνοδεία αγαπητών νιόπαντρων φίλων. Ο παππούς μας άφησε χρόνους πρόσφατα (ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που είναι) και το μαγαζί πέρασε επίσημα στην τρίτη γενιά. Κατά τ' άλλα σχεδόν τίποτε δεν άλλαξε, το φαγητό παραμένει στις γεύσεις, στις τιμές και στα στάνταρ που το γνώρισα, αξιοπρεπές και τίμιο. Ο ορισμός της λαϊκής εστίασης, μια από τις λίγες πια παλιακές εμπειρίες σε αυτή την παραστρατημένη από αιρετικούς ανέμους ρημαδούπολη.
loukoulos
Επισκεφθήκαμε το μαγαζί Σάββατο μεσημέρι και φάγαμε από το μικρό μενού του τα μπριζολακια λαιμού, τα κεφτεδάκια, μια ομελέτα "σπέσιαλ" που περιλαμβάνει ντοματινια, μανιτάρια, πιπεριές κλπ καθώς επίσης και μια μερίδα τηγανιτές πιπεριές. Για όλα αυτά μαζί με δύο ποτήρια τσίπουρο και ένα καραφακι τσίπουρο αργότερα, δώσαμε 31€ τα οποία είναι αρκετά κάτω του μέσου όρου στην πόλη και γενικά ίσως το φθηνότερο γεύμα που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Σε γενικές γραμμές το φαγητό ήταν καλό, χωρίς κάτι αξιομνημόνευτο προφανώς, αλλά πολύ αξιοπρεπές. Τα τηγανιτά μας έπεσε λίγο βαρύ στο στομάχι και το χύμα τσίπουρο βαράει. Φάουλ το ότι δεν έχουν εμφιαλωμένα τσίπουρα. Όταν ρωτήσαμε μας είπαν ότι ίσως να έχουν ένα μπουκαλάκι αλλά αυτό το ένα. Επειδή δεν ξέραμε πόσο θα πιούμε δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να αρχίσουμε με κάτι και να τελειώσουμε με κάτι άλλο.

Μια κυρία μέσης ηλικίας στο σέρβις, σχετικά απρόσωπη, αλλά σε καμία περίπτωση αγενής ή αδιάφορη. Σε γενικές γραμμές θα ξαναπήγαινα αν θα ήθελα να φάω φθηνά και καλά. Η σχέση ποιότητας - τιμής είναι πολύ καλή και το περιβάλλον λαϊκό και καθαρό
Zelda Zonk
Οι πιο ωραίες τηγανητές πατάτες της πόλης βρίσκονται εδώ. Τα υπόλοιπα φαγητά είναι μέτρια, όχι όμως άσχημα. Το μενού απαρτίζεται αποκλειστικά από κρεατικά και, ως επιλογή για χορτοφάγους, υπάρχει ομελέτα, αν κάποιος δεν βολεύεται με πατάτες, αλοιφές, σαλάτες. Οι τιμές εξακολουθούν να είναι πολύ χαμηλότερες απ'ο,τι περίπου οπουδήποτε αλλού. Το περιβάλλον είναι αυτό που έχουν ήδη όλοι περιγράψει, ο χώρος είναι καθαρός και το προσωπικό φιλικό, ευγενικό και ζεστό.
Spiros Depo
Τιμιο και φθηνό μαγαζί. Πολυ καλη τηγανια χοιρινή, εξαιρετικό συκώτι, σουτζουκακια μουρλια, πατατες τελειες, σαλατες αδιαφορες, σταθερα για ολα τα χρονια το ιδιο μενου, αυτο ειναι το πλεονεκτημα του. Ο χωρος ιδιαιτερος παλιας εποχής - οχι φτιαχτά αλλά οριτζιναλ - αξιζει το χειμωνα στη σομπα πετρελαιου ζεσταινει το ψωμι. Αν δεις απ έξω το μαγαζι θα κανεις στροφή και θα φύγεις - πρέπει να σε παει καποιος που το ξερει
Γαργαντούας
Μέτρια πράγματα, Καλές τιμές αν και τσιγκουνικες μερίδες και δεν συγκινήθηκα. Παίζει αποκλειστικά τηγάνι. Αν και όλοι λένε για εντόσθια φοβήθηκα να πάρω. Κερασμένο γλυκάκι στο τέλος. Πολύ ωραίοι άνθρωποι αν και γενικά ο ιδιοκτήτης είναι ανέκφραστος είναι ζεστός. Ο χώρος νταξει ασχολίαστο. Άμα είσαι της φάσης και με τις καλές τιμές αξίζει σίγουρα. Είναι αρκετά γραφικό και πολύ μ άρεσαν οι φωτογραφίες που είχε στον τοίχο
Koutmatzan
Βασίζεται περισσότερο στο λαϊκό του περιβάλλον και στα σπάνια πλέον σε μενού εντόσθια.Οσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο αξίζει,καθώς η κατηγορία αυτή εκλίπτει.Απο φαγί όμως τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι έχουν γραφτεί όλα.Ηθελα να κάνω μόνο το update-επιβεβαιωση του 23 .
guru
Σημερινή επίσκεψη μετά από χρόνια και η συγκίνηση μεγάλη. Συκώτι σούπερ, παντσετα πολύ καλή, τηγανιά καλή πικάντικη πολύ καλή, Φλωρίνης σούπερ. Κρασί χυμα τίμιο, μας κέρασαν και μισό κιλό.
Τιμαι εξαιρετικαι 😁
kornilios
Είχα πολλά χρόνια να πάω στη Δόξα, και προφανώς κακώς. Το κλίμα είναι το ίδιο λαϊκό, οι άνθρωποι το ίδιο συμπαθητικοί, το φαγητό μια χαρά, οι τιμές όπως πάντα στον πάτο. Αξίζει και για ό,τι από τα εντόσθια πετύχεις διαθέσιμο. Να μην ξεχάσω να ξανά πάω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
κοκορετσακιας
1 μερίδα συκώτι μοσχαρίσιο, 1 τηγανιά χοιρινή, 1 πανσετες, 2 φέτες ψητές, 1 μπρόκολο, 1 πατάτες τηγανητές, 2 μισοκιλα ημίγλυκο (το δεύτερο μας το κέρασε), 2 πορτοκαλάδες, 2 καυτερές πιπεριές. 36,2 ευρώ. Τα κρεατικά παρόλο που ήταν τηγανιτα, ήταν και πολλά και εξαιρετικά! Εντύπωση μου έκανε ότι παρά τη χαμηλή τιμή "κέρασε" και μισό κιλό ημίγλυκο. Α, και το ψωμί ζεσταμενο στην ξυλόσομπα! Το "αξίζει" είναι λίγο!
κοκορετσακιας
Πήγαινα πολύ συχνά ως φοιτητής. Πολύ συχνά! Τότε που το είχαν οι υπέροχοι υπερήλικες παπουδες (και γιαγιάδες). Μιλάμε για 25 χρόνια πριν! Όλα ήταν τηγανιτα και από καλά έως πολύ καλά! Θέλω σαν λοςτρε να ξαναπάω! Με συγκινεί παρά πολύ τον σχόλιο του "Κίτσου" ότι "ξέρουν να κερνάνε". Όχι για τα λεφτά (άλλωστε ΟΠΟΥ πάω παραγγέλνω υπερπολλαπλασια ποσότητα), αλλά για την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω!
Κίτσος
Το έχω τιμήσει γύρω στις 10 φορές τα τελευταία χρόνια. Λαϊκός, ανθρώπινος και ζεστός χώρος, ιδανικός για πολύωρο μουχαμπέτι με φίλους αγαπητούς. Τα περισσότερα κρέατα είναι αξιόλογα αλλά τίποτε το ιδιαίτερο ή το τρομερό. Μεγάλη μπάλα παίζει με τις αλοιφές του, ιδιαίτερα η κοπανισμένη είναι δαιμονική! Οι τιμές ιδιαίτερα χαμηλές όπως και αρμόζει σε ένα μαγαζί τέτοιου λαϊκού χαρακτήρα και αισθητικής. Οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών, άνθρωποι φιλικοί και ευχάριστοι αλλά ως ένα βαθμό αποστασιοποιημένοι από τον πελάτη. Από κρασιά, τσίπουρα κλπ είναι όλα κομπλέ και ξέρουν επίσης να κερνάνε. Να σημειώσω τέλος ότι μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα εντόσθια (συκώτια, καρδιές, σπλήνες) αν και δεν τα έχω πετύχει συχνά.
stevaras
Αν και είχα ακούσει γι'αυτό το μαγαζί πήγα χθες πρώτη φορά και νομίζω ότι για την κατηγορία της λαϊκής συνοικιακής ταβέρνας είναι από τα καλύτερα. Πολύ καλό φαγητό, μεγάλες μερίδες,λαϊκή ατμόσφαιρα, φτηνές τιμές και απόδειξη.Δύο άτομα πληρώσαμε 20€ με μερίδα τηγανιά και μπριζολάκια λαιμού(πολύ καλά και τα δύο), σαλάτα, ψητό κεφαλοτύρι, ρετσίνα και πατάτες χειροποίητες.Για όσους αρέσουν αυτά τα μαγαζιά και δεν τους πειράζει να μυρίζουν τα ρούχα τους ...ταβερνίλα,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Torghelle
Επιστροφή στα πάτρια για ένα σ/κ, και αναγκαστικά πέρασα από Δόξα πριν καν πάω σπίτι.

Ο γάτος-μασκότ πλέον υπάρχει μόνο ως φωτογραφία στον τοίχο. Τα υπόλοιπα όπως παλιά, συκώτι λουκούμι και τιμές λαϊκές. Ευχάριστη έκπληξη η απόδειξη.
Rosstrobon
Από τις καλύτερες επιλογές της πόλης κατ' εμέ. Καλό και φτηνό φαγητό με μεγάλες μερίδες, απλές γεύσεις χωρίς φανφάρες. Όμορφο λαϊκό κλίμα. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.
klitemnistra
προσφατο περασμα: εκτιμησα αρκετα τη χοιρινη τηγανια + το χωριατικο λουκανικο. συνολικα, με νορμαλ φαγι και ενα λιτρο ημιγλυκο (καλο) μας βγηκε ~13€ στην καθεμια (39€ συνολο), οικονομικοτατα πραματα!

στο τελος μας κερασε κι ενα μισολιτρο ημιγλυκο

απο παρατηρησεις: το μπολικο τηγανολαδο στα πιατα με κρεατικα και οι τηγανητες πατατες που θα τις προτιμουσα πιο χοντροκομμενες.
επισης, και μου κανει εντυπωση που δεν σχολιαζεται ιδιαιτερα, ο ιδιοκτητης ηταν ανεκφραστος και πληρως αφοσιωμενος στο σερβιρισμα. ο γιος του που ηρθε αργοτερα ηταν χαμογελαστος.

απο χωρο και χαρακτηρα δεν ενιωσα πολλα. φτηνη συνοικιακη ταβερνα με αξιολογα κρεατικα, εκει θα το συνοψιζα. φυσικα και αξιζει ενα περασμα.
niramis
Πήγα χτες για πρώτη φορά και το ευχαριστήθηκα! Καταρχάς να πω ότι ο τεράστιος γάτος ζει ακόμα και αράζει κοντά στη σόμπα (που ζεσταίνουν το ψωμί και γίνεται φοβερό) κι ο γιος των ιδιοκτητών έχει ένα κοριτσάκι, οπότε στο λαϊκό ταβερνείο κάτω απ'την τηλεόραση έχουν φωτογραφίες της μικρής. Αν και ο χώρος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μου άρεσε για τη φάση, είναι ταιριαστός.

Πήγαμε 3 άτομα και δυστυχώς μία εξ αυτών δεν τρώει εντόσθια, οπότε δυστυχώς δε τα δοκίμασα, αλλά θα επιστρέψω γι'αυτά! Χωριάτικη και τζατζίκι οκ, μ'άρεσε που είχε ένα μεγάλο κομμάτι φέτα στη σαλάτα. Πατάτες τηγανιτές ωραίες, κομμένες στο χέρι -έχει και λίγες πατάτες σαν συνοδευτικό στα πιάτα, αλλά άμα σας αρέσουν γενικά, πάρτε μια μερίδα.

Επιβεβαιώνω ότι τα κρέατα είναι όλα τηγάνι, αλλά η χοιρινή τηγανιά ειδικά ήταν απίστευτο πράγμα, απ'τις καλύτερες που έχω φάει! Πολύ νόστιμη, με ωραία αρώματα και μαλακό κρέας. Ομοίως τα κεφτεδάκια, πολύ καλά, φρεσκοζυμωμένα -φαινόταν- κι όλως παραδόξως μου φάνηκαν "ανάλαφρα". Πήραμε κι ένα λουκάνικο με πράσο, το οποίο ήταν πολύ νόστιμο, αλλά εμένα μ' έπεσε βαρύ -ή απλά φάγαμε τον αγλέωρα.

Τα παραπάνω μαζί με μισό χύμα λευκό κρασί -εμένα με κέρασε τη μπύρα, βγήκαν 10ευρώ/άτομο, χωρίς όμως απόδειξη. Θεωρώ τουλάχιστον καλή την αναλογία τιμής-ποσότητας-ποιότητας και το συστήνω σίγουρα για ένα πέρασμα.
karas
Ταβέρνα θρύλος! Έχω πάει αμέτρητες φορές σαν φοιτητής, 2-3 φορές το χρόνο πλέον.Μόνο καλά λόγια υπάρχουν για τους ιδιοκτήτες, πραγματικά είναι σαν να πηγαίνεις στη γιαγιά σου και στο παππού σου στο χωριό και να τρως στο σπίτι τους.

Φαγητά στο τηγάνι (για γερά στομάχια), σπεσιαλιτέ τα εντόσθια για κάθε γούστο (συκώτι-καρδιά-σπλήνα). Ξεχωρίζω το συκώτι (το κορυφαίο των κορυφαίων) και την τηγανιά κοτόπουλο. Πατάτες τυριά σαλάτες συνοδευτικά φρέσκα και πανφτηνα.

Τελευταία επίσκεψη ήταν μέσα στις γιορτές, η ποιότητα εξακολουθεί να είναι στα ίδια ψηλά επίπεδα.
δημητρης
γραφικο ταβερνακι με σουπερ λαικο κλιμα.
φαγητο γενικα αρκετα καλο, αλλα βαρυ. προσωπικα με αρεσε αλλα καποιος με ευαισθητο στομαχι, μπορει να χει θεμα.
μονο αρνητικο ειναι οτι η δευτερη μεριδα συκωτι μοσχαρισιο δεν ηρθε καλα ψημενη, οπως επισης και τα κεφτεδακια δε λενε και πολλα πραματα.
αλκοολ οκ, τιμες καλες. ο γατος-μοσχαρι υπαρχει ακομα.
θα ξαναπηγαινα ευχαριστως.
Μίμης
Συνεχίζει στα ίδια επίπεδα τα τελευταία 3 χρόνια που το επισκέπτομαι, δηλαδή στα όρια της τελειότητας.
Τα κρέατα αρκετά ως πολύ καλά, τα συνοδευτικά όλα ωραία (οι αλοιφές μόνο λίγο παίζουν ανά καιρούς), η εξυπηρέτηση μια χαρά, οι μερίδες μεγάλες και οι τιμές σούπερ.
Ταβέρνα χωριού στο κέντρο της πόλης! (οκ, έχει λίγο ανηφόρα)
Γιάνος
Τόσο καιρό προσπαθώ να γράψω κάποιο σχόλιο για τη δόξα αλά δε μου βγαίνει. Δε θέλω να γράψω τίποτα λιγότερο από έναν ύμνο για τις όμορφες στιγμές που έχω περάσει τόσα χρόνια εκεί, και ας την επισκέπτομαι πια σπάνια.

Η λέξη τιμιότητα νομίζω είναι η πιο ταιριαστή λέξη για να την περιγράψει. Οι παππούδες που μας σέρβιραν πριν 15 χρόνια πια βρίσκονται δυστυχώς απλά στο κάδρο. Ο γιος έχει γίνει παππούς και ο εγγονός από παιδί που ήταν έχει πάρει το μαγαζί στα χέρια του. 3 γενιές οι οποίες χόρτασαν χιλιάδες φοιτητών με νόστιμο φτηνό τηγανιτό κρέας, κρασί, φρέσκια τηγανητή πατάτα, ψωμί ζεσταμένο στη σόμπα και χαμόγελο.

Να είναι καλά, και μακάρι ο εγγονός να κάνει ένα γιο ο οποίος να είναι από το ίδιο καλούπι που βγήκαν οι τρεις προηγούμενες γενιές, να ταΐζει τα παιδιά μου όταν θα γίνουν και αυτά φοιτητές.
Κτηνιατρος
Οσες φορες εχω παει ειτε με παρεα ειτε με την κοπελα μου, φαγαμε πολυ καλα, γρηγορα και ποιοτικα! Και φυσικα σε πολυ καλες τιμες. Ο χωρος δεν λεει τιποτε το ιδιαιτερο αλλα το συστηνω ανεπιφυλακτα! Ειδικα τα συκωτακια μοσχου.. Τ Ε Λ Ε Ι Α !
jimmyboixos
Τιμή και δόξα...!
ραδίκη
Πήγα χτες. Πήραμε συκωτακια (πολυ νοστιμα και δεν ειμαι και του συκωτιου!), κεφτεδακια , τηγανια (καλα), κολοκυθακια τηγ.(μετρια), πατατες (στο χερι). Ενταξει σε καμια περιπτωση δε σκας, οι μεριδες ειναι πολυ μικρες και εγκρινω το μαγαζι μονο για φαση παρεα-τσιμπολογημα μαζι με το ποτο.τιμες-χωρις αποδειξη-φυσιολογικες γι αυτο που παιρνεις. α κερασαν και το τελευταιο καραφακι κρασι. κατα τ αλλα συμπαθητικη ατμοσφαιρα με συμπαθητικους θαμωνες.ισως ξαναπαω για κατι πολυ χαλαρο, ισως και οχι
nicolas13
Πήγα χτες. Κουτουκάκι, χωρίς καμιά τρελή διακόσμηση, με μερικές φωτογραφίες από παλιά και από την ομάδα της Δόξας, όπως είναι αναμενόμενο. Πήραμε 2 σαλάτες, μία ρόκα-μαρούλι και μία πολίτικη, μία τηγανιά κοτόπουλο, μία μοσχαρίσια μπριζόλα στο τεφάλ (στην ουσία ψητή) και μία κοπανιστή. Ήπιαμε και μισό λίτρο χύμα λευκό κρασί και 2 σόδες. Το κρασί ήταν το μόνο που δε με ξετρέλανε. Πιο πολύ μου θύμιζε ρετσίνα. Από όλα τα υπόλοιπα μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη μπριζόλα. Στο τέλος μας κέρασαν και ένα μικρό καραφάκι κρασί. Πληρώσαμε μόλις 24.70 τα 2 άτομα. Σίγουρα το προτείνω και σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτώ.
me
Το φαγητό δεν είναι από αυτά που λες "δεν έχω ξαναφάει τέτοιο πράγμα", είναι καλό (και ανθυγιεινό), ως εκεί.
Από εκεί και πέρα, τόσο η ατμόσφαιρα (η γιαγιά να πυρώνει το ψωμί στη σόμπα) όσο και οι καθαρές φάτσες των ιδιοκτητών και των περισσότερων θαμώνων σε κάνουν να ευχαριστιέσαι την επιλογή σου.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την "επίφαση καλτ" που έγραψε ο φίλος παρακάτω. Το μαγαζί τόσα χρόνια που πηγαινα (από το 2002 με τελευταία φορά το 09)εγώ το έβρισκα true.

Να σημειώσω ότι ποτέ δεν με είχε πειράξει η χύμα ρετσίνα του ενώ είμαι ευαίσθητος στο κακής ποιότητα αλκοόλ. Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπήγαινα. Αν δεν κάνω λάθος είχε κλείσει για ένα διάστημα ή ειναι ιδέα μου;
Vag
Τι θα πει «δεν έχω δίκιο» pravinos; Αφού δεν μου έφεραν. Και δεν είμαι ο μόνος που του έχει συμβεί. Τέλος πάντων, ψιλά γράμματα...
pravinos
@ Vag:Για την απόδειξη δεν έχεις δίκιο....Πήγα χθες και την τρίτη και τις 2 φορές μας έφερε κανονικά την απόδειξη!
Vag
Όπως τα λέει το αλάνι ο χώρος. Ο γάτος-μασκώτ όντως πολύ φουντωτός και νωχελικός, ξαπλώνει μπροστά από τη σόμπα για να ζεσταθεί και οι ιδιοκτήτες τον διώχνουν με τα πόδια για να ζεστάνουν το ψωμί. Μου άρεσε πολύ που ο ιδιοκτήτης μας είπε να γράψουμε μόνοι μας τι θέλαμε στο δελτίο παραγγελίας. Φουλ λαϊκό!

Πήραμε συκωτάκια μοσχαρίσια (καλά), λουκάνικο χωριάτικο (πολύ καλό) και κεφτεδάκια (μέτρια, άψητα και λιγοστά). Η πικάντικη ήταν σαν τουρσί και δεν μου άρεσε καθόλου. Η χτυπητή μέτρια. Οι τηγανιτές πατάτες κομένες στο χέρι.

Μου άρεσε που μας κέρασαν ένα καραφάκι κρασί στο τέλος, αν και δεν είχαμε παραγγείλει τίποτα τρελές ποσότητες. Αν πάτε, ετοιμαστείτε για πολύ λάδι από τηγάνι και χοληστερίνη και πιείτε και καμιά σόδα για τη χώνεψη. Α, και για απόδειξη ούτε λόγος...
ιασων
Συγνώμη Epicurean δεν θα το ξανακάνω να έχω διαφορετική άποψη από εσένα. Και πάλι συγνώμη.
Epicurean
Ευτυχώς μας επισκέπτεται και η... ελίτ για να μας βάζει στον σωστό δρόμο. :
ιασων
Μάπα κρέατα, λαδίλα παντού. Ακόμα ένα στέκι που με την γνωστή επίφαση του καλτ, εξυμνήτε από την μάζα.
pravinos
Καλύτερο απ'ότι περίμενα σίγουρα!Ζεστή ατμόσφαιρα απλά και ωραία φαγητά!Σίγουρα θα το ξαναεπισκευθώ!
Epicurean
Μάρτιο του 2011 το επισκεφθήκαμε κι εμείς, αποκομίζοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Το περιβάλλον είναι ζεστό και πολύ ωραίο, τα φαγητά που πήραμε νόστιμα, ενώ και από τιμές ήταν αρκετά οικονομικός. Μια μερίδα μπριζολάκια, μια χοιρινή τηγανιά, πατάτες τηγανητές, τυροκαυτερή, σαλάτα μαρούλι και δύο αναψυκτικά μας βγήκαν, στο σύνολο, 22 ευρώ. Δεν δοκιμάσαμε το αλκοόλ του, οπότε επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά, που σίγουρα θα υπάρξει. Πάντως ήταν πολύ ευχάριστη ανακάλυψη και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Κλάσεις ανώτερο από Μπητ Παζάρ και Άθωνος, φυσικά. Στα πλεονεκτήματά του και η ανθρώπινη διάταξη του χώρου - δεν τρώει ο ένας πάνω στον άλλο, και μπορείς να μετακινηθείς ανετότατα.
Μίμης
Απλώς τέλειο.

Εμπειρίες 2011: Μπριζολάκια - πολύ καλά, Παντσέτα - πολύ καλή, Πρασολουκάνικο - καλό, Κεφτεδάκια - καλά, Τηγανιά χοιρ. - μέτρια.
Από σαλατικά: μαρούλι, μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι, μελιτζάνες τηγανητές, όλα πολύ καλά.

Γεμάτες μερίδες, συνήθως βάζει και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες μαζί με τα κρέατα, ζεστό ψωμί. Χωρίς αλκοόλ βγαίνει κάτω από 10Ε/άτομο χαλαρά, ακόμα και με 2 άτομα μόνο. Παράδεισος φαγητού.

ΥΓ: Το κάπνισμα ψιλοεπιτρέπεται, δυστυχώς, αλλά ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος (σε σχέση με τις καρέκλες) για να αντέξει 2-3 καπνιστές. Αποδείξεις δεν δίνουν, αλλά όταν σε αφήνουν να τους "κλέψεις" με τέτοιες τιμές, ποιός νοιάζεται?
Τζίμης
Γιατί ρε παιδιά;Γιατί δεν έτυχε να πάω ακόμη;Θέλω πραγματικά να συμφωνήσω με όλους τους προηγούμενους αλλά εκ των πραγμάτων αδυνατώ γιατί δεν είχα την τύχη να το επισκεπτώ μέχρι τώρα.Σε κάθε περίπτωση το συνιστώ και μόνο μέσω των σχολίων που διάβασα στον Ταβερνοχώρο.(Λίαν συντόμως αναμέναται και σχολιασμό κατόπιν ατομικής εμπειρίας-επιτόπιας έρευνας)
Torghelle
Φαγητά απο καλά έως εξαιρετικά (τηγανιά κοτόπουλο). Όλοι μέιναμε αρκετά ικανοποιημένοι. Τιμές λαϊκές. Το μόνο κακό είναι ότι τα ρούχα σου μετά θέλουν κάψιμο, και ότι αντί για τσίπουρο με γλυκάνισο μας φέραν μάλλον ούζο. Λεπτομέρειες δηλαδή. (Η παχύσαρκη γάτα που βολτάρει νωχελικά από τραπέζι σε τραπέζι είναι όλα τα λεφτά). Συνίσταται ανεπιφύλακτα για μικρές παρέες φοιτητών αλλά και 50ρηδων, και alternative ζευγάρια.
giannis12
Μόλις επισκέφθηκα σήμερα για πρώτη φορά το μαγαζί και πραγματικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια. Εκτός του ότι ήταν σαν να έτρωγα στο χωριό μου φαγητό από τα χεράκια της γιαγιάς μου, οι τιμές ήταν τόσο χαμηλές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάω!!!!Δύο άτομα φουλ φαγητό και μια ρετσίνα 20 ευρώ!!Από τα καλύτερα της πόλης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!(α και πρόσεξα ότι και η κουζίνα ήταν πολύ καθαρή)
Γιαννοέλενο
Δεν υπάρχει καμία διαφορά από τα χειμωνιάτικα φαγητά της γιαγιάς μου και τα φαγητά της δόξας. Τίμιος, απλός και ταπεινός κατάλογος, με έμφαση στο τηγάνι (έτσι μαγείρευαν στη μακεδονία με τα κρύα, τον παλιό καιρό). Αν εξαιρέσουμε το τσίπουρο που, ίσως είναι κάπως, μιλάμε για ένα από τα πιο αυθεντικά (χωρίς να προσπαθεί) μέρη της πόλης. Επιβάλλεται..
Τζίμης
Θερμή έκκληση προς όλους τους θαμώνες του πάρα πολύ ωραίου αυτού στεκιού:Ρε παιδιά,που ακριβώς βρίσκεται αυτό το ταβερνάκι;Πάνω απ'το τουρκικό προξενείο βρίσκεται η Αποστόλου Παύλου ή καμία σχέση;
Βικτωρ Τ.
Καλτ στεκι ολα χοιρινα ολα τηγανι χοληστερινη κανενας δεν θα μεινει.Αξιζει μια για το γνησιο του πραγματος.
nikolas
Όλα πολύ καλά. Χοιρινή τηγανιά, κεφτέδες, πανσέτες σε ψηλά επίπεδα. Το κλιμα, οι παππούδες που πάνε πάνω κάτω να σε εξυπηρετήσουν, η γάτα γίγαντας-μασκότ, το πλούσιο καρπουζάκι στο τέλος για δωράκι. Μια καλή λύση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
ιαγουάρος
Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τιμές, αλλά το φαγητό θυμίζει το φαγητό που έκανε όλο μεράκι η θεία σου και δεν ήταν και πολύ καλό, απλά το έτρωγες και την ευχαριστούσες ευγενικά.
Αλεξανδρα
Το επισκεφτηκα χθες λογω των καλων κριτικων που διαβασα εδω μεσα αλλα δε μπορω να πω πως εμεινα ικανοποιημενη.Πολυ μικρος χωρος,καθαρο μεν αλλα πολυ παλιο κτιριο που δεν φαινεται η καθαριοτητα του. Το φαγητο ειχε λογικες τιμες αλλα γευστικα δυστυχως δε με ενθουσιασε,το κρεας δεν ηταν καλα ψημενο και γενικοτερα με αριστα το 10 θα του εβαζα ενα 5 με το ζορι.Ισως βεβαια να επαιξε ρολο επειδη θα εκλεινε σημερα και μαλλον ηθελε να ξεφορτωθει τους πελατες για να κλεισει.
Neverich
Το επισκέφτηκα χθες και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!
Στα πολύ θετικά η φρεσκοκομμένη σαλάτα (ρόκα-μαρούλι) και το ξαναζεσταμένο ψωμί στον φούρνο της σόμπας επίσης η καθαριότητα και οι καλές τιμές. Χαρακτηριστικό της ατμόσφαιρας του μαγαζιού είναι το ότι με το που κάτσεις σου δίνει ένα μπλοκάκι παραγγελιών για να γράψεις μόνος σου την παραγγελία!

@Θου-Βου, κάνουν ακόμη τηγανητές καρδιές και είναι πολύ νόστιμο πιάτο.
jamessometimes
Καλη ατμοσφαιρα, πολυ καλο σερβις , το φαγητα πολυ καλης ποιοτητας , οι τιμες πολυ καλες.Μεγαλο μειον η καπνα απο το καπνισμα , πιστευω πρεπει να απαγορευτει ο χωρος ειναι πολυ μικρος και ντουμανιαζει.Επισης ολα τα φαγητα ειναι τηγανητα.
Θου-Βου
παλιά ο παππούς έφτιαχνε και τηγανητές καρδιές να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει...τώρα δεν ξέρω έχω να πάω από τότε που ζούσε...
Χρι
Πάρα πολύ ωραίο φαγητό και πολύ οικονομικό!Οι ιδιοκτήτες του (μια οικογένεια το έχει) είναι εξυπηρετικοί και το περιβάλλον πολύ ζεστό και οικείο. Μαζεύει από κόσμο ότι να ναι, δηλ και φοιτητές αλλά και οικογένειες.Το φαγητό του είναι σαν σπιτικό, πεντανόστιμο και φυσικά χορταστικό. Όσοι δεν έχετε πάει, να πάτε οπωσδήποτε και όσοι πήγατε πιστεύω θα θέλετε να ξαναπάτε!!!
RZ (ex microzet)
Ρε παιδιά, ισχύει σίγουρα αυτό με τον παππού; Έχω την εντύπωση οτι τον βλέπω. Ή αν δεν είναι αυτός, σίγουρα είναι ένας παππούς. Το ξέρω γιατί μου κάνει εντύπωση. Φαίνεται συμπαθέστατος και καλός άνθρωπος. Βλέπω και φοιτητάκια πολλές φορές. Αλλά υπάρχουν μέρες που δεν έχει τίποτα :/. Γαμώτο, τόσο καιρό σκέφτομαι να παώ και δεν πήγα. Ντροπή να μη στηρίζεις τη γειτονία σου :/. Απο βδομάδα θα πάω!

ΥΓ: Το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Αποστόλου Παύλου και είναι ακριβώς απέναντι απο το στενό στα δεξιά.
se
Νοστιμότατο φαγητό σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα! Ωραίες μπριζόλες και τηγανιά, μεγάλες φρέσκιες και δροσερές σαλάτες και προπάντων χορταστικές μερίδες. Άπαιχτες τιμές. Τηγανιτές πατάτες σα να τις τρώτε σπίτι σας!
Βαγγέλης
Η ατμόσφαιρα χαλαρή, με ραδιόφωνο να παίζει λαϊκά σε χαμηλή ένταση, η διακόσμηση μινιμάλ, με φωτογραφίες τοπία της Δράμας, αλλά και κάποιες αφίσες 30ετίας. Παρούσα και μια φωτογραφία της Δόξας από τη δεκαετία του '60 αν θυμάμαι καλά. Το κοινό της πιστό, κυρίως φοιτητές, με χαλαρή διάθεση.
Όσοι γεμίζετε τις ταβέρνες στην Άθωνος, μείνετε εκεί και αφήστε τη Δόξα για μας τους υπόλοιπους.
Βαγγέλης
Η ταβέρνα που έχω τιμήσει όσο καμμία άλλη τα 6 μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί είναι ανοιχτό πάνω από 35 χρόνια. Αυτό και μόνο λέει πολλά πράγματα. Το μαγαζί πήρε το όνομα του από την ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Δράμας, μιας και η καταγωγή των ιδιοκτητών είναι από εκεί.
Ο παππούς και η γιαγιά, δυστυχώς μας άφησαν, αλλά το μαγαζί αυτή τη στιγμή έχει ο εγγονός τους, μαζί με τους γονείς του (δεν ξέρω ποιος είναι παιδί των παππούδων). Οι τιμές του πολύ καλές, ίσως οι καλύτερες στην πόλη. Τα φαγητά είναι αρκετά καλά, αλλά όταν τα συνδυάζεις με τις τιμές ενθουσιάζεσαι. Θα συνιστούσα αμελέτητα, όταν έχει, κεφτεδάκια και τηγανιά. Το ψωμί συνήθως ξεροψημένο στην ξυλόσομπα. οι πατάτες κομμένες στο χέρι.
stefos
καλά τα σχόλια του Nikos είναι άπαιχτα. μ' αρέσει που αποτυπώνει τη σουρεάλ ατμόσφαιρα των μαγαζιών τόσο μυθιστορηματικά. εύγε.
Πέτρος
Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες.Οποτε πηγα το φαγητο και η ατμοσφαιρα με αποζημιωσαν.
Azdek
Πάρα πολύ καλό και απίστευτα φθηνό φαγητό και ποτό σε ένα κλίμα λες και είσαι σπίτι σου! Για αυτούς που δεν ψάχνουν για την καλή βιτρίνα και το "δήθεν" lifestyle, είναι ιδανικό!
skontopo
Παίδες, κεφτεδάκια και τηγανιά κορυφή!
Όπως και οι τηγανητές πατάτες...
Η οικογενειακή ατμόσφαιρα όλα τα λεφτά!
alvy
Συμφωνώ. Τα κεφτεδάκια είναι απίστευτα.
theokaraman
ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Το μαγαζί είναι η αποθέωση της λαϊκότητας, σα να τρως στη γιαγιά σου. :D
Nikolas
η Δοξα...ποτε πια δεν θα ειναι ιδια χωρις τον παππου..σχετικος αστικος μυθος ήθελε τον παππου να τον εχει ξεχασει ο χρονος , καθισμενος ΠΑΝΤΑ στην ιδια καρεκλα στη φατσα του μαγαζιου και η γιαγια ΣΕ ΑΛΛΟ τραπεζι , απεναντι του και οι δυο κοιταζοντας ακινητοι την κινηση του δρομου...Παραγγελνες κρασι που το εφερνε ο παππους κι εσυ περιμενες οτι σε καθε βημα θα πεσει - για παντα- αλλα αυτος , παντα ακριβης και παντα τρομακτικα αργος,τελικα εφερνε το καραφακι κι εκανε μεταβολη για το μεγαλο ταξιδι,πισω στην καρεκλα του.. Να φατε αμελετητα στη Δοξα,να φατε αυγα με λουκανικα και να χυσετε κι ενα ποτηρακι στο πατωμα,εις μνημιν...
Θοδωρος
Η Δοξα ειναι το αγαπημενο μου μαγαζι..Πηγαινω εκει εδω και 10 χρονια περιπου.Ο παππους και η γιαγια που το ειχαν πεθαναν προπερσυ δυστυχως..
Το φαγητο θυμιζει σπιτικο και μου αρεσει πολυ και οι τιμες ειναι οι φθηνοτερες. Οι ανθρωποι που το εχουν και το δουλευουν ειναι μια οικογενεια πολυ καλη με καταγωγη απο Δραμα.
Το μαγαζι μαζευει φλου κοσμο, κυριως φοιτητες αλλα οχι μονο και μου αρεσει αυτο, το οτι δηλαδη δεν υπαρχει συγκεκριμενο στυλ με τη δηθενια που θα μπορουσε αυτο να συνεπαγεται..
Το συστηνω ανεπιφυλαχτα!