Εικόνες (1034)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: συκωταριά αρνίσια
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: τηγανιά
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: κεμπαπάκια
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: σεφταλιές (πολύ καλές)
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: κοκορέτσι (καλό)
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: σουβλάκια
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: φτερούγες κοτόπουλο (παραψήθηκαν)
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: κεφτεδάκια
Μεζέδες Τσικνοπέμπτης: λάχανο, τζατζίκι, φασόλια με λουκάνικο
Κεχρής Ρετσίνα Ρόζα (πολύ ενδιαφέρον, περισσότερο σαν ροζέ κρασί παρά ρετσίνα)
"Μπρουσκέτα μπακαλιάρου με φτιαχτό πελτέ ντομάτας, καραμελωμένα κρεμμύδια και χαβιάρι μαύρου σκόρδου" (μια χαρά)
"Ταλιάτα τόνου με πουρέ κουνουπίδι και τραγανές νιφάδες κρεμμυδιού" (εξαιρετική)
"Φρέσκια σουπιά με χειμωνιάτικα λαχανικά στη σχάρα" (εξαιρετική)
Σεβίτσε με κουμ κουάτ (πολύ καλό)
Lost Lake Ρόμπολα (σοβαρό τσίπουρο με λεπτεπίλεπτη γεύση, στα 40€ το μισόλιτρο)
Θράψαλο με χόρτα (πολύ καλό)
Κεντρόνι με πιπεριές (πολύ καλό)
Λαχανίδα τουρσί (πολύ καλή)
Κοκκάρι στο φλόγιστρο (δεν μου άρεσε το ψάρι, αλλά η σκορδαλιά κουνουπιδιού εξαιρετική)
Παλαμίδα με λαχανικά (καλή)
Γίγαντες τουρσί (οκ, δεν είχαν πολύ γίνει)
Κοκορέτσι θράψαλο (πολύ καλό)
Σεβίτσε (δεν θυμάμαι το ψάρι, ήταν καλό)
Λαχανίδα τουρσί (πολύ καλή)
Βραστόψαρο(;) (δεν μας άρεσε)
"Σαλάχι αχνιστό" (πολύ καλό)
"Σεβίτσε γοφάρι με κουμκουάτ, ταραμά, τραγανό κρεμμύδι και λάδι από φρέσκο κρεμμύδι και άνιθο" (απλώς οκ)
"Γοφάρι σχάρας με χόρτα εποχής" (οκ)
"Ξιφίας καπνιστός" (πολύ καλός)
Πανσέτα & κεμπαπάκια (πολύ βελτιωμένα τα κεμπαπάκια, άρεσαν)
Γιακάς μαγιάτικο γιουβέτσι (δυνατό)
Ριζότο με κυδώνια και πεταλίδες (μέτριο)
"Φιλέτο Σκάρου παναρισμένο με πάνκο και dip σόγιας" (καλό)
"Σαλάχι μπουρδέτο" (πολύ καλό)
"Καρπάτσιο λαυράκι" (καλό)
"Φέτα ψητή στη σχάρα, τοματίνια, φτιαχτό πελτέ & καυτερή πιπεριά" (καλό, ήθελε παραπάνω καυτερή)
"Πλιγούρι με ρόκα, μυρωδικά, γαρίδες σχάρας, φρέσκια πίκλα αγγουριού & λαδολέμονο ταραμά" (καλό)
"Φασολάκια σχάρας, φρέσκια τομάτα, φέτα, δυόσμος & λάδι φρέκο κρεμμύδι / άνηθο" (απλώς οκ αυτήν τη φορά)
Μπρουσκέτες με πελτέ και ένα τυρί (εξαιρετικές)
Κολιός στο φλόγιστρο (καλό)
Μύδια τηγανητά (πολύ καλά)
Κατάλογος (29)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σταθερός κατάλογος 2/2
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σταθερός κατάλογος 1/2
Κατάλογος delivery Ιουνίου 2020: σελίδα 2/2
Κατάλογος delivery Ιουνίου 2020: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα 2/2
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα 1/2
Κατάλογος Απριλίου 2019: πιάτα 2/2
Κατάλογος Απριλίου 2019: πιάτα 1/2
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: πιάτα
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 19/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 18/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 17/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 16/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 15/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 14/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 13/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 12/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 11/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 10/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 9/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 8/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 7/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 6/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 5/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 4/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 3/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 2/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 1/19
σε μέρες με πολλή δουλειά, οι μεζέδες (όχι οι μερίδες, εκεί η εμπειρία μου ήταν μόνο καλή) είναι στην καλύτερη μέτριοι.
Ανήκει στη νέα κατηγορία πλέον μετά από την τόσο κακή απόδοση που έχει το ΣΚ..
το μαγαζί παραμένει τοπ επιλογή για τσιπουροκατάσταση, αλλά ρε φίλε αυτή την κουτσομούρα που είναι για δόλωμα μην την βάζεις ρε γμτ στο πιάτο.
όλα τα υπόλοιπα ήταν ως συνήθως πολύ καλά μου άρεσε πάρα πολύ και ο ταραμάς του.
Οι ιδέες και οι εκτελέσεις είναι απίστευτες, το μαγαζί πετάει. Εκπλήσσεσαι με κάθε νέο πιατάκι, που είναι και το ζητούμενο σε ένα Βολιώτικο. Τσίπουρα όλα καλά με αρκετή κατανάλωση. Τιμές vfm για αυτό που παίρνεις..
Νομίζω 1-2 φορές το μήνα είναι υποχρεωτική η παρουσία!
Κατά τα αλλά όλα πολύ καλά... εξαιρετικά πιατα , ελαφρύ τηγάνι , πρωτότυπες ιδεες , φρέσκα υλικά χαμογελαστό ,
Αν δεν έχετε πάει σε βολιώτικο τσιπουράδικο-που με το ίδιο κόνσεπτ λειτουργεί και το συγκεκριμένο κατάστημα- πρέπει να ξέρετε ότι παραγγέλνοντας τσίπουρο επιλέγετε αν το θέλετε ξεροσφύρι (άνευ μεζέ) ή με συνοδεία. Στην δεύτερη περίπτωση, αφού επιλέξετε την ποσότητα τσίπουρου και το είδος που θα καταναλώσετε, οι συνοδευτικοί μεζέδες έρχονται κατ'
Στο top 10 των μεζέδων τα σουτζουκάκια μπακαλιάρου, ο πολίτικος τσίρος, γαλέος παστουρμάς, η μελιτζάνα τουρσί (και το λέω εγώ που γενικά, δεν είμαι φαν της μελιτζάνας και του τουρσιού), ο γαύρος μαρινάτος, ο γύρος τόνου, το παστράμι τόνου, το σαλάμι χταποδιού και το μοσχοχτάποδο με πατάτες.
Στα μείον του καταστήματος είναι ο μικρός χώρος που οδηγεί -κυρίως τους κρύους/βροχερούς μήνες- στο ολίγον εσωτερικό στρίμωγμα και μυρωδιά από το τηγάνι/σχάρα (πρόκειται για ανοιχτή κουζίνα). Επίσης, το κατάστημα δεν λειτουργεί με κρατήσεις. Όλα τα παραπάνω προσωπικά, τα παραβλέπω μπροστά στις εξαιρετικές γεύσεις και το ευγενικό και γρήγορο σέρβις.
2 ηδωνικά με συνολικά 10 μεζέδες
1 ζαργάνα εξαιρετική
1 παντζάρι, βρασμένο τέλεια ( το χουν πάρα πολύ με τα βραστά)
1 φασόλι γίγαντες πιάζ, καλό (αλλά το πιάτο αυτό θέλει μπαρμπουνοφάσουλο ή μικρό φασόλι)
1 σκουμπρί στο ταψί με ντομάτα, ελιές και κρεμμύδι, καλό
1 πατάτα σωτέ με μπακαλιάρο, έξυπνο
1 θραψαλο με πέστο, πολύ καλό
1 κουτσομούρα δόλωμα, καλή
1 λαβράκι δόλωμα, καλό
1 σουπιά με σπανάκι, πάρα πολύ καλή (κέρασμα)
1 κοπανιστή, καλή
1 γαρίδες με σάλτσα, εκτός της σειράς η παραγγελία αυτή, αδιάφορη
Συνολικά στα 55€ περίπου, το πρόσημο θετικό προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το μπαρ από τα εσωτερικά τραπέζια του , για την εμπειρία αξίζει σίγουρα μία επίσκεψη.
Να προσθεσω επισης οτι το αντιστοιχο μαγαζι στην Λαρισα ήταν πολυ πιο κοντα στη λογικη ενος τσιπουραδικου του Βολου...
Ο χώρος τουλάχιστον αδιάφορος, δεν θυμίζει σε τίποτα παραδοσιακό τσιπουράδικο, περισσότερο μοιάζει με trendy εστιατόριο. Τουλάχιστον εξωτερικά είναι καλύτερα.
2 άτομα, πήραμε 4 γύρες. Ότι έφαγα ήταν από μέτριο έως πολύ καλό. Από ότι βλέπω από τα σχόλια έχει μεγάλη ποικιλία μεζέδων και μερικούς ιδιαίτερους. Παρατήρησα ότι μπορείς να παραγγείλεις και έξτρα μερίδες.
Τσίπουρο πήρα το δικό τους, καλό σε γεύση, αλλά αρκετά ελαφρύ για τα γούστα μου.
Έχοντας φάει κάμποσες φορές στο Βόλο και μάλιστα σε μαγαζιά με ιστορία και μεγάλη φήμη (Μπόκος, Ακρωτήρι, Κάβουρας), αναπόφευκτα έρχονται συγκρίσεις.
1. Η ποσότητα των μεζέδων είναι μικρή.
2. Στα 2 άτομα τα πιατάκια που σερβίρουν τα original Βολιώτικα είναι τρία και όχι δύο, ανεξάρτητα το είδος του μεζέ.
3. Το τηγάνι δεν συνηθίζεται, τα ιστορικά μαγαζιά αυτού του τύπου δουλεύουν μόνο σχάρα και σαγανάκι.
4. Μεζέδες του τύπου, όσπρια, αλοιφές (κοπανιστή, τζατζίκι), πατάτα οφτή, δεν αρμόζουν σε καλά τσιπουράδικα, όσο νόστιμοι κι αν είναι. Το τσίπουρο θέλει έντονες γεύσεις και κυρίως ψάρια/θαλασσινά.
5. Παρατήρησα στον κατάλογο ότι έχει 3,
6. Για να χορτάσεις πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 5 γύρες, ενώ στο Βόλο με 3-4 το πολύ γίνεσαι τούμπανο.
Βέβαια ο κάθε επιχειρηματίας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχος ανταγωνισμός στην πόλη μπορεί να το εκμεταλλευτεί.
Το θετικό είναι ότι έλειπε από την πόλη ένα αυθεντικό Βολιώτικο. Επίσης σε γενικές γραμμές το φαγητό είναι αρκετά καλό.
Απογοητεύτηκα λόγω σύγκρισης, αλλά θα ήθελα να ξαναπάω με μεγαλύτερη παρέα μια και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη Θεσ/νικη.
Όπως και να'
Ακριβό. Θα ξαναπήγαινα αλλά όχι άμεσα
Πήραμε 2 τσίπουρα με τους μεζέδες τους και 2 μερίδες επειδή πεινούσαμε.
Πολύ καλή επιλογή για τσίπουρο και εννοείται οτι θα ξαναπάω.
Λοιπόν ανάμεικτα τα συναισθήματα, καταρχάς από τα φαγητά το εξαιρετικότερο παστράμι τόνου, τα ταουκάκια ήταν φρέσκα και καλοτηγανισμένα, το σεβίτσε ικανοποιητικό, η γάμπαρη μέτρια, μία σαλάτα επίσης μέτρια, το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο το δικό τους δεν μου άρεσε.
Στη φάση Βολιώτικο με μεζέ μου άρεσε πάρα πολύ το λάχανο με το λουκάνικο τζουμαγιάς παρότι το λουκάνικο δεν το έβρισκες εύκολα και ένα πολύ ωραίο αλμυρό, που το είπε για τσίρο αλλά ήταν μάλλον τονάκι.
Οι τιμές του δεν είναι ιδιαίτερα φτηνές πάντως, παρέα 4 δλδ που παραγγείλαμε 1 γύρα και τα υπόλοιπα από τον κατάλογο δώσαμε 90€, ενώ όταν πήγα μόνο 2 τσίπουρα με 1 μεζέ στα 8 ή 9 νομίζω δεν τα λες και λίγα.
Στα μείον το περιβάλλον του νομίζω ότι το συγκεκριμένο concept ήθελε περισσότερο και όχι τόσο βιομηχανικό χώρο.
Θα ξαναπήγαινα όχι όμως για να φάω κανονικό γεύμα.
Ήπιαμε 3 γύρες τσίπουρο άνευ, με μεζέ.
1η γύρα μεζέδες: μελιτζάνα τουρσί, χτυπητή πολίτικη, τσιροσαλάτα μάλλον κολιός, μπαρμπουνάκια τηγανητά και νομίζω ήταν πέρκα σε σάλτσα ντομάτας με καφτερή πιπεριά.
2η γύρα μεζέδες: φάβα, κολοκυθανθοί γεμιστοί με ρύζι, σκουμπρί, γάμπαρη τηγανητή και τσιπούρα λίγδα ψητή.
3η γύρα μεζέδες: χούμους, κινόα παντζάρι σαλάτα, μυδοπίλαφο, απίστευτες παλαβογάριδες-ψείρες και εξαιρετικό γαλέο με χόρτα.
Για δεύτερη φορά όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Θα πάμε σίγουρα για μια τρίτη.
1η γύρα 5 μεζέδων: Γαύρος μαρινάτος με δυόσμο, Λευκός ταραμάς, Μελιτζάνα τουρσί, Τσίρος κρύος, Τσέρουλες τηγάνι (2? κάτι τέτοιο). Ο Μαρινάτος απ τους καλύτερους που έχω φάει: του χαν στραγγίσει το ξύδι και το είχαν ισορροπήσει με λάδι.
2η γύρα 5 μεζέδων+ 1 σκέτος: Σουπιές στιφάδο, Φασόλια πιαζ, Γαύρος τηγάνι, Μελιτζάνα με τυρί, Σαργουδάκια με χόρτα και ντομάτα, Καβούρι κομμένο στα 4. Το καβούρι μας δυσκόλεψε, γιατί δεν είχαμε και εργαλεία, αλλά εγώ το πάλεψα. Μελιτζάνα με τυρί πολύ καλή.
Εξτρά πήραμε και Γιουβέτσι με μάγουλα Πεσκανδρίτσα. Σχετικά μικρή, συμπαγής μερίδα. Πολύ νόστιμο το κριθαράκι.
Η παρέα διαμαρτυρήθηκε ότι τα ψάρια (όλα, και η πεσκανδρίτσα) δεν ήταν φρέσκα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ίσως δεν ξέρω ως εκεί.. Εμένα γενικά μου ήρθε λίγο τσιμπημένη η φάση, αλλά μάλλον αξίζει, όπως λένε όλοι, τα λεφτά του. Τα καθίσματα όντως άκυρα- δεν άντεξα καθόλου να πιω τσίπουρα χωρίς κάθισμα με πλάτη και άλλαξα άμεσα.
Όπως προείπα, θα το ξαναδοκιμάσω. Συμφωνώ με το ότι φέρνει επίσημα τον ράντομ μεζέ στην πόλη, αλλά δε νομίζω ότι απαραίτητα το ίδιο το μαγαζί θα δρέψει δάφνες.
Στα θετικά
Θεωρώ πολύ δίκαιο το VFM του μαγαζιού με περίπου 18 ευρώ το άτομο φάγαμε καλά και ήπιαμε πολύ ικανοποιητικά
Από πλευράς φαγητού όλα νόστιμα και κάποια αρκετά πρωτότυπα πιάτα
Άπειρη ποικιλία σε τσίπουρα
Στα αρνητικά σημειώνω τον πολύ μέτριο χώρο (μικρός, στριμωγμένος, άβολα τραπέζια, παράταιρα industrial αρχιτεκτονικά στοιχεία αλλά ΟΚ τα πόμολα δεν τρώγονται)
Το σερβις θέλει λίγο συντονισμό αλλά είναι νωρίς ακόμα και θεωρώ ότι θα το βρούμε ...
Νομίζω ότι το Μεζεν ήρθε για να μείνει στην πόλη και είναι καλοδεχούμενο ως η μοναδική αξιόπιστη επιλογή βολιώτικου τσιπουράδικου θα διακινδυνέψω την πρόβλεψη ότι σε 2 χρόνια θα μεταστεγαστεί σε κάποιον μεγαλύτερο και πιο ζεστό χώρο
Τσίπουρο "
1η γύρα μεζέδες: ταραμάς λευκός, μελιτζάνα τουρσί, σαρδέλα παστή, κολιός, γάμπαρη τηγανητή.
2η γύρα μεζέδες: πατάτα ψητή, φασόλια μαυρομάτικα, γαύρος τηγανητός, λίγδα ψητή, σκουμπρί ψητό.
3η γύρα μεζέδες: χούμους, σαρδέλες σχάρας, κουτσομούρες τηγανητές., μυδοπίλαφο.
Πάρα πολύ καλά όλα, ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα.
Θα ξαναπάω σίγουρα