Κάνουν μόνο το 2ο είδος πίτσας που ειναι γνωστό στη Νάπολη, την pizza fritta. Ουσιαστικά ειναι το ίδιο ζυμάρι αλλά το τηγανίζουν. Θα έλεγα οτι είναι ενα πιροσκί αλλά με πιο ωραίο και λεπτότερο ζυμάρι.
Λόγω πείνας διάλεξα το πρώτο μαγαζί που είδα. Είδα κόσμο απέξω αλλά δεν περίμενα οτι θα χρειαστεί 30 λεπτά λόγω ουράς. Είχα ήδη πληρώσει οπότε και περίμενα...
Μου άρεσε αρκετά αν παραβλέψει κάποιος οτι ειναι τηγανιτό άρα οχι για να το τρως συνέχεια. Το μέγεθος ειναι τέτοιο που δεν μπορείς να φας 2η. Ίσως με 1,5 να σκας.
Τιμή 4-5€ ανάλογα με το τι θα επιλέξεις.
Λόγω πείνας διάλεξα το πρώτο μαγαζί που είδα. Είδα κόσμο απέξω αλλά δεν περίμενα οτι θα χρειαστεί 30 λεπτά λόγω ουράς. Είχα ήδη πληρώσει οπότε και περίμενα...
Μου άρεσε αρκετά αν παραβλέψει κάποιος οτι ειναι τηγανιτό άρα οχι για να το τρως συνέχεια. Το μέγεθος ειναι τέτοιο που δεν μπορείς να φας 2η. Ίσως με 1,
Τιμή 4-5€ ανάλογα με το τι θα επιλέξεις.