Relæ

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηJægersborggade 41, København
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+45 36 96 66 09
Διαδίκτυο
ΩράριοΤρ-Πε 17:00-22:30, Πα-Σα 12:00-13:30 & 17:00-22:30, Κυ-Δε κλειστά.
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΙούνιο 2016
Πρόσθετες πληροφορίες:
Head Chef ο Jonathan Tam.

Εικόνες (34)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Blackberries & thyme"
[εικόνα]
"Farm milk & mirabelle"
[εικόνα]
"Cultured almond"
[εικόνα]
"Cultured almond"
[εικόνα]
[εικόνα]
"Hindsholm pork aged in sourdough"
[εικόνα]
"Hindsholm pork aged in sourdough"
[εικόνα]
"Hindsholm pork aged in sourdough"
[εικόνα]
"Hindsholm pork aged in sourdough"
[εικόνα]
"Hindsholm pork aged in sourdough"
[εικόνα]
Μανιτάρια
[εικόνα]
Κολοκυθάκι
[εικόνα]
"Courgette & basil"
[εικόνα]
Κολοκυθάκι
[εικόνα]
"Swiss chard" (καλό)
[εικόνα]
"Swiss chard" (καλό)
[εικόνα]
"Swiss chard" (καλό)
[εικόνα]
Seaweed cream
[εικόνα]
Καραβίδες γλυκού νερού με γάλα καρύδας (καλό)
[εικόνα]
"Fjord shrimps & farm egg" (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Fjord shrimps & farm egg" (πολύ καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
"Mackerel & tomato" (καλό)
[εικόνα]
"Mackerel & tomato" (καλό)
[εικόνα]
Onions and marigold (ok)
[εικόνα]
Ψωμί (ξανά πάω μόνο και μόνο για αυτό)
[εικόνα]
Ψωμί (το καλύτερο που έχω φάει στην ζωή μου)
[εικόνα]
"Farm of Ideas Greens" (οκ)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2018)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2018)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2018)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2018)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
Καταφέραμε να καθισουμε στο bar όπου βρίσκεται μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα επομένως η εμπειρία είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από την αρχή. Και προτεινω εαν ποτέ αποφασίσετε να το επισκεφτείτε, να κάνετε και εσέις το ίδιο).

Το φαγητό στο σύνολό του ήταν από καλό έως και πολύ καλό. Δεν μου έμεινε βέβαια κάποιο πιάτο το οποίο να πώ ότι θα θυμάμαι για καιρό. Αυτό που μας έμεινε περισσότερο ήταν το πόσο καλό ήταν το ψωμί τους το οποίο το παρασκευάζει και προμηθεύει ο φούρνος που ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη - Mirabelle.

Θα σας πρίζουν με τα οργανικά τους προϊόντα, τα βιολογικά κρεμμύδια κτλ κτλ - αλλά αυτό δείχνει ότι νοιάζονται για αυτά που σερβίρουν. Απλά προσωπικα το βρίσκω λίγο κουραστικό.

Τιμές είναι λίγο που μας τα χαλάνε, εάν πάτε για το μενού μαζι με το συνοδεία κρασιών, να υπολογίζετε 250 ευρώ το άτομο.

Αξίζει!