Σουβλατζίδικο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΓρηγορίου Λαμπράκη 121Α, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310988198,2310988199,6986936888 (Cosmote)
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-24:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2018
ΙδιοκτησίαΑλέξανδρος Λαζαρίδης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Δεν σχετίζεται με το Σουβλατζίδικο στους Αμπελόκηπους.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Γυροκαρβουνιές, το Καρβουνιάρικο, το Φάτο... Πέστο..., η Θράκα, ο Λύκος και ο Γιάννης.

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
slits23
Έπαθα ακριβώς το ίδιο όπως ο παρακάτω φίλος (δεν είχα διαβάσει το σχόλιο του, το πέτυχα σήμερα, που την πάτησα κι εγώ). Δεν ρώτησα λεπτομέρειες οπότε δεν μπορώ να ενημερώσω τον φίλο στην απορία του. Περίεργο μαγαζί πάντως γενικά. Εκτός από τις γεύσεις του, που με είχαν ενθουσιάσει, μου έδινε πάντοτε μια αίσθηση αστάθειας, και σε πολλούς τομείς - εξυπηρέτηση, προσωπικό, κατάλογος, τιμές. Όλο αλλαγές έβλεπα, που δεν βοηθούν τον πελάτη να συντονιστεί με το μαγαζί. Τέλος πάντων, σήμερα ήταν το τελειωτικό. Ξενέρωσα και δεν θα ξαναπάω.
Mplaksant
Πρόσφατο σοκ όταν πήρα να παραγγείλω το κλασσικό ψωμάκι σάντουιτς και μου είπαν οτι πλέον έχουν μόνο τεμάχια! Αν γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για αυτή την αλλαγή ας ενημερώσει
Παν
Γεύση μέτρια (καμιά σχέση με την υπεροχή που παρουσιάζουν), ποσότητα καθόλου ικανοποιητική παρόλο που τα σάντουιτς είναι διπλά, εξυπηρέτηση κακή (1 τύπος στα τηλέφωνα κι ένας στο ντελιβερι), άργησε πάνω από μια ώρα να έρθει και έφερε λάθος παραγγελία. Δεν αξίζει
Δειπνολάγνος
Απο όταν ανοιξε το έχω προτιμήσει αρκετές φορές!Πάρα πολύ γευστικά τα σουβλάκια του με πολύ μαλακό και ζουμερό κρέας σε σημείο που σου κάνει εντύπωση το μαρινάρισμα και το ψήσιμο.Πολύ θετικό ότι στα σάντουϊτς βάζει δύο τεμάχια, αλλά επίσης και πολύ περίεργο η ξαφνική μεγάλη άνοδος των τιμών με το που άρχισε να στέκεται και να ανταγνωνίζεται τα διπλάνα μαγαζιά που έχουν χρόνια όνομα στην περιοχή.
slits23
Το καλύτερο σουβλάκι (και χοιρινό και κοτίσιο) που έχω φάει σε αντίστοιχου τύπου μαγαζιά (fast food, όχι ταβέρνες ή εστιατόριο). Ανοργάνωτο πάντα μέσα. Νιώθω ότι επικρατεί παράνοια. Δεν είναι για να κάτσεις. Και έχω δει πάνω από δέκα δεκαπέντε άτομα να δουλεύουν μόνο στο ταμίο σε διάστημα ενός μήνα. Τι φάση; Από γεύση όμως σκίζουν.
StratosL
Πήρα πριν λίγο μερίδα σουβλάκι χοιρινό, μου άρεσε αρκετά, μαλακό και νόστιμο το σουβλάκι. 4 μεγαλούτσικα σουβλάκια, λίγες πατάτες και λεμονάκι, μου φάνηκε value for money. Θα ξαναπάρω σίγουρα
Epicurean
Παράρτημα/υποκατάστημα του γνωστού σουβλατζίδικου στους Αμπελόκηπους. Το σουβλάκι είναι το ίδιο [πολύ] καλό και γευστικό, και το σουτζουκάκι το ίδιο αδιάφορο και μέτριο. Κατά τα άλλα οι τιμές είναι ίδιες με το μαγαζί των Αμπελοκήπων, αλλά οι γαρνιτούρες μισές, οι μερίδες πατάτες μισές, μέχρι και οι αλοιφές είναι αισθητά μικρότερη ποσότητα. Μόνο το σουβλάκι έχει την ίδια ποσότητα, όλα τα άλλα έχουν περάσει σμίκρυνση. Δυστυχώς με τόσες άλλες επιλογές στην περιοχή, δεν αξίζει τα λεφτά του ή τη συνωνυμία που φέρει.
JohnJohn
Νέο μαγαζί στην Τούμπα, στη γειτονιά που είναι όλα τα fast food μαζεμένα... Μετά από τις επισκέψεις στο ομώνυμο μαγαζί στους Αμπελόκηπους και τις πολύ καλές εντυπώσεις, έμαθα πως ανοίγει δεύτερο σουβλατζίδικο στα ανατολικά. Εννοείται πως δοκιμάστηκε ήδη, με το χοιρινό σουβλάκι να είναι η ατραξιόν, όπως και στα δυτικά. Υποθέτω πως βάσει αυτού και των τιμών του θα προσπαθήσει να χτυπήσει τα υπόλοιπα μαγαζιά του είδους στην περιοχή. Δοκιμάστηκαν ακόμη σουβλάκι κοτόπουλο, μπιφτέκι, πανσέτα, λουκάνικο και είναι όλα σε πολύ καλά επίπεδα. Μερίδες με 4,80€ και σάντουιτς διπλά με 2,50€. Μακάρι να ανταπεξέλθει και να έχουμε μια γευστική και vfm επιλογή για επίσκεψη επί τόπου ή delivery.